Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרבה הצער, הרשויות הממשלתיות מלאות בפקידונים עם ״תסביך גודל״ כאלה שבמקום לבצע את עבודתם מעדיפים להתעמר בחלשים מהם כי - כי הם יכולים.

יותר מצערת היא העובדה שאין להם אחריות אישית למעשיהם ולכן גם אם גורמים לנזק ממשי אי אפשר להתמודד איתם (למשל, תביעה על רשלנות במקרה הנ״ל).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיתפתי, בהצלחה ורפואה שלמה ומהירה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נוגע ללב הסיפור שלך איחולי החלמה מהירה ממני,

ואלף לייקים,

להיות כנה איתך שיתופים לא יועילו לך ואם כן אז אודה לך אם תסביר

לי איך,

זה מניסיון.

לדעתי אתה צריך לצאת לתקשורת,תנסה לפנות לעיתונאי או לחשוב על פתרון

יצירתי שישמעו את הזעקה שלך.

הלואי והיתה לי דרך לעזור לך.

פורסם

פות"ש, שיתפתי את התמונה, וכולי תקווה שזה אכן יעזור.

יוסי, הפייסבוק כבר הוכיח את עצמו בעבר ככלי יעיל. נכון, זה לא עובד ב100% אבל לא מעט מקרים קיבלו חשיפה בתקשורת המיינסטרים בעקבות סיפור שהועלה בפייסבוק. מה שבטוח, לנסות כדאי.

אסיים באיחולי החלמה מהירה ושפקידוני המדינה יקבלו שכל (או לב) ביום מן הימים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שיתפתי. המון בריאות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

שלחתי את הפוסט שלך לכמה חברים והם שיתפו אותם ב2 עמודים גדולים מאוד (מעל 125 אלף עוקבים במצטבר).

אני מכיר מקרוב את סיפור הקנאביס הישראלי.

מה שכתבת לגבי קנאביס בגידול עצמי ומעבדה הוא חצי נכון. יש הרבה מאוד מגדלים פרטיים שמגדלים קנאביס שעולה על האיכות במעבדות "תיקון עולם" ואף חזק ממנו. אני במקומך הייתי כבר לפני שנה מגיש עתירה לבג"ץ (גרושים) ובנוסף פונה למי שמתעסק בתחום בממשלת ישראל וישמח לעזור לך:

1. ח"כ תמר זנדברג (054-4550474 או [email protected])

2. משה פייגלין (אומנם לא פעיל כרגע אך יעזור לך בלי לשאול שאלות, [email protected] מספרי העוזרים: 052-5665851 שי, 0547118181 חיים, 050-3061591 אלה, 052-6345714 אלי).

3. ח"כ חיים כץ (02-6408144 או פקס 02

6753196 או מייל

[email protected])

בנוסף יש לך את ד"ר ברקת שיף 072-2131015 - רופאה פעילה בתחום הקנאביס ותעזור לך.

יש לך גם את אילן גיל, פעיל קנאביס מוכר מאוד שיוכל לעזור לך https://www.facebook.com/ilangil1960 .

אל תחכה לחסדיהם של הרוצחים המושחתים בממשלת ישראל. המצב שלך יתדרדר הרבה לפני שהם יספיקו למלא את 500 הטפסים שהם צריכים. פנה לעו"ד ותגיש עתירה דחופה. אם זה לא מסתדר, תוכל להתארגן בינתיים על חומר איכותי מאוד (במחיר יקר אומנם) דרך דילרים ובו זמנית תתחיל לגדל כמה שיותר מהר, זרעים של זנים איכותיים מאוד (יותר טובים מ"תיקון עולם") אתה יכול להביא בקלי קלות ובבטחה מהאינטרנט. ישנם זנים שגורמים למאנץ' (רצון לאכול) בצורה קיצונית ואתה צריך להתמקד בהם, כל הפרטים וכל סוגי הזנים המומלצים נמצא באינטרנט.

תשתמש בקהילת הקנאביס הישראלית באינטרנט, עמודים כמו "קנאביס" או "מריחואנה" מלאים בפעילים שיעזרו לך.

אם יש לך בעיה אתית לעבור על ה"חוק", כך זה לפחות נראה מההמתנה הבלתי נגמרת שלך לחסדיהם של הפקידים הציבוריים: תחליט עבורך מה חשוב לך יותר, לעבור על "החוק" או לחיות. אני יודע במה אני הייתי בוחר כי אני יודע גם ממה "חוקים" מורכבים, למה הם נכתבים ומי משלם כסף כדי לכתוב אותם.

אני יודע מה אני הייתי עושה במקומך: ברגע שהייתי נתקל בביורוקרטיה הישראלית, שברוב המקרים אולי דואגת למנוע ממך קבלת כסף אך במקרה הזה הורגת אותך, דה פקטו, אני מיד הייתי מתחיל לגדל קנאביס.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

כל מילה נוספת מעבר למה ששבלול ציין בפוסט שמעליי- פשוט מיותרת, והאמן לי שאני יודע זאת מהמציאות עם קרובים אלי.

אם צריך- תתחיל לדאוג לעצמך בגידול עצמאי (ולעזאזל החוק).

שא הצלחה!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...