Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf 2007 1.6 Vs Honda Civic 1.8 2008

sharif111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר צמצום משמעותי של כמה מכוניות נשארו 2

Golf Generation Fsi 1.6 2007 - אמנם שנתון יותר נמוך מההונדה אבל 90K (!) יד שנייה

Honda Civic 1.8 2008 - מבחינת אמינות אין מה להתווכח אבל 160K יד שנייה

ההתלבטות היא נטו מבחינת אמינות ומראה הרכב

צריכת דלק לא משחקת תפקיד כי אני לא מתכוון לנסוע הרבה עם האוטו (סביבות ה-7000 ק"מ בשנה)

מראה הרכב זה עניין של טעם אישי כל אחד יכול לחשוב אחרת

הדבר היחיד שמשחק פה תפקיד זה האמינות.

ראיתי הרבה שרשורים פה בפורום שחצויים לגבי הקונצרן הגרמני בכלל והגולף בפרט חלק ממש בעד חלק ממש נגד וזה קצת בלבל אותי.

ראוי לציין שכל חיי הייתי עם יפניות (מאזדה, טויטה, סובארו) ולכן אני קצת חושש לצאת מהריבוע של היפניות אבל מצד שני בא לי קצת לגוון וליהנות מאיכות גרמנית

אשמח לשמוע חוות דעת על הגולף ספציפית הזאת שציינתי ואם מישהו יודע על מחלות, תקלות נפוצות וכו' שיכולות להכניס אותך לבור ולשלוח את היד עמוק לכיס

פורסם

הגולף מצוידת במנוע 1.6 אטמוספרי למהדרין (לא TSI החדש), והתיבה היא אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים (ולא DSG כפולת מצמד חדשה), כך שלא צפויים חיובים מפתיעים. אבל, המנוע הזה דיי מיושן וחלש על האוטו, הייתי שוקל במקומך את גרסת ה-2.0, יותר חזקה ומאובזרת, וBY FAR יותר חזקה. גם במחיר של לחרוג מעט מהתקציב

פורסם

הגולף מצוידת במנוע 1.6 אטמוספרי למהדרין (לא TSI החדש), והתיבה היא אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים (ולא DSG כפולת מצמד חדשה), כך שלא צפויים חיובים מפתיעים. אבל, המנוע הזה דיי מיושן וחלש על האוטו, הייתי שוקל במקומך את גרסת ה-2.0, יותר חזקה ומאובזרת, וBY FAR יותר חזקה. גם במחיר של לחרוג מעט מהתקציב (ראיתי בלוחות כאלו באיזור 30-50 K בהתאם לשנה ולקילומטראז')

פורסם

תודה על התגובה המפורטת הוספת לי קצת ביטחון להיכנס ל"אזור הגרמני".

יש בעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור, כמה שלא ניסיתי לעבוד על עצמי כל רכב שהיה לי בעבר היה עם סאנרוף וקשה לי לקנות רכב בלי

נשמע קצת הזוי אני יודע אבל אני מקווה שבעתיד זה יעבור לי כי זה די מגביל אותי בקניית רכבים:|

ולכן נראה לי שיהיה קשה למצוא אקזמפלר שהוא מנוע 2.0 שמגיע עם חלון בגג, או שלא.. אני אבדוק את הנושא, תודה!

פורסם

מצאתי כמה כאלה ממש בודדות (רובם של בני דודנו)

להתקין אחד כזה לא בא בחשבון גם מהסיבה שזה מתכון לצרות וגם בגלל שזה נראה לא מקורי והאמת נראה אפילו מכוער

פורסם

דווקא יש היצע קיים בלוחות (הוספתי גם את הדגם 1.6 FSI אם מעניין אותך)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=34&arrSubModelID=303&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=21570%2C18657&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

לגבי ההתקנה, שתדע שחלק מהסאנרופים מותקנים בארץ, ואין בעיות וכאלה. אם תתקין אצל מורשה של צ'מפיון, לא נראה לי שיש בעייה.

פורסם

מצאתי שם אחת מנוע 2.0 עם סאנרוף בחיפוש שעשית שיחקת אותה!

אמנם היא קצת רחוקה אבל נראה שיש לה נתונים ממש טובים

תודה רבה :)

• תוכן חדש...