Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפענוח תוצאת בדיקה טריוס 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על דייהטסו טריוס שנת 2009.

54000 קילומטר.

יד שנייה פרטית אך נקנת מסוכנות.

מחירון משוקלל יד 2: 73,600₪.

מחיר נדרש: 65,000₪ (רצו 67).

תודה!

678986efe8d1a8cae8f94832cbb45d7e.jpg

פורסם

צריך לבדוק מה התקלה שבעקבותיה יש את התקלה,תושבות להחליף.

כיוון פרונט.

הייתה תאונה אם כי לא רציני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. אמרו לי שאת הנורה הדולקת הם יסדרו. מה דעתכם בכללי עם הרכב ועל נתוניו? האם שווה לרכוש במחיר הנדרש?

פורסם

הקמ טוב,יש היסטורית טיפולים?

לגבי המחיר אפשר לבדוק בכמה נמכרים בממוצע כאלו רכבים ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמרו שיש ושהם צריכים להוציא ממוסך דייהטסו. מחכה שישלחו לי.

פורסם

תאונה לא רצינית כמו שיוליאן אמר,מה שכן תוריד אותם על הצמיגים היבשים.

שים לב,הנורית ביקורת מנוע יכולה להצביע על תקלה יקרה או על אחת פשוטה,אל תתן להם לאפס אותה,לך למוסך דייהטסו ובקש מהם להתחבר לסורק תקלות כדי לראות מה התקלה המדוברת.

Miata ND2

פורסם

אם הם כבר איפסו את נורית המנוע, עדיין ניתן יהיה לדעת למה היא הייתה דלוקה במוסך דייהטסו?

פורסם

או שהוציאו את הנורה? לא בא לי טוב האוטו הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שילמתי מקדמה של 1000₪ עם התחייבות כתובה לקבל אותם חזרה אם אני מתחרט מחר.

מחר בבוקר אני צריך לקבל את היסטוריית הטיפולים. אם הם איפסו את הנורה, אני אבקש אישור מהמוסך לגבי מקור התקלה. מה אתם מציעים לי לעשות? לרדת מהרכב?

• תוכן חדש...