Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוקו חסכן דלק [שטות ולכן ננעל]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוט בפייסבוק אחרי סרטונים מצחיקים נתקלתי במודעה הבאה:

"

רוצה לקצץ כ- 15% (ויותר! ) בהוצאות הדלק החודשיות שלך - לא חסכת לא שילמת אחריות מלאה להצלחה"

אז התעניינתי, נכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הסרטון הבא:

מה אתם אומרים? יכול להיות? או סתם עוד גימיק?

אני גם מצרף קישור לאתר למי שמעוניין, שמו לב שהם אומרים שזה יעיל למי שנוסע לפחות 800 קילומטר בחודש

חשוב לציין אין לי שום קשר אליהם לא עקיף ולא ישיר

פורסם

אם זה באמת היה חוסך 15 אחוז בצריכת דלק, אני בטוח שיצרנים כבר היו מתקינים את זה אצלם ברכבים כסטנדרט ולא עושים שלל ניסויים כדי לקבל צריכה נמוכה יותר.

בקיצר, כבר הבנת מה זה שווה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אין גבול לטמטום, איציק צודק, חברות הרכב עושות הכל למען שיפור צריכת הדלק, אם מהנדסי הרכב בפרויקטים של מיליארדים לא הוסיפו לך את זה לרכב, תהיה בטוח שגם אתה לא צריך

זה בולשיט בדיוק כמו זה "מחברים למצת וזה חוסך בדלק" :-D

00005be1.09d5a467c2315d4c19685b703359d1231b86bc06_1_.png

כן בטחחח .... תדע! אנשים משלמים על זה בארץ 60-90 שקלים

ככה נראה מי שמוכר את זה

rich_man_C.jpg

אגב חח הכי קורע לראות את הפרסומות של הדברים האלה, מגיע שחקן מבצע התקנה

נכנס לרכב מתחיל לנסוע, וכולו מתלהב מצביע על מיכל הדלק "תראו זה חוסך"!!!

ואז הקריין נכנס באמצע בקול משכנע "הגיע הזמן להפסיק לשלם הרבה על דלק, המוצר המהפכני.."

חחח :-D

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

רוצה לחסוך קנה ספייס סטאר.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אחרי קריאות נוספות על המוצר אפשר לוותר עליו,

קבלו קישור לאתר אוטו שאומר:"

עניין ערבול האוויר כדרך להשפיע על ביצועי המנוע כנראה לא מצוץ מהאצבע – מצאנו רכיב דומה, מקורי מהמפעל, בפיג'ו 306 XSI (לא שזה עוזר לה להיות חסכונית במיוחד...). ולמרות שמאוד רצינו לטעות (הרי גם אנחנו משלמים על הדלק), כנראה שהסקפטיות הטבעית שלנו כלפי כל מי שמבטיח תרופת פלא להורדת צריכת הדלק – מוצדקת. המבחן שלנו הראה ירידה ברורה בביצועים – בלי רווח ניתן להבחנה בצריכת הדלק. עדיף שתשמרו על הכסף שלכם לדלק..."

תודה למגיבים וסליחה על הבזבוז זמן :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...