Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה mk1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מחפש רכב בתקציב של 20k ידני קטן (1400) וזריז.מה שראיתי עד עכשיו סקודה פאביה דגם ראשון (עד 2006) 100 כ"ס תתאים לי.

ועכשיו רציתי לשאול אם כדי לבדוק גם רכבים אחרים או שפשוט למצוא את הפאביה הכי שמורה וזהו?

פורסם

יש גם את האיביזה עם אותו המנוע אבל בזול יותר אני חושב..

מה התקציב שלך? ידני או אוטומט? איזה נסיעות הרכב יעשה? תוכל לעשות רשימה של מה שאתה צריך ברכב? (אמינות/כוח מנוע/בטיחות/בידוד מרעשים וכד')

פורסם

הרכב אמין, אבל יש כמה תקלות כרוניות-

-קיימת בעיה עם חלונות החשמל, כאשר עלות שיפוץ/החלפת המנגנון יכולה להגיע לסכום של כ-1,500 ש"ח (במוסך מורשה).

-מחשב ניהול המנוע רגיש ללחות ורטיבות.

-במנועי הבנזין 1.4 100 כ"ס (16V) יש לוודא כי רצועת התזמון הוחלפה כל 60 אלף ק"מ

-מערכת ה-ABS מגלה רגישות ללכלוך בחיישני הבלימה בגלגלים, נורה בלוח המחוונים תתריע על כך. אם ניקוי חיישנים לא פותר את הבעיה, נדרש שיפוץ יקר של מערכת ה-ABS בעלות של 5K-7K.

-בדגמי 5 הדלתות והסטיישן יש לבדוק אם המתז האחורי פועל, מאחר והצינור עלול להתנתק ולהתיז מים הישר אל תא המטען.

סקירה של הרכב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1576068,00.html

פורסם

קראתי את המאמרים בנושא אני מאמין שהבעיות הכרוניות נפתרו או מחיר השיפוץ לא כזה יקר.

אם אפשר בעלי הפאביות יומרו את דעתם

פורסם

מישהו יודע אם רכב שעבר 200k והרכב עצמו שמור ומטופל זה משפיע על המנוע בעתיד?

והבנתי שהמנוע של סקודה באותם השנים עמיד לקילומטרז גבוה האם זה נכון?

• תוכן חדש...