Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי להמליץ לכם על משחק, שמו של המשחק הנ"ל הוא Burnout 3. ואולי זה לא משחק המכוניות הכי טוב, אבל זה בקלות משחק הנהיגה הכי כיפי ומהנה שיצא לי לשחק בו.

בגדול, נוהגים ממש מהר ועושים המון נזק, ביחד ולחוד. יש כמה מצבים, רובם כל מיני וריאציות של מרוץ, אחת זה נסיעה שבמהלה אתם צריכים להוריד את היריבים שלכם כמה שיותר פעמים מהכביש. ויש את מצב פיגוע (as i like to call it). בגדול, יש לכם אוטו, יש לכם רמפה ויש לכם צומת סואן. מטרתכם היא לקחת אוטו ולעשות נזק, ואחרי שתאונת השרשרת (וכבר יש חתיכת תאונת שרשרת) כוללת יותר מX מכוניות אתם יכולים לפוצץ את האוטו. מוי פאקינ' כיף.

בכל מקרה, אם יש לכם בוקס או מחשב חזק זה משחק חובה.

ואני כ"כ שונא צרפתים.

טריילר

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני מת שיהיה לי את המשחק הזה, אבל לפי מה שאני יודע הוא רק לפלייסטישן ולאקס בוקס.

יצאה כבר גירסה למחשב ? ("אם יש לכם בוקס או מחשב חזק זה משחק חובה")

יש עוד כמה משחקי מירוצים שיש לאקס בוקס ופלייסטישן שאני מחכה שיצאו למחשב.

פורסם

לרוב משחק מכוניות לא נחשב לטוב אם הוא לא הכי ריאליסטי שבעולם ואם אי אפשר לבחור את הצבע והצורה של הפקק שסוגר את חורי הצמיגים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אז תגיד זה משחק נהיגת ארקייד.

אכן משובח ביותר

נראה לי השלמתי בסביבות ה70% מהמשחק בערך

והחלק הכי טוב היה יום כיפור האחרון ששיחקנו PARTY CRASH שזה המוד הרס ... רק עם 5 שחקנים :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מת שיהיה לי את המשחק הזה, אבל לפי מה שאני יודע הוא רק לפלייסטישן ולאקס בוקס.

יצאה כבר גירסה למחשב ? ("אם יש לכם בוקס או מחשב חזק זה משחק חובה")

יש עוד כמה משחקי מירוצים שיש לאקס בוקס ופלייסטישן שאני מחכה שיצאו למחשב.

אנשים, אז יצאה גירסה למחשב ?

פורסם
אנשים, אז יצאה גירסה למחשב ?

הורדתי מהאימיול בסביבות ה10 גרסאות שונות של המשחק הזה - ל PC

כולן מזוייפות / לא נפתחות.

נראה לי שהוצאת המשחק למחשב היא אגדה אורבנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...