Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל שיהיה רק אוטו׳

רוב הנסיעות הן די צפויות, פתח תקווה - לוד הלוך וחזור כל יום

לפעמים נסיעות אחרות בתוך העיר.

מתלבט בין היונדאי i10 לסוזוקי אלטו, אם הפיקנטו לא היתה יקרה יחסית הייתי מעדיף אותה אבל זה מה יש.

האם הייתם ממליצים על משהו אחר שווה ערך וחסכוני שהוא לא דייהטסו סיריון או פיאט פונטו?

עריכה אחרונה על ידי nirra
פורסם

אם לקחת את היונדאי אז עם מנוע ה 1.25.

הייתי בודק גם את הפיגו 107 היא מאוד חיסכונית תודות לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בעד רובוטי

ולגבי היונדאי, רק על זה חשבתי, אבל לפי מה שמצהירים באתר klm היא שותה 1 ל11.5 והאלטו יותר חסכונית, השאלה היא אם אני יכול להסתדר עם אלטו בנסיעה על כביש 40 ללוד על בסיס יום יומי וזה לא יהיה לה יותר מדי

היונדאי מאוד מזכירה בנתונים השטחיים את הפונטו ספייס שהייתה לי, מנוע 1250 ו85 כוח סוס.

שותה 1 ל11.5 כשהייתי קורע אותה.

פורסם

לאלטו אין בעיה עם זה.

היונדאי להבדיל מהספייס פחות חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אם ככה אני חושב שאבחר באלטו, מקוה שתהיה לי בחירה מוצלחת

עצות אולי לבדוק נק׳ רגישות ברכב?

פורסם

איני מכיר נק רגישות,אך כמובן לקחת את הרכב לבדיקה.

• תוכן חדש...