Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה 170 TCT - שרשור מתגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 380
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא אהבתי, ובמזג האוויר הנוכחי טוב שהוא עובד.

שמת לב שזה לא קבוע, כן? קבוע קצת מתחת ל-11.

של זוגתי עושה 1 ל - 11 אבל לא קמ אלא מייל לליטר. זה לא חכמה - כי ההגה בצד הלא נכון ואם אפשר לשים את ההגה בצד השני אז הכל אפשרי, למרות שנראה לי שזה יותר קשור למנוע ה-1.6 דיזל שמתחת למכסה המנוע + הגיר הידני. אני לא בטוח עם הגרסא הזו נמכרת בארץ. היא עדיין ג'ולייטה - אבל המנוע הזה הוא לא לכל אחד...

פורסם

אני מרשה לעצמי להניח שלמנוע הדיזל יש יותר קשר לזה מאשר לצד בו בחרו להבריג את מוט ההגה :wink: לגיר דווקא לא חושב שיש קשר, כי הדו-מצמדי יעיל לא פחות מאשר ידני, וכנראה יותר.

אם רק הייתה בארץ גרסת ה-2.0 ל' דיזל 175 כ"ס...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זוגתי יש לה מעלות רבות ביניהן חיבה לגיר ידני! כל ביקור בארץ מלווה בקיטורים על האוטו' שמסתובבות במשפחה.

מזל שכן כשהגענו לכאן וחיפשנו אוטו בן עשר שנים - הסיכוי למצוא אוטומט שאף ל-0. ישראלים רבים בבריטניה גילו שמשק הבית שלהם מצטמצם בכמות הנהגים שלו ב-50% עד למציאת מכונית אוטו'

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה לעדכון נוסף - הגיעה העת לטיפול השני, מעט לפני 30000 ק"מ (29397).

גם טיפול זה בוצע במוסך עדי בחדרה, גם הפעם בזריזות ויעילות גם בקביעת התור וגם בטיפול עצמו. בטיפול הוחלפו שמן ופילטר שמן (ובוצע פלאשינג), פילטר אוויר, פלאגים (יקרים החארות, 94.40 לפני מע"מ לחתיכה) ונוזל בלמים. כמו כן הוחלפו המגבים.

עלות כוללת - 1,456 ש"ח כולל מע"מ.

צריכת הדלק הממוצעת למן רכישת הרכב עומדת על 11.0 ק"מ/ל'. כבר היה 11.1, אבל טיול נהיגה ארוך (805 ק"מ) לדרום החזיר ל-11.0. מהירות ממוצעת 50 קמ"ש. הולך ומתקרב ל-600 שעות במד ה-Travel time, בממוצע כשעתיים ביום על ההגה.

בינתיים הג'ולייטה ממלאת בדיוק נמרץ אחר ייעודה - נסיעות ארוכות בנוחות טובה, צריכת דלק סבירה וכיף כשצריך בכבישים מפותלים, וסחבכ לקוח מרוצה so far.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

30K ק"מ ב-9 חודשים!!??!

אתה חורך אספלט כבד! יש לך נסועה של מונית.

רק להשוואה, הייטי שלי בת שנתיים וסגרה עכשיו 32K ק"מ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למה פלאשינג?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

9.5 חודשים :lol:

מוניות נוסעות יותר, הרבה יותר. אני נוסע באזור ה-3000 ק"מ בחודש.

למה פלאשינג? הוראות. אני מניח שזה כדי למזער סיכוי לבעיות במולטיאייר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סיפרו לי שאתה נהג מהיר :wink:, המהירות הממוצעת שלך כפולה לפחות משלי... אז עם קילומטראג' זהה, אני מבלה כפול ממך ברכב :shock:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע מי סיפר לך, אבל תודה לו על המחמאה :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהג טוב באוטו טוב.

תמשיך ליהנות מהרכב, בחירה מצויינת שמכסה בהצלחה את כל הדרישות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רומן, סליחה על השאלה ה"מתריסה" - למה לא רכשת פלאגים בחו"ל? ההפרש במחיר עצום, למיטב זיכרוני.

חוץ מזה, כיף לשמוע שאתה נהנה מהרכב, למרות שבינינו שנינו יודעים שאתה כבר מתנייד על משהו.... "פוקסי" יותר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, כל עוד הרכב בתקופת האחריות, אין לי כוונה להיות יצירתי בטיפולים וחלקים. אני מניח שאם הכיסים שלי היו עמוקים יותר (למקרה של תביעת אחריות), הייתי מטפל באוטו-איטליה למן היום הראשון, אם-כי אני באמת מרוצה ממוסך עדי ואין לי כל טענה שהיא. חבר'ה נעימים ומקצוענים.

לגבי פוקסי - האמת היא שכנראה שבאמת אנהג בה היום. צריך לדלל את הקילומטראז' של האלפא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עניתי על זה - כי הג'ולייטה דיזל לא מיובאת ארצה וגם לא אף אחת ממתחרותיה, למיטב ידיעתי. לקסוס CT200H לא ממש רציתי (הגם שכבודה במקומה מונח).

דיזל אוטומטי במחיר של הג'ולייטה ודרומה זה מגאן/פלואנס, C3 פיקאסו, קיה סיד, קיה סול, קיה אופטימה. היברידיות זה לקסוס CT200H, פריוס ואוריס. מכל הרשימה הזאת היחידה שהייתה יכולה לבוא בחשבון זו הלקסוס, והיא שונה מדי מהג'ולייטה בהיבט הדינאמי בכדי להישקל לרכישה. כך גם האופטימה והסול, למרות שהן מכוניות ראויות בפני עצמן לטעמי.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...