Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיביק האצ'בק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב אמין שמחזיק להרבה זמן(כמה שנים טובות). השאלה אם שווה לקנות רכב במודל 2012, עדיין יחזיק כמו שצריך? למרות שהוא ישן כביכול?

פורסם

הייתה לנו סיויק 2001 שהחזירה נשמתה ליצרן לפני שנה (האמת שרק בעוד 9 ימים זה יהיה שנה, אך אני מעגל). הפגינה אמינות מעולה, נוחות נסיעה מעולה, וחיסכון בדלק. בקיצור, כל מה שיכלתי לצפות מרכב- היה שם.

אבל היא לא הצליחה לעמוד בגבורה בהתנגשות חזיתית בקיר בטון ב100 קמ"ש.

אז מה ניסיתי להגיד? הונדה מייצרים רכבים מעולים (יש לנו גם ג'אז היברידית 2014). אני לא יכול להגיד שהם מקום ראשון במשהו (לא חויתי מספיק רכבים בשביל להגיד שהם הכי טובים) אך אני מאמין שבכל הפרמטרים הם בין המובילים.

מה החיסרון בהונדה: המחיר. הן תמיד עולות יותר. החל ממחיר הקנייה מהסוכנות שיקר יותר משמעותית ממחיר משפחתית אחרת, ועד קנייה כיד שנייה. הן שומרות על הערך טוב יחסית לשאר (כמו טויוטה).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

60K נחשב הרבה לרכב מודל 2012? כמה זמן יש לך כבר את הסיביק?

אגב, מאיזה מודל הם כבר עובדים עם גיר אוטומט ולא רובוטי?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש ביד עכשיו מועמדת למכירה ,54000 ק"מ , 4 שנים אצלי , חסכונית בדלק , רק טיפול של פעם בשנה , מאיצה ומרווחת , למרות שזה האצ'בק , זוהי אשלייה אופטית בלבד . יש כסאות מתקפלים ואז אתה מעמיס עליה כמו על ברלינגו .

נהנה מכל רגע , אבל קיבלתי רכב גבוה מהעבודה ולכן אני מוכר אותה .

אם זה עוזר לך לגבש עמדה , אז בהצלחה .

פורסם
נסעתי רבות על רכב זה . לא מצטיין בנוחות מושבים בלשון המעטה

מה??????????? אחרי נסיעות לאילת הרגשתי כמו חדש!!!

פורסם

נהגתי בסיוויק 2011 האצב'ק ירושלים-באר שבע ואני יכול לציין כמה דברים,

המושב צר לי ולא היה נוח, ההגה כבד מאוד! נותן תחושה שאתה נוהג בטנק ואלא אם אתה רגיל לרכבים ישנים עם הגה כבד אני ממש לא ממליץ,המנוע והרמת גימור לא מטורפות - לא רואה איך היא עולה באיזשהיא צורה על המתחרות שלה ובטח בתמחור הפשוט מגוכח שהצמידו לרכב הזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היום אני עם פריוס. כבר חודש בערך (מטעמי צריכת דלק)

אבל זאת אחרי 3 הונדות ברציפות !

ממליץ בחום על ההונדה !

אין לך בכלל מה לפחד. תדאג לטיפולים בזמן וזה הכל !

אם לא הייתי זקוק לצריכת דלק של היברדית לא הייתי מחליף בשום פנים את ההונדה

ולגבי נוחות מושבים. לטעמי היה נוח ביותר וכך גם כל מי שנסע איתי ברכב.

כמובן שבכל מקרה אחי כמה ימים הגוף מתרגל למושב החדש גם אם בהתחלה נראה לא כל כך נוח(לי מהרגע הראשון הרגיש נוח)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם עוזר לך,

ברשותי שנתיים וחצי סיוויק הצ'באק 2009.

אחת המכוניות הטובות שניתקלתי. ניראית קטנה מבחוץ אבל פרקטית מאד, נוחה לדעתי מ90% מהמכוניות העממיות בוא נגיד, ונוחה באופן כללי, מושבים רחבים ונוחים, בולמים לא רכים מידי ולא קשים - בדיוק כמו שצריך.

זה לא רכב ספורטיבי גם אם הוא ניראה,אך הוא משייט נהדר ומאיץ יפה.

וכמובן זאת הונדה וכמו שאמרו לפני כאן, טיפולים, דלק וסע, לא הייתה לי שום תקלה והרכב עוד מעט בן 7.

בהצלחה.

• תוכן חדש...