Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

התחדשתי בסקודה סופרב שנת 2012. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה (שניתנה כאפשרות שדרוג ברכישת הרכב מהחברה - התקנה מקומית כמובן) אך אני לא מרוצה מהתפקוד שלה מבחינת הטאץ'. כמו כן, אני לא מעוניין לעשות שימוש בתוכנת הניווט אייגו.

 

אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה שתכלול את כל הפיצ'רים - רדיו כמובן, דיבורית, שליטה מההגה, וגם תוכנת ניווט waze. כל אלה תנאים מחייבים. כמו כן ברכב מותקנת מצלמת רוורס, אז צריך שהמסך יידע להתחבר למצלמה הקיימת. יהיה נחמד גם אם תהיה אפשרות לשליטה על מסכים למושבים האחוריים שככל הנראה יותקנו בהמשך (צריך לשעשע את הילדים בנסיעה).

 

אשמח לקבל המלצות למערכת מולטימדיה (דאבל דין) שמתיישבת יפה על הסופרב, אם בצורה ה"מקורית" או גם אם יש צורך במתאם, אבל חובה שיהיה יפה ואסתטי וחובה שהטאץ' יהיה איכותי.

 

העדפה היא לחברה מוכרת (פיוניר, קנווד, אלפיין וכו').

אני מאזור חיפה כך שאם יש המלצות למקומות ספציפיים זה גם יעזור, למרות שאין לי בעיה לקנות את המערכת עצמה באינטרנט וללכת לחנות שמתעסקת בזה רק כדי לבצע התקנה (כמה צריכה לעלות התקנה כזאת?)

 

אם הפתרון היעיל הוא מערכת ש"פשוט" יודעת לעשות שיקוף של הסלולרי למסך, זאת גם אופציה, בתנאי שתינתן שליטה מההגה ושהתכונה הזאת מתנהגת באופן מצוין, ולא סובלת מ"לאגים" או תקיעות.

 

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם

מחפש בעיקר את הפונקציונליות. אין צורך בסאונד איכותי במיוחד, אין כוונה להתקין מערכת רמקולים/מגבר וכו'.

×
×
  • תוכן חדש...