Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיביק האצ'בק VS גולף 2008-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני כותב בשם חבר שניסה להירשם לפורום אבל טוען שנדחה בסוף הרישום בשל כשל טכני כלשהו שלא הבנתי)

הבחור מתלבט בין גולף לסיביק "החללית". בתקציב של כ-50 אלף, הוא יכול למצוא 2008 ואולי גם 2009.

הוא מאד אוהב את העיצוב של הסיביק (מי לא?) אבל מנגד נמשך לגולף ומעדיף רכב גרמני של VW על פני יפני כאשר מדובר ברכב בן 6-7 שנים.

השאלות שלו:

1. איך הגולף בשנתונים הללו? (מדובר במנוע 1.4TSI אוטו')

2. מה התוספת שיש בדגם המאובזר (emotion או generation או Highline) לעומת הטריידליין?

3. האם האחזקה (ביטוח/מוסך) צפוי להיות זהה כי גם הונדה לא זולה?

4. איזה גיר יש לסיביק באותם שנתונים - אוטומטי או רובוטי (ואם רובוטי - איך הוא?)

5. מי "מזדקנת" טוב יותר?

6. מי נחשבת נוחה יותר ומהנה יותר לנהיגה?

תודה בשמו.

פורסם

קבל עצה ידידותית

גם כשהגולף הייתה חדשה

אמינות זה לא הצד החזק שלה

רכב גרמני היה אמין בשנות ה 70-80

מהרגע שהם התחילו לרוץ עם הקידמה מהר קדימה

נגמרה חגיגת האמינות

פורסם

ה-1800 של הסיביק צורכת פחות דלק מה1.4 טורבו של גולף? אתה בטוח? אני זוכר אחרת.

ומה לגבי שאר השאלות שלו?

פורסם

סיוויק ללא ספק

רק שים לב שיקח את שנת 2009 בסופה החליפו לגיר אוטומט ולא רובוטי(מבחינת גיר רובטי הוא זוועה. יש כאלה שאוהבים אבל הרוב לא)

במידה והוא יחשוב על הסדאן אז אין בעיה גם שנת 2008 הוא בא בלי גיר רובוטי

פורסם

אפשר להוציא צריכת דלק כמו שרשמתי, כמובן שלא בעמידה בפקקים, מה גם שבגולף אם תלחץ חזק, תגיע לתוצאות שלא יביישו מנוע אמריקאי... בקטע רע.

לגבי התוספות אני מנסיון עם דגם emotion, היה סאן אוף, מגנזיום, בקרת שיוט, ניקלים, גימור כיסאות שונה, ועוד כמה שברחו לי, לגבי הסיויק, ישls וes.

בls זה הדגם הפשוט, ובes זה מגנזיום, בקרת שיוט, מחשב דרך(שבגולף אין),סאן רוף, חימום כיסאות, קסנון מקורי בחלק מהרכבים.

גיר- האצבק של הונדה זה רובוטי והסדאן הוא אוטומט. עדיפות לאוטומט.

הגולף הרבה יותר מהנה לנהיגה לפי דעתי.

מזדקנת יותר טוב? אני נוטה לחשוב שהונדה.

מקווה שעזרתי ובהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

כמה דברים על הסיוויק:

1. הגיר הרובוטי ממש לא זוועה (נכון אין מה להשוות לdsg מבחינת ביצועים) אבל הוא כשלעצמו דיי חלק ואמין.

2. הגיר האוטומטי החליף את הרובוט ב2010 ולא ב9 (קח בחשבון שבאוטומט 5 הילוכים וברובוט 6 ).

בסיוויק האצבק יש רק 2 רמות גימור- קומפורט וספורט. ההבדל בינהם בספורט גג פנורמי, חישוקי 17 במקום 16 ופנסי ערפל קדמיים.

בגדול הסיוויק מומלצת לדעתי מכונית מעולה , דיי נוקשה בנסיעה אבל מצד שני בעלת אחיזה גבוהה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הסוויק יחסית זולה בגלל גיר הרובוטי, אם אתה מסתדר איתו - הרווחת.

דגם Highline של גולף מגיע עם מנוע 1.4 160 כ"ס שנחשב ליותר בעיתי מאשר 1.4 122 כ"ס שמגיע בדגמים הפשוטים.

הDSG מעולה בנהיגה אך ב2009 התחלף לדגם 7 הילוכים ובשנתון הזה היה מגיע עם קלאץ' חלש שהיה מתקלקל מהר, ברגע שמחליפים את הקלאץ' הגיר מעולה.

חוץ מזה צריך לנסוע בשביל להבין על מה מדובר.

פורסם

ההונדה מזדקנת טוב יותר? מעניין, הסיבה שחבר שלי חשב על גולף, בין השאר, בגלל המיתוס שלאורך זמן רכב גרמני יחזיק יותר, גם הפלסטיק וגם המנוע.

עוד שאלה: האם עיצוב הפנים בהונדה שונה ברמות הגימור השונות?

• תוכן חדש...