Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

השאלה בכותרת. כיצד ניתן לוודא זאת?

תודה

לפי המפרט כאן: http://www.alpine.co.uk/p/Products/cd-head-units19/cde-178bt מתאים. אבל תשים לב, שאם תביא את המכשיר מארה"ב, יכול לא להתאים. אם אני לא טועה, ישראל מיושרת לפי תקינה האירופאית, כך שאם קונים באירופה, אז לא אמורה להיות בעיה לדעתי

פורסם (נערך)

תודה רבה!

ומה דעתכם על המכשיר בכללי?

האם כדאי לרכוש את הדגם IDE-178BT ללא כונן הCD?

במיוחד כשבימינו כמעט ולא משתמשים בדיסקים (אני לפחות)

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

מדובר במכשיר BT איכותי מסידרת מכשירים חדישה יחסית ,שמציג חבילה ברמה גבוהה.

דגם ה IDE הוא אותה גברת רק ללא מנגנון CD שעולה קצת יותר זול.

ברמת מחיר של סביב 250$ האופציה הטובה ביותר באותו סיגמנט היא לדעתי Pioneer DEH-80PRS.

פורסם

ההבדל בין מכשירים ברמה הזו על פני מכשיר מקורי עם מנחת הוא הבדל תהומי.

גם באופציות הנוספות שאתה מקבל על פני המקור וגם באיכות הסיגנל שהיא בהרבה יותר טובה.

פורסם

אני כנראה אלך על האלפין, אין לי צורך בסידי, יש בו אפשרות למוסיקה מבלוטות' והמון דברים נחמדים.

האם יש מתאם ייחודי למכשיר הזה אשר יאפשר שליטה בהגה בטויוטה אוריס/קורולה?

לפי האתר שלהם קיימים שני מתאמים, אחד למרצדס והשני למספר מצומצם של רכבים שלVAG. האם זה אומר שאין מתאם ייחודי ליצרן "קטן" כמו טויוטה? או שמא אפשר לאלתר בעזרת אחד המתאמים משהו שיתאים לטויוטה?

תודה :)

פורסם

אם אתה בוחר במכשיר ללא ה CD שים לב לפורמטים שהוא עובד איתם דרך USB

http://www.alpine.co.uk/p/Products/bluetooth-and-usb8/ide-178bt

אין צורך במתאם מקורי של אלפיין ישנם מתאמים אוניברסאליים או יעודיים לאלפיין עבור טויוטה

מחברות אחרות הנפוצות בשוק מבית PAC או AXXESS

אני מציע לך את המתאם כפתורי הגה לרכוש ולהרכיב בארץ ,ישנם כאלו שעובדים טוב\פחות טוב עם

רכב או מכשיר מסויים.

פורסם

אתה מוגבל ל :

MP3 Decoding: MPEG Audio Layer-3

WMA Decoding: Windows Media™ Audio

AAC Decoding: AAC-LC Format ′′.m4a′′ File

משמע אינו קורא פורמט לוסלס כל שהוא

אם אתה עובד עם MP3 לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

אם אני לא טועה, כמעט ולא קיים מכשיר ללא דיסק שיודע לקרוא lossless audio. גם אני לפני 7 שנים עוד חיפשתי, ובסוף רכשתי Clarion שהוא ללא cd גם, ואני מסתפק ב-mp3 רק :( אבל עדיין, העדפה האישית שלי היא למכשיר ללא דיסק

• תוכן חדש...