Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום

הציעו לי לקנות הונדה סיוויק 2006 יד שניה שטופלה היטב על ידי הבעלים אבל הקילומטרג' טיפה גבוה 195K האם כדי לי לקנות רכב כזה?

ואם הוא באמת חיסכוני כמו שכולם כותבים?

תודה מראש לכל העונים והמייעצים

עריכה אחרונה על ידי LK304
פורסם

ברשותי הונדה סיוויק 2006 ידנית עם 196 אלף כך שהנתונים די דומים.

אצלי הרכב לא נכנס למוסך למעט טיפולים שוטפים כלומר הרכב מאוד אמין ואין בעיות מיוחדות (טפו טפו טפו).

מבחינת חיסכון בדלק, אצלי יוצא סביבות ה-14 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית פקוקה.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

ואם אני קונה אותו בקילומטרז' כזה גבוה ומטופל טוב הוא יכול להחזיק עוד כמה שנים?

ובתוך העיר כמה הוא לוקח לך?

פורסם

בסופו של דבר הבלאי לחלקים קיים והוא גדול יותר ככל שהקילומטרז' גבוהה יותר.

עם זאת, אם האקזמפלר שאתה מדבר עליו אכן טופל היטב אז אתה לא צריך להירתע מהקילומטרז' (שאגב הוא לא כזה גבוה יחסית) וברור שהרכב יכול להחזיק "עוד כמה שנים", הונדה בכלל והסיוויק בפרט ידועה באמינות המעולה שלה.

יוצא לי לסע בלא מעט רכבים חדשים הרבה יותר ועם קילומטרז' נמוך הרבה יותר ועדיין אני נהנה מהסיוויק שלי הרבה יותר, למשל גם אחרי 196K אין שום קרקושים ברכב..

בקשר לצריכת דלק בעיר, קשה לי לענות על זה כיוון שהמסלול שלי הוא די קבוע (בינעירוני עם פקקים שזה לפעמים כמו נהיגה בעיר עם כל הרמזורים). צריכת הדלק נעה בין 13.5-14 ק"מ לליטר.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

רכב אמין מאוד,

היה לי כזה לפני שנתיים ומכרתי אותו בצער רב עקב קבלת רכב ממקום העבודה.

מבטיח לך שתהנה מהרכב הזה.

חשוב שתדע שכל רכב חדש/ישן שאתה קונה,יש לך יישור קו התחלתי ברכב.

בכל אופן,לא לקחת רכב ללא בדיקה או חוות דעת של מכונאי שאתה סומך עליו.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה לכל המייעצים

עכשיו הוצע לי רכב טיוטה קורלה 2005 GLI יד שניה 157K אבל צריך לעשות לה טסט ולסדר כיסוי למראה החיצונית שהוא שבור ויש לה פגיעה בטמבון האחורי ונורית המכוונים דולקת שזה צריך לברר בדיוק על מה הבעיה והוא רוצה עליה 23.5K, מה שכן ההונדה נראת יותר יפה מבחינה חיצונית

מה אתם אומרים?

פורסם

במידה ואתה מדבר על ההונדה אבל הצורה החדשה

אז הייתי ממליץ לך לקחת בלי ספק בכלל !!

כמובן אחרי בדיקה כמו שצריך

רכב בליגה אחרת לגמרי ששם גם הרבה חדשות של היום בכיס הקטן

גילוי נאות אני בעל הונדה כזאת 2008 הדגם המפואר. זה הרכב השני שלי כבר מאותו סןג בדיוק

ובעבר בעל טויטה כמו שציינת. רכב משעמם ברמות ולדעתי צריכת דלק גם יותר גבוה משל ההונדה

פורסם

למה לקנות רכב עם ק"מ מאוד גבוהה כשהשוק מוצף? מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב?.

אגב, היתה לי סיויק כזו אבל עם ק"מ הרבה יותר נמוך, וזה לא קשור לק"מ רכב מתיישן זה רכב מתיישן גם בו יש חיישנים בולמים ציריות וכו'.

בעבר בסיויק 2004 שהיתה מעולה והייתי מרוצה ממנה בטיפול אחד חטפתי 5500 ש"ח כי היה צורך להחליף בולמים תושבות שמן גיר ברקסים ועוד כמה דברים...

ככה שתבין שרכב מתיישן זה רכב מתיישן גם אם הק"מ נמוך (ובייחוד שהק"מ גבוהה).

פורסם

הסיוויק נהנית ממוניטין מעולה בכל הקשור לאמינות ולשרידות.

לדעתי המוניטין במקרה הזה בהחלט מוצדק (קניתי בעצמי לפני שנה וחצי סיוויק משומשת).

אני מכיר כמה עם סיוויק ישנות והם מאוד מרוצים. במשפחתי סיוויק יד ראשונה מ 1997 עם מעט ק"מ וטיפול רק במוסך המרכזי. אפס תקלות!!! נכנסת למוסך פעם בשנה לטיפול וזהו. וגם נותנת תחושה רעננה (יחסית) בנהיגה. נכון שעשתה מעט מאוד ק"מ, אבל עדיין מדובר ברכב בן 18 שנה שמעולם לא ראה מוסך.

האם לקנות? זו כבר שאלה של מחיר, כי לעיתים היתרונות של הסיוויק באים עם מחיר גבוה שיכול לממן רכב צעיר בשנתיים-שלוש ושעשה הרבה פחות ק"מ. ואז זה כבר פחות ברור.

פורסם

אני בעיקרון התקציב שלי בערך 25K ואנחנו זוג עם ילד ואחד בדרך ואני צריך רכב לעבודה של אשתי שנוסעת בתוך העיר

פורסם (נערך)

25K זה תקציב קצת בעייתי כי מדובר ברכבים מתיישנים ולא יעזור לך יפאני או לא רכב מתיישן זה רכב מתיישן (שלא תבין לא נכון, היו לי 3 יפאניות: מיצובישי לנסר 93', סיויק 2004 וסיויק 2006 צורה חדשה).

האם גיר רגיל בא בחשבון? אם כן, הייתי שוקל ברצינות סיאט קורדובה 1.6 ידנית (קשה מאוד למצוא אבל כדאי מאוד להתאמץ ולחפש) 100 כ"ס שנת 2008. אם רק אוטומט- הייתי הולך לכיוון של סוזוקי ליאנה/יונדאי אקסנט משנתון צעיר יותר ועם ק"מ נמוך יותר מהסיויק המדוברת.

אפשרות אחרת: להגדיל טיפה את התקציב ולהשקיע בקניה כדי שלא תצטרך להשקיע אחרי זה בתיקונים ולקנות למשל יונדאי I30 שנת 2009-2010.

סיויק ב 25K שנת 2006 ואם מדובר על הצורה החדשה - זה בטוח רכב נבלה טרפה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מסכים עם איתמר,

כדאי להגדיל את התקציב ובתקווה לזכות ברכב יותר אמין וליותר זמן (וגם יותר בטיחותי).

נכון שאם היה לך תקציב של 15 הייתי ממליץ להגדיל ל 25. אבל זה לא אומר שתמיד כדאי להגדיל את התקציב. איפשהו בסביבות ה 40 אלף (הערכה גסה מאוד) מגיעים לנקודת האיזון הכלכלית לרכב לשימוש סטנדרטי.

פורסם

קצת קשה לי להגדיל את התקציב אבל ראיתי ביד 2 פורד פוקוס 06-07 לא יקרים ואם קילומטרז' נמוך איך הם מומלצים?

• תוכן חדש...