Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו ניו אייג' 1.6 או 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש סובארו ניו אייג' ואני מחפש כבר זמן מה.

בגדול אני מחפש שנתון 2006 (מתיחת פנים).

אני די מתלבט בין מנוע 1.6 (95 כ"ס), לבין מנוע 2.0 (160 כ"ס).

ידוע לי שהסוסים האלה דהרו במפעל סובארו והיום חלק מהם כבר לא בארווה :roll:.

בגדול להבנתי אין הבדל מהותי בצריכה בין שניהם.

הייתי רוצה לדעת רק אם מישהו בעל ניסיון באחד מהדגמים ויכול להגיד לי האם יש הבדל מבחינת עלויות:

ביטוח.

טסט.

טיפולים שוטפים + חלקים.

להתייחסותכם אודה.

תן חיוך הכל לדוושה.....8)

פורסם

סובארו 2.0R שנת 2006.

צריכת דלק בין 1:10.5 לבין 1:11.5 ק"מ לליטר, יש לציין שאני נהג רגוע שלרוב חסכוני יותר מנהגים מקבלים על מכוניות זהות.

קבוצת רישוי 4 ולכן הטסט כ-1430 ש"ח, אך שנה הבאה ירד המחיר לאזור ה-1200 ש"ח עקב גיל הרכב.

חובה + מקיף כ-3,600 ש"ח, יש לציין היסטוריה נקייה לשני נהגים נקובים בביטוח לאוטו הזה.

אני מטפל אצל חיים ממוסך ראלינג בתל אביב שמכיר את סובארו טוב, לא יקר ולכן מבחינת אחזקה אין לי תלונות.

צמיגים מעט יקרים אבל הצלחתי למצוא רביעיית TOYO ב-1880 ש"ח בריינו טייר ככה שאת הפינה הזו סגרתי לעוד כמה שנים בראש שקט עם מוצר טוב במחיר סביר.

(גילוי נאות: מאוהב באוטו ולא אובייקטיבי)

אופנוען

• תוכן חדש...