Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אפתח לדעתי נושא חרוש ונחרש אבל הייתי רוצה לשמוע ממומחי הפורום המלצות עבור מכונת פוליש / ווקס מומלצת.

אשמח לבצע את הרכישה בארץ וכמו כן גם את כל הסט של הפדים וכדומה מאותו מקום.

(במידה ויש פערי טווח מחירים "משוגעים" בין הארץ לחו"ל , אשמח לקבל המלצות גם לקנייה מחו"ל)

אז עבור מה אני צריך את המכונה?

כרגע אני משתמש בDA של מגווירס , מוצר נחמד ופשוט למדי אבל זה לא זה...(למרות שביצעתי איתו את הפרוייקט על הפולו האדומה הישנה למי שזוכר ויצא משגע)

אני נהנה לעשות פולישים כתחביב עבור הרכבים שלי ושל חברים ולא הולך כרגע "להתמקצע" בנושא.

מבחינת השקעה אני מעוניין להשקיע באיזור ה1000-1500 ש"ח עבור מכונה (כמה מאות צפונה אפשרי גם כן או כמה מאות דרומה לחסכון לא יזיקו גם כן :lol:) , בנוסף מה עלויות הפדים +-

מקווה שנתתי את כל המפרט הרלוונטי , תודה לעוזרים!

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

פורסם

מכונה 1200 שקל לדוגמא של מגווריס או הדש פרו 6.

פדים צריך 1,2 גסים 1 עדין אחד פיניש ואחד לאוטם נגיד 5 כל אחד בסביבות 80.

פלטה קטנה יותר עוד 100 ככה

כל בקבוק פוליש 240 שקל

ווקס מתחיל מ30 עד מליון שקל גם .

נגיד ווקס ואוטם סבבה עוד 400 שקל בהגזמה ....

ומגבות ניגוב כל 5 100 שקל מאיבי של הקוראיני.

• תוכן חדש...