Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבטים לגבי הסעת תינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגאן, רכב שמור מאוד מבחינה חיצונית, פנימית, מכנית וקילומטראז' נמוך.

המשפחה מבקשת שאני אסיע תינוק ברכב שלי כול שבוע הלוך-חזור.

אני בכול אופן נגד זה (אני לא מתכוון להיות נהג מונית) ויכול לסרב לזה.

אבל לפני שאני מסרב, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לזה:

1. כיסא בטיחות הורס או יכול להרוס עם הזמן את הריפודים המקוריים? ובמה זה מתבטא?

2. הרכב יעשה כ-260 ק"מ בשבוע, עד כמה זה נורא? מה ההשלכות של זה?

3. אתם במקומי הייתם עושים זאת או שמסרבים בנימוס?

תודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי השיקול הסובייקטיבי האם להסכים או לא - ברור לחלוטין שזה

שיקול שלך נטו, הקשור למערכת היחסים שלך עם מבקשי הטובה, לזמן הפנוי שלך,

ליכולות שלך ולרצון הטוב שלך - כך שמבחינה זו, לדעתי רק אתה תוכל להחליט מה נכון לך.

מניסיון לא מאוד ארוך עם כסא כזה, הוא לא פוגע בריפוד.

אם זה ממש מטריד אותך, בדוק האם זה תקין להניח מגבת גדולה ועבה תחתיו,

כך שתמזער עוד יותר את הלחץ בנק' מסוימות.

פורסם

1. עלול להגרם נזק. במיוחד אם הכסא לא מקובע היטב וזז קצת במקומו. יכולה להיות גם שחיקה מצטברת של הספוג/קפיצים. לא דרמה.

2. שחיקה נוספת לרכב, כמו כל קילומטרז' נצבר. כמובן שבמתווה נהיגה עירוני השחיקה תהיה גדולה יותר. ירידת ערך כמקובל.

3. אין שום דרך לענות על התשובה. כל אחד ומערכת היחסים שלו עם המשפחה.

פורסם

במרבית המקרים הייתי מסרב בעדינות לקחת אחריות על תינוק שאינו שלי על בסיס קבוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו דיסקו לעיל עיקר העניין בעיני הוא האחריות על התינוק, ואפילו הייתי כותב

"האחריות על התינוק !"

כשההודעה שלך הגיעה לשאלה על הריפוד צחקתי, יאמר לזכותך, אז תודה :)

The first one to get angry loses

פורסם

דבר אחד לא ברור, נושא ה260 ק"מ.

המשפחה מבקשת שתסיע "כל שבוע" או\ו כל השבוע?

הנוסעה של 260 ק"מ בשבוע תהיה הנסועה הכוללת שלך או התוספת? אם הכוללת, כמה אתה נוסע עכשיו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אחת השאלות המוזרות. בכל מקרה כסא תינוק + תינוק לא שוקלים כל כך הרבה ומפעילים לחץ די מזערי על המושב. לחבר / לנתק כסא תינוק, ברגע שהתרגלת, לוקח בדיוק דקה ואתה לא חייב להשאיר אותו באופן קבוע. חוץ מזה - כשאתה מסיע תינוק, במיוחד בחודשיים-שלושה הראשונים, זה מאוד מגביל את התנועה (לפחות פסיכולוגית) אתה נוסע יותר ברכות, שומר מרחק, נזהר בבלימות והאצות, לוקח סיבובים כמו סבתא, משתדל לא לטלטל אותו. אם זה משהו שיקשה עליך או לא מסתדר עם סגנון הנהיגה שלך, זה שיקול יותר משמעותי ב"סירוב מנומס לבקשה" מאשר עניין הפגיעה במושב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תינוק של מי?

בכפוף לזמן פנוי הייתי מסכים להסיע את אחיינים שלי, לגבי כל תינוק אחר שהוא לא אחיין או תינוק שלי- אני עם דיסקו.

לא מוכן לקחת אחריות על תינוק שאינו מהמעגל המשפחתי המאוד קרוב בטח ובטח כאשר מדובר על סידור קבוע.

לגבי נזק לריפודי הרכב, תלוי במצב הריפודים שלך כיום, אם הם שמורים לא אמור להגרם נזק כלשהו.

ברכבי מותקנים קבוע 2 מושבי בטיחות ולא נגרם כל נזק, כבר מעל שנתיים (ללא שימוש במגבות ושלל קומבינות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נתינה היא השקעה נושאת ריבית, תבדוק בינך לבין עצמך עד כמה זה מאד מפריע לך, וכמה אתה יכול לעזור בעניין, זה נשמע שזקוקים לך - הגם כשזה לא כל שבוע.ריפודים לא נפגעים.

באמת הדבר המטריד ביותר זה האחריות על התינוק, כי מי שלא בראש שלו תינוק, יכול למצוא את עצמו עוצר ליד משהו שמסיח דעתו, ושוכח ממנו במושב שם מאחור, על הריפודים היפים...

פורסם (נערך)

סיוויק08- מה אני יעשה? רוצה לשמור על הרכב נקי ושלם.

אני לא יודע מה מידת ההשפעה של האביזרי בטיחות האלה על חשבון הריפודים (מקוריים), ובגלל זה אני שואל.

ולא הבנתי בעניין אחריות התינוק?

אלפא- זה לא בעיה מבחינתי לנתק לחבר את כסא הבטיחות. הכול פשוט וקל.

אל תדאג לגבי אופי הנהיגה שלי, אני מאוד רגוע ואין לי קוצים בתחת לצאת ראשון בצומת.

מורזיקה- אני נוסע בעיקר לעבודה ובחזרה + 260 קילומטר.

מדובר בכול שבוע הלוך וחזור.

בכול מקרה בחודש זה יוצא כ-1400 ק"מ.

לא פשוט.

עדן- מדובר באחיין.

ג'טה- אל תדאג, אף אחד לא ישכח אותו ברכב.

הוא הדבר הראשון שיוצא מהרכב בגמר הנסיעה.

וזה כן כול שבוע.

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

זה נכון ששאלת לגבי הריפוד והנזק לרכב ,אבל לא סתם כולם חופרים לך על מידת הקירבה שלך אל התינוק ואספקטים אחרים של הנסיעה. תינוק הוא לא חפץ דומם והסעת תינוק זה אחריות לא פשוטה. לא כתבת לאורך כמה קילמטרים אתה עומד להסיע אותו ?

תינוק יכול לבכות ,להיות רעב צה,פיפי קקיי וכו. כך שכל העניין הזה הוא לא טריוויאלי והמחויבות כאן היא יותר מסתם להסיע אותו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אחריות על התינוק - התינוק הוא לא קופסה שאתה מעביר, זאת הכוונה.

סגנון הנהיגה צריך להיות מותאם, בנוסף אתה צריך להיות מוכן לכך שפתאום הוא יבכה ויהיה עליך

להאכיל אותו או שפתאום הוא יעשה את צרכיו בחיתול. כמו כן, הוא גם לא כל הזמן ישן, כך

שיהיה עליך לדאוג לו להפעלות כאלו ואחרות.

לא ציינת האם זה רק אתה והתינוק, כי אם יש שם את אחד ההורים שלו איתכם - הסיפור הרבה יותר

קל ונשאר רק נושא הנהיגה ה"עדינה" יותר.

פורסם

כשאתה אומר כיסא בטיחות אני מניח שאתה לא מתכוון לסלקל, נכון? אתה מדבר על ילד בן 2-3?

אני נוסע עם כיסא בטיחות כבר מעל לשנה במושב האחורי ובמקרה שלי מדובר ב-evenflow, שהוא גדול ודי כבד. אם מעגנים את הכיסא נכון (בכיסאות יקרים יותר העיגון הוא ישירות למרכב) והוא מקובע היטב אז יהיה לך שקע בריפוד שרוב הסיכויים שייעלם אחרי יום יומיים שתסיר את הכיסא. בלי נדר... ;)

פורסם

ספונגבוב- הכוונה לסלקל.

לא, גם אמא שלו מצטרפת שתיהיה שם לכול הצרכים שלו.

אבל כבר הסעתי אותו מלא פעמים, רק שזה לא היה על הרכב שלי.

עכשיו כשזה עובר להיות על הרכב שלי, בגלל זה אני שוקל אלף פעם האם זה שווה לי (קילומטר שייצטבר+ "נזק" לריפודים).

זהו, זה השיקול שלי. עד עכשיו הרכב ישב במצב תצוגה בחניית הבית ומידי פעם הייתי נוסע לעבודה.

• תוכן חדש...