Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מעוניין לרכוש את הרכב הזה בקרוב, בשנתון הזה , לא ידני , אוטומט - שלפי מה שהבנתי זה רובוטי.

אשמח לשמוע חוץ ממה שקראתי כבר על הרכב הזה,

יש לו איזשהם מחלות ידועות ..?

מאוד קשה למצוא אותו בפחות מ100k קילומטר, אז האיזור זה 100-130 ק"מ , 20 אלף ש"ח +-, ככה שלא מצאתי אופציות אחרות.

הדבר הבעייתי ששמעתי עליהם זה על הגיר , שהרובוטי קצת לא כיפי וקופצני, אבל לזה אני אתרגל.

אבל מעבר לזה? תקלות שיש בגיר?

כמה עולה שיפוץ גיר רובוטי כזה \ החלפה שלו?

פורסם

בשנים האלה הגיר הזה לא מפגין אמינות רבה, גם אם כן, מגיע ללא היל הולדר. אני אישית הייתי פוסלת על הסף רכב עם תיבה רובוטית בעלת מצמד בודד ללא היל הולדר. משמעות: מתדרדר בזינוק בעליה כאשר אין לך כל שליטה על זה, הפתרון היחיד הוא זינוק עם בלם היד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שנים קדימה יותר כבר חורגות מהתקציב שלי לצערי, לגבי ההתדרדרות בזינוק, מדובר גם על אוטומט?

וכמה חמורה הבעיה ?

אם אני עומד ברמזור לדוגמה בעליה, אין לי שליטה על זה שאני הולך להתדרדר אחורה כביכול?

ואשמח לשמוע עוד חוות דעת על הרכב, מבחינת אמינות בעיקר.

פורסם

זה קורה גם באוטומט הרובוטי שלהם?

והאם זה משהו מקובל? או שזה קומבינה שעלולה לשחוק לי משהו ברכב?

פורסם

עושים את זה דווקא כדי לא לשחוק שום דבר...

האם זה מקובל? ברכב אוטומטי פלנטרי/רציף זה לא קיים.

ברכב רובוטי (או ידני) שיש לו היל הולדר המערכת עושה את זה בשבילך.

ברכב ידני ללא מערכת כזו - ברוב הגדול מאוד של המקרים הנהג מספיק מתורגל עם המצמד כדי להמנע מהצורך בבלם היד.

ברובוטי שאין לו מערכת כזו - אתה חייב להשתמש בבלם היד, כי לא אתה קובע את שילוב המצמד, אלא הרכב.

פורסם

לגיר מתרגלים, חפש אחת שמורה..

כמו של אישתי, 2008, הרובוט חדש והאוטו עם 70k

אם לא יאושר לי להחליף לרכב 7 מקומות מהעבודה נאלץ להחליף את הפונטו..

אבל בינתיים לא למכירה

הרכב מעולה ביחס למחיר שכבר צנח עם השנים

• תוכן חדש...