Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מוט כזה לא משמש לעיגון המושב למקום אלא כדי למקם את המושב בזווית הרצויה.

סלקל, למשל, אמור להיות מוצב בזווית אלכסון (45 מעלות) ביחס למנח האופקי. ואם אין רגלית כזו לטובת העניין אין ברירה אלא לגלול מגבת תחת הכסא.

אתה טועה ומטעה,

המוט המדובר תפקידו היחיד לשמש נקודת עיגון נוספת במטרה לייצב את מושב הבטיחות, אין לו השפעה ולא אמורה להיות לו השפעה על זווית מושב הבטיחות.

מה שמקנה את הזוית המתאימה למושב הבטיחות זה שילוב של מושב הרכב ובסיס מושב הבטיחות, זו הסיבה שלרוב כאשר רוצים להתקין סלקל בזוית המתאימה יש צורך לרכוש בסיס תואם לסלקל שבאמצעותו אפשר לקבוע את הזווית המתאימה, עם או בלי מוט העיגון כפי שקיים בקישור שאושרי צירף.

כאבא לילדים לא הייתי מוכן בשום אופן לעשות שימוש במגבות כדי למקם נכון מושב בטיחות, חלילה בעת תאונה ממש לא הייתי רוצה שבגלל מגבת המושב יחליק ממקומו בצורה שתסכן את הילד שלי, זו גם הסיבה שאין לי מגבות על המושבים במטרה להגן עליהם שלא יינזקו מהמושב בטיחות- לא אכפת לי שהמושבים ייקרעו או יישחקו, העיקר שאדע שאני עושה את המקסימום כדי שהילדים שלי יהיו בטוחים ולכן- אם צריך מגבות ושאר אביזרים כדי לקמבן את מיקום מושב הבטיחות אז רצוי להחליף מושב בטיחות לאחד אחר שיתאים לרכב ללא קומבינות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעקבות קריאה מקיפה שערכתי לרגל הולדת הצאצא החדש.

למי שטרם יודע --

* ההמלצה העדכנית היא הושבה עם הפנים נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים.

* הושבה במושב בטיחות מלא (5 נקודות חיבור) עד משקל של 18 ק"ג.

* בוסטר עד גובה 145 ס"מ.

* למתקני ריסון יש תוחלת חיים מוגבלת של 5-9 שנים (תלוי בדגם הספציפי). היצרן אמור לציין את התוקף על האביזר.

* מתקני ריסון הופכים לפגי תוקף לאחר תאונה משמעותית (כמו קסדה).

* מעל 80% מההורים לא קושרים את המושב כראוי לרכב או את הילד כראוי למושב, חגורות רופפות מדי הן טעות נפוצה מאוד.

* המקום המומלץ לילד הוא במושב האחורי. זה כולל תינוקות רכים בסלקל. זה כולל תינוקות רכים עם אמא שלהם מאחורי ההגה.

מה זה חמש נקודות חיבור?

ולמי שרכש פה את הצ'יקו נקסטפיט - אתה משתמש רק באיזו פיקס? זה מספיק?

קניתי גם את הכיסא הנל -ומחר אני מתקין אותו באטראז החדשה שלי.

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

לא, ממש לא. הכוונה לרצועות שאיתן אתה חוגר את הילד.

תחשוב שעם חגורת בטיחות יש לך בעצם 3 נקודות, אחת למעלה,

אחת בחיבור לשלדה למטה, ועוד אחת בתפס. עם חגורה רגילה

רוב בעומס נופל על בית החזה והבטן.

בכיסא בטיחות יש לך 5 נקודות. יש שתי רצועות שיורדות מלמעלה,

שתי נקודות עיגון בצד למטה, ועוד אחת בין הרגליים.

בצורה הזו העומס מחולק בצורה טובה יותר, ומעמיסה פחות על חלק

מסויים, והילד חגור טוב יותר, ובעל פחות יכולת לזוז או לצאת מהכיסא.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אתה יכול לראות ביוטיוב, ההתקנה מאוד קלה ופשוטה, והם גם מאוד גאים בעובדה הזו.

לפי מה שראיתי זה רק לחבר את האיזופיקס, להדק את רצועת החיבור וזהו.

אחלה כיסא, רציתי בזמנו לרכוש אותו, אבל המחיר שלו גבוה, ולדעתי יש תחליפים ראויים

לא פחות, במחיר נוח יותר.

פורסם (נערך)

קניתי את הכסא ביום שני וחיברתי עם האיזופיקס. אתמול העברתי לחגורה רגילה. חשוב להעביר דרך מנגנון הנעילה ולמתוח את החגורה היטב (תוך כדי שלוחצים את המושב מטה) לפני שסוגרים אותו.

יש הסברים איך לעשות את זה בחוברת באנגלית (הנייר בעברית פחות מוצלח), עם החגורה זה קצת יותר מסורבל אבל בסופו של דבר הכיסא מהודק למקום באופן משביע רצון ומרוויחים עוד 2-3 ס"מ של רוחב מושב.

נכון לעכשיו אני עם קיקו נקספיט החדש, בריטקס מרתון של הילדה עבר לאמצע ועכשיו בצד יש מקום סביר לעוד ילד או אפילו למבוגר צנום ישבן.

אחלה כיסא, רציתי בזמנו לרכוש אותו, אבל המחיר שלו גבוה, ולדעתי יש תחליפים ראויים לא פחות, במחיר נוח יותר.

דווקא הקיקו הזה מתומחר לא רע ביחס לביקורות שהוא מקבל וביחס למתחרים (המחיר בארה"ב ד"א הוא 300 דולר ובישראל 1350-1400 ש"ח).

אני אנסה לצלם היום אותו מותקן ברכב.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

בד"כ זו הסיבה. גם כמו שכתבתי קודם, עיגון הכיסא עם חגורת בטיחות הוא חזק יותר מאיזופיקס/לאטץ',

כי חגורת הבטיחות בנויה לעמוד בעומסים גבוהים יותר מההתקנים האלה, אבל חשוב לעשות את העיגון

כמו שצריך, ובד"כ עם איזופיקס המרווח לטעות קטן בהרבה.

דווקא הקיקו הזה מתומחר לא רע ביחס לביקורות שהוא מקבל וביחס למתחרים (המחיר בארה"ב ד"א הוא 300 דולר ובישראל 1350-1400 ש"ח).

אני אנסה לצלם היום אותו מותקן ברכב.

יכול להיות, אבל אבסולוטית המחיר שלו גבוה. אני קניתי את הגרקו נאוטילוס(הדגם האמריקאי), בחצי מהקיקו,

והוא לא פחות בטיחותי. נכון אין לו 700 מצבי הטיה, אבל ביננו, מי צריך את זה?

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

שימו לב מה רשום באתר של ארגון "בטרם".

https://www.beterem.org/pages/%D7%A2%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%94_%D7%A0%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.aspx

ישנן שתי דרכי עגינה:

3_3.gif ישירות לשלדת הרכב באמצעות אביזרים מתאימים

3_3.gif באמצעות חגורת הבטיחות

כאשר מושב הבטיחות מותקן כראוי, בהתאם להוראות היצרן, אין הבדלי בטיחות בין השיטות.

ההבדל קיים בקלות התקנת המושב, מחקרים מראים כי באופן כללי 3 מתוך 4 מושבי בטיחות שעוגנו באמצעות חגורת הרכב אינם מותקנים כראוי ברכב.

כאשר מעגנים מושב בטיחות באמצעות הלולאות הייעודיות בשלדת הרכב, הסיכוי להתקנה נכונה של המושב עולה באופן משמעותי, יחסית להתקנה באמצעות חגורת הבטיחות.

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...