Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי דעתי יקר,כל נסיעה אתה תצטרך להוריד ואז להחזיר את זה,

דיי מכוער האמת, ולא ברור האם יהיה קשה לגנוב את זה.

סוג נוסף

http://www.amazon.com/Door-Shox-STANDARD-Removable-Protection/dp/B000XEFKEE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433279215&sr=8-1&keywords=door+defender

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם (נערך)

הסוג שאתה ציינת יקר בערך כמו הסוג שאני ציינתי, ובנוסף לכך בסוג שלך גם דרושה התקנה של מגנטים מהצד השני שלא הדלת (לאחר פירוק הדיפון). וגם את זה אפשר לגנוב, אפילו בקלות רבה יותר (כי אין שום איבטוח לרכב, בניגוד לאופציה שאני הצגתי).

לגבי זה שאני אצטרך לשים את זה כל חניה, זה לא מדוייק במקרה שלי. ב- 95% מהמקרים אני מוצא חניה שאי אפשר לפתוח עלי דלת. אני צריך את זה רק ל 5% מהמקרים שאין לי ברירה אלא לחנות במקום "מסוכן" (למשל חניה של קניון מפוצץ ביום שישי בצהריים... לך תמצא חניה "בטוחה").

היה אפשר להמציא משהו כזה מאוד זול, למשל מאין צינור מאורך שממלאים באוויר (אולי ממשאבה שמתחברת למצת) ומצמידים אותו לאורך הדלת, אולי עם מגנט. אם המחיר של זה היה 100 ש"ח, לא היתה דאגה לגבי גניבה. אין שום סיבה לגבות על הדברים הללו 600 ש"ח!!

עריכה אחרונה על ידי noam23
פורסם

ייגנב בפעם הראשונה שיהיה על הרכב.

החוט הזה שתקוע בין הדלתות ממש לא ימנע מגנבים חלאות לאמץ את זה.

פורסם

האמת נראה כמו נונצ'אקות לדלת

ובנימה יותר רצינית, סיוט לא נורמלי ובטח ייגנב תוך דקה, ואין לי מושג או פיתרון מה לעשות ממש מלבד לחנות בצמוד לקירות, וגם אז האידיוט מוצא דרך לחנות צמוד אלייך ולדפוק עוד מכה (במיוחד על רכבים חדשים, כאילו בן אדם רואה רכב חדש וחושב איך הוא יפתח עליו דלת).

אני חונה בעבודה בחניון מקורה ומשתדל לחנות בצמוד לעמודים או לקירות, ואם יש אז חניה בצמוד לכביש עד כמה שאפשר, גם שם מצאתי ששפשפו לי את הפינה של הטמבון.

Opel Adam S 2017

פורסם

בואו פשוט נקים כוח מיוחד. נעשה פטרולים בחניונים ונלמד את כולם לפתוח דלתות בזהירות :-D

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המוצרים האלה נצמדים עם מגנט לדלת?

אם כן אפשר לעשות משהו בסגנון DIY לקנות כמה מגנטים קטנים בגרושים ביחד עם צינור שרשורי לא עבה מפלסטיק ולנסות ליצור משהו יעיל וזול שלא יכאב הלב אם יאבד/יגנב.

מקווה שמבינים את הרעיון הכללי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...