Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתעם. ברשותי רנו קנגו 2001. נתקעתי היום עם הרכב ללא מצבר וזאת אחרי שביצעתי 2 הנעות בטווח של חמש דקות.. המצבר בן שנתיים אך בכל זאת ביצעתי בדיקה באמצעות מכשיר שהראה שהוא נותן 12 ואט. בכל אופן הנעתי דרך רכב אחר ושהגעתי הביתה אחרי נסיעה של ,40 דקות המצבר היה ריק לגמריי כלומר הרכב לא הניע. הזמנתי מצבר חדש והבחור שהגיע בדק את המצבר וראה שהוא נותן 23 וולט אבל שהוא לחץ על כפתור העומס המכשיר הראה שהמצבר פסול. בכל אופן החלפנו מצבר והאוטו הניע אבל בבדיקת טעינה המחוג נשאר על 13 גם כשכיביתי את האוטו.הבחור אמר שנראה לו שאין טעינה אבל הוא לא בטוח . השאלה שלי יכול להיות שהמצבר הקודם היה תקין וזה באמת בעייה של טעינה והוא סתם דחף לי מצבר. שאלה השנייה לא נדלקת לי אף נורה שמצביעה על חוסר טעינה וכשהיתה בעייה בעבר היא נדלקה. שאלה אחרונה האם 13 זה תקין גם שהאוטו מכובה ודולק. אני יודע שבמוסך ינסו לדחוף לי אלטרנטור ונורא חשוב לי לשמוע את דעתכם. תודה

פורסם

מתח מצבר במנוע כבוי שווה למתח מצבר במנוע פועל?

אם זה המצב, אז כן - איו טעינה.

פורסם

היום שנתקעתי עם המצבר הנעתי דרך כבלים ונסעתי נסיעה ארוכה של 40 דקות והרכב לא נכבה ? זה אומר משהו?

פורסם

צריך את עזרתכם. נתקעתי היום עם הרכב ללא מצבר וזאת אחרי שביצעתי 2 הנעות בטווח של חמש דקות.. המצבר בן שנתיים אך בכל זאת ביצעתי בדיקה באמצעות מכשיר שהראה שהוא נותן 12 ואט. בכל אופן הנעתי דרך רכב אחר ושהגעתי הביתה אחרי נסיעה של ,40 דקות המצבר היה ריק לגמריי כלומר הרכב לא הניע אבל גם לא נכבה. הזמנתי מצבר חדש והבחור שהגיע בדק את המצבר וראה שהוא נותן 12 וולט אבל שהוא לחץ על כפתור העומס המכשיר הראה שהמצבר פסול. בכל אופן החלפנו מצבר והאוטו הניע אבל בבדיקת טעינה המחוג נשאר על 13 גם כשכיביתי את האוטו.הבחור אמר שנראה לו שאין טעינה אבל הוא לא בטוח . השאלה שלי יכול להיות שהמצבר הקודם היה תקין וזה באמת בעייה של טעינה והוא סתם דחף לי מצבר. שאלה השנייה לא נדלקת לי אף נורה שמצביעה על חוסר טעינה וכשהיתה בעייה בעבר היא נדלקה. שאלה אחרונה האם 13 זה תקין גם שהאוטו מכובה ודולק. אני יודע שבמוסך ינסו לדחוף לי אלטרנטור ונורא חשוב לי לשמוע את דעתכם. תודה

פורסם

כאשר הרכב מונע ועובד בסל"ד סרק וכול הצרכנים כבויים (OFF) המתח על קטבי המצבר צריך להיות סביב 14 וולט. במידה והבדיקה מתבצעת לאחר 10 דקות שהרכב מונע והטמפ' החיצונית גבוהה כמו בימים האחרונים המתח עשוי לרדת ל-13.6 וולט וזה תקין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...