Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי ל-Tidal.

למי שלא מכיר, זה שרות של הזרמת מוסיקה למחשב או לנייד, כולל אפשרות לשמירת קבצי offline (כרגע רק בנייד), ובאיכות של CD.

והכי חשוב, הם לא מחרימים את הצרכן הישראלי (כמו Pandora או Spotify)

אני משלם את המסלול היקר יותר לחודש (60 ש"ח), שמאפשר הזרמה של קבצים באיכות של CD, כי קבצים באיכות נמוכה (MP3) נשמעים פחות טוב כשיש לך אוזניות טובות ו/או מערכת איכותית, אבל מי שלא רגיש יכול גם ב-30 ש"ח לקבל גישה לאינסוף מוסיקה.

זה בנייד (כלומר גם ברכב) ולמי שיש ציוד אודיו טוב, זה גם נשמע טוב על המערכת בבית (כאמור, אחרת אפשר להסתפק ב-MP3 באיכות דגימה של 320).

מודה, עוד לא ניסיתי את זה ראש בראש מול דיסק, אבל בהזרמה א-סינכורנית מלפטופ ל-DAC (סוגשל כרטיס קול חיצוני), זה נשמע טוב מספיק כדי שזה לא יציק. לפחות. כשההקלטה טובה, זה נשמע טוב מאוד.

ומלבד האיכות, כמות המוסיקה הזמינה, גורמת לחובב מוסיקה כמוני ללקק את הרמקולים (מטאפורית, כן?!). רוצה להשמיע לבת שלי את Dark Side of the Moon?

ברור שיש.

רק שאפשר לבחור איזו גירסה אהובה עליך, הרימאסטר או המקורית?

רוצה ג'אז?

רק אתה יכול להריץ את כל הקטלוג של מיילס דייויס, קולטריין, מינגוס... להשוות ביצועים, לריב עם עצמך איזו גירסה אתה הכי אוהב...

קיבלת המלצה על איזה אלבום חדש?

תוך שנייה אתה בודק אותו. ברכב, בטיול עם הכלבות...

טונות של מוסיקה, וגישה למוסיקה חדשה שאתה לא מכיר, רשימות השמעה מוכנות מראש, אפשרות לתת למערכת להציע לך מוסיקה דומה, כמובן אפשרות לנהל אוספים משל עצמך... הפצצה של תוכן, מאונדקס, מסודר, וזמין.

כל כך זמין.

מה שלא בא לך לשמוע, מתי שלא בא לך - יש.

כן, אני מצליח למצוא גם מה חסר.

האלבומים המקוריים של הביטלס אינם, רק האוספים.

החצוצרץ אבישי כהן חסר באלבומי הסולו שלו (לא לבלבל עם הבאסיסט).

באיזו הקלטה של הופעה חיה של דידי ברידג'ווטר חסרים שני שירים. גם באלבום של דייב ווקל.

חלק מהחומרים לא זמינים באיכות CD, אולי מסיבות מסחריות.

אבל בסה"כ, תענוג.

באמת תענוג.

ובשביל 60 ש"ח... פחחח.

לא רוצה לחשוב כמה כסף כבר השכבתי על דיסקים...

הפחד היחיד הוא שהעסק לא יתרומים כלכלית, ושאני אשאר בלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החצוצרץ אבישי כהן חסר באלבומי הסולו שלו (לא לבלבל עם הבאסיסט).

בתחילת המשפט התחלתי להתעצבן עליך, טוב שנתת הבהרה בסיפא.

הבסיסט מוכשר מאוד, הייתי בהופעה שלו בBlue Note והיה פצצה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

משתמש בספוטיפיי. נרשמתי בארה״ב כשהגעתי לארץ התחלתי להכניס Coupons שקניתי באייביי.

זה שירות מפנק, אין ספק. מסתבר שרק בהרשמה בודקים באיזה מדינה אתה, אחרי שנרשמת אתה יכול להשתמש מכל מקום.

אגב, למישהו יש המלצות לשירותי וידאו כאלה ? מישהו יכול להגיד איך HuLu ? NetFlix ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
בזמנו הייתי משתמש ב-Pandora כדי למצוא "שירים דומים", קיים פתרון לעשות את זה היום?

יש ב-Tidal שירות דומה.

תמיד אפשר להריץ פרוקסי לארה"ב

כן, אבל...

זה עובד גם מהסלולרי?

זה עובד תמיד?

כמה זה עולה?

ו... אני מוכן לשלם על איכות ברמת CD.

מבחינתי התמיכה ב-Tidal אומרת שני דברים:

1. אני רוצה את המוסיקה שלי באיכות סאונד טובה. אני מקווה שיש מספיק אנשים שזה חשוב להם, שנפסיק לקבל מוסיקה שלא רק משווקת ברמת זבל, אלא גם מוקלטת ברמת זבל (אי השקעה באיכות הסאונד בהקלטות).

2. מי שלא נותן שירות בארץ, שייפנה ויתור מי יטלטלנו. לא רוצה לשים אצלו כסף.

פורסם

falou פרוקסי לא מחליף שרות כגון tridal אבל הוא כן יכול לגרום לפנדורה לעבוד.

אני בעצמי משתמש בפנדורה, רק בשביל לגלות מוזיקה חדשה , Tidal ממש לא תחליף לטעמי.

כמובן שהורדת WAVE זה היתרון העיקרי שלהם על שאר המתחרים, רק הפונקצייה הזאת שווה 60 שקל.

אגב הממשק של Tidal דומה בצורה הזוייה לtorch music.

אודי A4

דימה.

פורסם
falou פרוקסי לא מחליף שרות כגון tridal אבל הוא כן יכול לגרום לפנדורה לעבוד.

אני בעצמי משתמש בפנדורה, רק בשביל לגלות מוזיקה חדשה , Tidal ממש לא תחליף לטעמי..

כאמור, יש להם פונקציה שנותנת לך מוסיקה דומה בשרשרת או מביא לך אומנים דומים.

לא יודע כמה טוב זה עובד, וזה לא מנומק כמו פנדורה. גם עברו כמה שנים מאז שראיתי את פנדורה... אבל בזמנו הקטלוג שלהם היה מאוד מוגבל וגם השליטה בשרשרת היתה מוגבלת.

בכל מקרה, החודש הראשון חינם, אז לא מזיק לנסות.

פורסם

יש הכול ביוטיוב, אבל הרוב המוחלט באיכות בינונית. זה ברמה של מצילתיים מזייפות גם דרך רמקול של לפטופ,

ממש לא ראוי להאזנה באוזניות טובות.

אני מאלה שעוד קונים ב-secondspin, דינוזאור כבד...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Youtube/Soundcloud ובחינם. האם אני מפספס משהו פה? מה יש במאגר הזה שאין במאגרים שציינתי?

שהם לא מאגרים, הם אוספים אקראיים של משתמשים.

אין בהם:

אלבומים.

באיכות CD (ביוטיוב האיכות לא טובה).

ומקוטלגים.

למשל, תביא לי את הקטלוג של מיילס דיוויס. בה לי לחפור קצת ברפרטואר שלו.

תן לי את גירסת הרימסטר של Dark Side of the Moon.

נזכרתי בדיסק של מישל קמילו. אני מכיר את העטיפה, לא זוכר את השם. עכשיו, לך חפש...

אולי מישהו העלה, אולי חלקית, מי יודע באיזו איכות.

יוטיוב זה נחמד לשוטטות, זה לא לחובבי מוסיקה.

פורסם

נשמע ונראה מעניין מאוד.

לאיזו רמה של שימוש בנתונים אני צריך לצפות בהנחה של שימוש של כשמונה שעות ביום חמישה ימים בשבוע?

או בקיצור, לאיזו חבילת גלישה בפלאפון אני צריך לשדרג (WIFI זה מצרך נדיר פה)?

פורסם

בשימוש לא אינטנסיבי ביוטיוב הגעתי בקלות ל-6.

יכול להיות שאם מדובר באודיו בלבד לא תצטרך יותר מזה.

אגב, אנקדוטה: במוסיקה קלאסית המצב הפוך,

המבחר ביוטיוב מופרע והאיכות גבוהה, שלא לדבר על גולשים פרטיים

שמעלים רימסטרים משלהם להקלטות ישנות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נשמע ונראה מעניין מאוד.

לאיזו רמה של שימוש בנתונים אני צריך לצפות בהנחה של שימוש של כשמונה שעות ביום חמישה ימים בשבוע?

או בקיצור, לאיזו חבילת גלישה בפלאפון אני צריך לשדרג (WIFI זה מצרך נדיר פה)?

אתה לא צריך.

בנייד יש שירות offline, בו אתה יכול לשמור אלבומים/רשימות השמעה על המכשיר, כשאתה מקושר wifi.

הנתונים עצמם עוברים, להבנתי, מכווצים.

מהניסיון שלי, שירות של רדיו אינטרנטי אכל לי יותר בטריה מ-Tidal, אם זה קשור או אומר משהו.

• תוכן חדש...