Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד 4 נק' בהפרש של יותר משנתיים, ועבר נוסף ישן יותר.

מה הקנס הצפוי?

מה השלילה הצפויה?

מה יכול עורך דין תותח לעשות עם זה?

אין לי כסף מיותר, אבל מוניות יעלו יותר....

כמה בערך מקובל לשלם לעורך דין מהשורה הראשונה בתחום?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש עוד 4 נק' בהפרש של יותר משנתיים, ועבר נוסף ישן יותר.

מה הקנס הצפוי?

מה השלילה הצפויה?

מה יכול עורך דין תותח לעשות עם זה?

אין לי כסף מיותר, אבל מוניות יעלו יותר....

כמה בערך מקובל לשלם לעורך דין מהשורה הראשונה בתחום?

48 יותר בשטח שאינו עירוני - ייתכן וישיג הסכם עם התובע על 40 יותר ואז זה המרה לברירת קנס שמשמעותו היא 750 ש"ח ללא פסילה בפועל ולא על תנאי

48 יותר בשטח עירוני - אללה ירחמו! קנס של אלפים קטנים, פסילה בפועל (3 חודשים לדעתי) ועל תנאי לשנתיים

סה"כ עלות יכולה להגיע לכמה אלפי שקלים וגם אז הסיכוי לצאת ללא פסילה לא גבוה.

כל זה על פי עניות דעתי מקריאה של הרבה פסקי דין

בהצלחה

פורסם

שטח בין עירוני. נניח שלא השגתי הסכם, האם הפסילה בטוחה או לא? (כמובן בטווח הסביר, תמיד שופט יכול להפתיע).

האם במקרה הזה, סביר שעורך דין יצליח להוציא אותי בקנס בלבד או שאני שופך כסף סתם?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

קטונתי.

גובה הקנס ומשך הפסילה תלוי גם בעבר התעבורתי שלך.

יש לי חשש כבד מכושר הנבואה של עורכי דין :-D

אם הכסף חשוב לך, נסה להגיע לישיבת ההקראה ולנסות להתרפס קצת בפני התובע כדי לסגור עיסקה טובה לך. זה מרצה את כולם.

אם לא, תוכל לכפור באישום ולהמתין לקביעת תאריך למשפט שעד אז תוכל לשקול את כל האפשרויות שעומדות בפניך, כולל כל השיקולים הכספיים

בהצלחה

פורסם

זה לא קרה בחיפושית, אם כי המהירות המותרת בארץ כל כך מגוחכת, שבהחלט יכולתי לקבל את הדו"ח הזה עם החיפושית. רכב עממי בן 41 עם מנוע סטנדרטי.

• תוכן חדש...