Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתקין אצלי ברכב חיבור למצלמת הדרך שלי, לצורך החיבור אני משתמש במפצל פיוזים (add-a-fuse), אליו אחבר את הפיוז המקורי של אותו בית הפיוז + הפיוז שאליו אחבר את המצלמה.

מהפיוז שיפעיל את המצלמה - חוט אדום למתח - יתחבר לשקע מצית USB חיצוני, ומשקע המצית חוט שחור לground. אל הUSB תחובר המצלמה.

מקווה שהייתי מובן.

יש לי שאלה אחת: האם יש חשיבות לamperage של הפיוז שיפעיל את המצלמה? (2\5\10\15\20) או ששקע המצית החיצוני אחראי על וויסות המתח שעובר למצלמה?

ברכבי הקודם לא ייחסתי חשיבות לסוג הפיוז של שקע המצית (המקורי) ואליו חיברתי ע"י מפצל USB את המצלמה.

תודה :)

פורסם

א. קודם כל המצלמה לא צפוייה לצרוך יותר מ-2 אמפר (בהגזמה) ולכן אין טעם בפיוז גדול יותר.

ב. גודל הפיוז בא להגן על החוטים מפני חימום יתר ושריפה, ככל שהכבלים בשימוש במעגל עבים יותר, ככה הם יוכלו לשאת יותר זרם מבלי להתחמם.

ג. המתאם שאתה משתמש מוסיף מעגל נוסף במקביל, הוא לא מתחבר בטור למעגל אליו אתה מחבר את המתאם, ולכן אין קשר בין 2 הפיוזים.

פורסם

תודה רבה על המידע החיוני. באותה נימה, היכן ניתן לרכוש פיוזים? משום נראה כאילו פיוז מיני 2A נדיר.. האם אמור להיות קיים באוטו דיפו ושות'?

• תוכן חדש...