Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קסנון זה או מקורי או לא כלום. לא ראיתי עד היום רכב אחד עם קסנון בהרכבה מקומית ( ואני מסתובב הרבה בעכו) שנראה נורמלי/ לא מסנוור.

אבל 12K זה קצת הרבה מוגזם.

בוא קפוץ לחיפה ותראה איך קסנון סיני ב100 שקל לא מסנוור אף אחד ומאיר מצויין.

לא הבנתי מה הבדל בין חבילת קסנון לחבילת לד? :roll:

הייתי מתחיל מלקרוא קצת על ההבדל בין פנס קסנון לפנס לד, ומשם מכפיל ב2.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבירור שעשיתי אתמול בסוכנות (שוקל להזמין אחת בעוד כמה חודשים) יש עוד תוספת שלא צויינה כאן: מתג "ספורט" שכולל מתלים אדפטיביים שמוקשחים בלחיצה, שינוי תכונות ההגה, צליל מנוע יותר עשיר ועוד כמה פרמטרים. כמה סקירות שראיתי משבחות אותו לטובה. אם אני זוכר נכון מהנציג באולם מחיר התוספת הוא כ-4000 ש"ח. לטעמי זאת התוספת היחידה ששווה את המחיר.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לא זוכר באילו אתרים הסתכלתי, אבל באלו שהתייחסו לכך אהבו את התוספת. כנראה שבגלל שהביקורות שקראתי היו על בסיס נהיגה על מסלול, וביומיום מבחינת נוחות במרבית הכבישים עדיף בלי.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

הבחור מ-carbuyer טען שהבולמים הופכים לקשיחים מדי וההגה הופך למלאכותי מדי.

הוא המליץ לוותר למרות שזה רק 200 פאונד אצלם.

פורסם

הי חברים,

לפני מס' חודשים חשבתי לשדרג את הגולף TSI 1.4 DSG שנת 2010 ולעשות טרייד-אין לסיאט ליאון החדשה 1.8T DSG.

המחיר של הליאון מעט גבוה לטעמי (161,900) ולכן החלטתי להמתין למחיר מבצע אטרקטיבי יותר.

לפני כשבועיים צ'מפיון פרסמו את המחירון החדש של דגמי VW אך הופתעתי מאוד לראות שמחירון דגמי סיאט עדיין לא עודכן מתאריך 1.4.15, למרות הירידה החדה בשער היורו בחודשים האחרונים

גרף של שער היורו ביחס לשקל בחצי שנה האחרונה - שימו לב לירידה התלולה של כ- 11.5%:

Euro_Shekel-6-months.JPG

המחירון של דגמי הליאון מאתר סיאט - שימו לב לתאריך המחירון הוא עדיין 1.4.15:

Leon_Price_List.JPG

נראה שצ'מפיון אינם ממהרים לעדכן את המחירים של דגמי סיאט ובחוסר הוגנות, עדיין משווקים לפי המחירון הישן

(1.4.15) לפי שער יורו גבוה משמעותית :evil:

הייתי מצפה לראות ירידה של כ- 10% במחירון של סיאט ובפרט לראות את הדגם הספיציפי הזה יורד למחיר סביב ה- 145,000 :-D

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

או, לחכות שהלאון תיהיה זולה יותר מהגולף ולחסוך כמה אלפי שקלים.

הרי המצב הנוכחי שבו הגולף זולה מהלאון אינו הגיוני ורוב הסיכויים שלא ישאר כך.

Good things come to those who wait

פורסם

אני מעולם לא הבנתי את הרצון לגרום למישהו למכור לך משהו.

אני בתור לקוח בודק את האופציות ולוקח את זה שהכי מתאימה לי ולא מחכה לכל מיני תרחישים אופציונאליים עתידיים.

פורסם

כרגע רק את הלאון SC מוכרים במחיר מבצע.

טרם פורסם מחירון חדש לסיאט וסקודה, אבל אני מאמין שתיכף יתחילו מבצעים על הלאון.

אותי מעניין לדעת איך ישתנו המכירות של האוקטביה, כרגע היא יותר יקרה מהגולף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לכל העונים!

בינתיים סימנתי לעצמי את הדגם החדש של הגולף 1.4 TSI עם 150 כ"ס שמגיע עם אבזור עשיר יחסית, במחיר של כ- 149,900.

במידה ויהיה מבצע או שתהיה הורדת מחירים בקרוב על הלאון 1.8 TSI אז כמובן שאבחר בה.

פורסם

לקנות לאון בלי מבצע זה התאבדות כלכלית.

לקנות לאון בלי מבצע כשגולף עולה פחות זה... איך אמרו פה? גובל בפלילים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...