Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפדפנים קורסים-NEXUS 5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כאשר אני מתחיל לגלוש במכשיר באיזשהו שלב הדפדפן מתחיל לקרוס כמה פעמים ברצף, זה מתחיל ממסכים שחורים שפתעום מופיעים, חלונית שכתוב בה שהחלון קרס ואפשר לרענן ועד לקריסת האפליקציה כולה ותקיעת המכשיר.

עכשיו איפה הקאץ'- בהתחלה חשבתי שהגוגל כרום אשם, הורדתי אופרה והמצב זהה.

ניקיתי כמה פעמים כבר נתונים וזכרון של הכרום דרך הגדרות המכשיר,לא עזר.

איפסתי את המכשיר להגדרות יצרן והתקנתי עליו מחדש את כל האפליקציות שלי,לא עזר.

כרגע אני לא יכול לגלוש, אני לא יכול להיכנס בתוך הפייסבוק עצמו לשום לינק ובכלל כל מה שקשור לכניסה לדפדפן גומר את המכשיר.

עזרה לפני שאני זורק את המכשיר לים?

או תכלס לפני שאני ממש את השנתיים אחריות שלי...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תנסה את הדולפין, אין לי בעיות קריסה איתו.

אם לא עוזר תעשה מחיקה כללית למכשיר. זאת בעיית תוכנה, אין לך למה להפעיל אחריות.

אני אישית מעדיף את האפשרות השניה.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

עושה רושם שהשיטה השנייה הביאה שינוי.

בינתיים הכל תקין, ההודעה הזאת נשלחת מהמכשיר!

תודה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קרה לי גם בדגם הזה, עם אנדרואיד 5.0.1 סטוק. אולי זה משהו כללי עם המכשירים האלה.

טלפון לא מוצלח בכללי לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שאני די מאוכזב ממנו, הייתי די פאן בוי של אפל,חבל לא רכשתי לפחות איזה אייפון 5 במקום ה4 שהיה לי.

המחיר קרץ אבל לנקסוס, וכולם המליצו, גם המפרט לא רע אבל הוא לא עושה לי את זה. וגם לא חסר בעיות.

פורסם

מתעלק על השרשור

יש ברשותי נקסוס 5 עם גרסה 5.1 LMY47I (גם בגרסה LMY47D היתה התופעה) , לפעמים המכשיר לא נטען (הוא מראה שהוא מחובר לחשמל והוא בטעינה אך אחוז הסוללה נשאר תקוע ולא עולה). מצב זה יכול להמשך גם במשך שלוש שעות ויותר.

האם עוד מישהו נתקל בתופעה? יש למישהו רעיון מה התקלה?

תודה

גיא

פורסם

כמו שחשבתי.

אצלי יש בדיוק את אותה הבעיה. אני משתמש בכבל של שני ש"ח שקניתי באיביי ומנסה להטעין מUSB של מחשב ישן.

כדי שהמכשיר יטען אתה צריך לפחות זרם טעינה של 500MA, כבל מטען טוב יעברו גם את ה1.2A.

אתה מטעין מUSB או משקע חשמל?

אם USB תנסה להטעין משקע חשמל.

אם מקיר תחליף כבל / מטען.

תדווח בבקשה אם משהו מזה עזר.

פורסם

הבעיה חזרה,הצילו.

כל פעם הדף קורס, כשאני יוצא מהדפדפן המכשיר נתקע לרגע.

פורסם (נערך)

אם אתה בגרסה 5 ומעלה אז אלה תופעות לוואי של החרא גרסה הזאת.

גוגל הרגה את כל הנקסוסים עם הגרסאות האחרונות, לא יודע לגבי lg וסמסונג עם גרסאות 5 ומעלה (אם בכלל יש להם אותם).

הדרך היחידה זה או לחזור לקיטקט או לפני כן לנסות factory reset ו לפני זה לעשות ניקוי נתונים בדפדפן.

לבחור עם הסוללה - אם קנית את המכשיר בארץ אז זה לא המטען המקורי. בארץ הם פותחים את החבילה ושמים מטען נחות יותר תבדוק כמה אמפר רשום על המטען שלך, המקורי של הנקסוס 4 שלי מוציא 1.2A מי שקנה בארץ קיבל מטען 0.7 אמפר)

אתה צריך לפחות 1.2A, גם לפעמים תלוי באיכות הכבל שאתה מחבר אליו... קניתי כמה מטענים מקוריים של lg 1.2A עם כבלים של iFrogz מעולים.

אגב תשים לב אם יש לך משהו כבד שרץ ברקע ולכן קצב הטעינה איטי

אם אתה רוצה לנטר את הסוללה בלייב תוריד GSam battery אפליקציה חובה בכל אנדרואיד.

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם
אממ, שווה לוודא שזו לא בעיה ברשת הWIFI שאתה מחובר אליה.

הלוואי והיית צודק, אבל בכל רשת WIFI ןגם בגלישה סלולרית יש לי את הבעיה.

אם אתה בגרסה 5 ומעלה אז אלה תופעות לוואי של החרא גרסה הזאת.

גוגל הרגה את כל הנקסוסים עם הגרסאות האחרונות, לא יודע לגבי lg וסמסונג עם גרסאות 5 ומעלה (אם בכלל יש להם אותם).

הדרך היחידה זה או לחזור לקיטקט או לפני כן לנסות factory reset ו לפני זה לעשות ניקוי נתונים בדפדפן.

ביצעתי factory reset כבר שלוש (!) פעמים,כל פעם עזר לשבוע ואז חזרה הבעיה.

אגב ככה נראה הדף שאני מקבל, אחרי כמה ניסיונות לטעון מחדש הדף עולה אבל יכול לקרוס שוב וגם לגרום לאפליקציה להיסגר ולתקוע את המכשיר.

גם המקלדת לפעמים מסרבת לעלות בדפדפן.

AgaVodaY5y42QSyjSNs0JIhm_oKuq1GaPiJ6n8d9MGX9.jpg

• תוכן חדש...