Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דודג דארט 1973 , מכסה המנוע בצד ימין מול השמשה ( עם מביטים ממול), קפץ החוצה , ככה שכל המכסה באופ סייד ולא נסגר.

פירקתי כנף וראיתי כמו קפיץ ענק שאחראי, להחזיק את המפלצת( מכסה מנוע ששוקל כמו פיאט).

בכל מקרה הכל נראה סביר, האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה כזו ויקצר לי דרך ארוכה?

פורסם

קורה שיש חופש במנגנון.

עד כמה שזכור לי בדארט היו מוטות פיתול ולא קפיצים. אם הקפיץ ספירלי ניתן חזק אותו על ידי קפיץ נוסף חיצוני. למוטות הפיתול יש כיוון גם כן במנגנון חיבור מוט הפיתול יש שיניים כל שן מחזקת או מחלישה את הקפיץ

קורה הרבה יותר, שנשאר כלי עבודה או חתיתכת סמרטוט בחריץ הסגירה. לפעמים כשהמכסה נסגר עליו הוא מעקם את הפח, לפעמים כשמוצאים אותו הכל מסתדר.

שלמה דן גדרון

פורסם

יש ברגים שמחברים בין הציר למכסה, תבדוק אם הם זזו (קח בחשבון שביד הם לא יזוזו) או אם נוצר חופש כל שהוא באיזור הצירים ,או סדקים בפח סמוך לצירים.

לגבי הקפיצים לא נראה לי , כי אם הקפיץ נחלש הוא לא יתפוס את המכסה

פורסם

כשהמכסה פתוח הקפיץ מחזיק את המכסה" אם כן הקפיצים בסדר.

אם לא הקפייץ חלש.

צריך לבדוק שאין חופש בצירים של הקפיץ שכתוצאה ממנו המנגנות נחף כלפי מלעה במקום להשאר במקומו.

את זה תוכל לבדוק גם על ידי לחיצה על מכסה המנוע שמעל המנגנון אם הוא ירד למקום וכשתעזוב יחזור ויקפוץ מחוץ לקו כנראה שהמנגנון שחק ויש חופש תנועה לצירי המנגנון שבמצב מקולקל נדחפים החוצה. לפעמים הפתרון הוא ציר שמן יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

הבעיה היא או שהחור גדול מידי או שהציר אכול.

תוכל לעשות בוקסה כל ידי השחלת צינור פלדה על הציר. קוטר נינור הפלדה החיצוני צריך להתרים לקוטר החור במנגנון ווהקוטר הפנימי לציר.

תוכל גם לחפש בורג פלדה בקוטר מתאים רצוי כזה שאין לו הברגה בחלק העליון .

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...