Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אין בעיה, אלא חשש של בעל הרכב ממרפי.

מצבר לא מחליפים לפי זמן אלא כשהוא פגום, וכרגע הוא עושה מלאכתו(הרכב מתניע בנגיעה ראשונה).

המצבר שלי ברכב דיי ישן , ואני מפחד שהוא יתפגר לי בדרך ( כלומר בעצירה הראשונה איפשהו בדרום ) או בדרך חזרה , למרות שהוא לא עושה סימנים כאלו בינתיים , האוטו מניע בנגיעה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לעיתים מצבר בסוף ימיו גם מתניע בנגיעה אחת - עד שיום אחד "בהפתעה" זה לא קורה

עדיף להחליף לפני ולא לרוץ לחפש מישהו שיתניע לך.

בכל אופן לגבי בעלי מקצוע באילת. נכון שיש שם רמאים, מעריך כמו בכל מקום אחר.

ויש גם ישרים. צריך לדעת למי לפנות. מצברים למשל? גשו לאחד בשם איציק בן נון

ממרכז המצברים. מבטיח לכם שהוא לא יחליף לכם משהו שלא צריך. ויש עוד כמה ישרים.

לא אין לי שום עסקים איתו -אני רק לקוח מרוצה.

פורסם
אבל אין בעיה, אלא חשש של בעל הרכב ממרפי.

מצבר לא מחליפים לפי זמן אלא כשהוא פגום, וכרגע הוא עושה מלאכתו(הרכב מתניע בנגיעה ראשונה).

תלוי את מי אתה שואל. אני אישית מחליף מצבר לפני שהמצבר הגיע לסוף חייו על סמך מספר השנים שבדרך כלל מצבר מחזיק מעמד ברכבי ולאחר בדיקה פשוטה של מתח הקטבים של המצבר בזמן ההתנעה.

לפעמים מצבר יכול להניע גם בנגיעה ופתאום למחרת בבוקר למות.

למה אני עושה זאת ? מהסיבה הפשוטה שחוק מרפי תמיד נגדי ואינני אוהב להתקע בגלל דבר פשוט כמו מצבר.

זו לא התנהלות כללית הכי נכונה אבל כול אחד והשיקולים שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב שלי המצב היה בן 5 שנים בדיוק. הניע בנגיעה וללא שום בעייה.

בוקר אחד הוא פשוט לא הניע. אפילו הרדיו ברכב לא נדלק בפתיחת סוויץ' (ולא, לא שכחתי אורות דלוקים).

הנעתי עם כבלים ונסעתי להחליף.

כמובן כל אחד והשיקול שלו. אתה נוסע לאילת, לא למדבר סהרה.

אני מניח שאתה הולך לעצור למנוחה במקומות עם עוד אנשים ורכבים לאורך הדרך, כנ"ל באילת, אתה הולך לשהות במקום עם אנשים ורכבים נוספים. אם הרכב לא מניע בגלל המצבר, תשתמש בכבלים וכשתגיע לאילת תקפוץ לסניף אייס או הום סנטר הקרוב ותחליף מצבר.

פורסם
לעיתים מצבר בסוף ימיו גם מתניע בנגיעה אחת - עד שיום אחד "בהפתעה" זה לא קורה

עדיף להחליף לפני ולא לרוץ לחפש מישהו שיתניע לך.

ואיך אתה יודע שהגיע הזמן להחליף אם המצבר מניע והכל עובד כמו שצריך? רק לפי זמן?

פורסם
שלום לכולם אני יורד לאילת שבוע הבא - נסיעה ארוכה גר באזור חיפה כחמש שעות.

המצבר שלי ברכב דיי ישן , ואני מפחד שהוא יתפגר לי בדרך ( כלומר בעצירה הראשונה איפשהו בדרום ) או בדרך חזרה , למרות שהוא לא עושה סימנים כאלו בינתיים , האוטו מניע בנגיעה.

מצד שני ברכב השני שלי איתו אני לא יורד לאילת , יש מצבר בן כמה חודשים , חלפה במוחי המחשבה לפרק אותו ולשים בבגז לכל מקרה.

הרכב השני הוא יונדאי אקסנט 2008 , לשני הרכבים אותו מצבר מבחינת האמפר - 62

האם אני יכול להזיק ליונדאי בכך שתעמוד שבוע בלי מצבר ?

האם נסיעה ארוכה עלולה לגמור לחלוטין את המצבר הישן או שדווקא תטעין אותו ?

כמובן גם סט כבלים איתי כך שאני לא אצטרך ממש להחליף מצבר אלא רק לשם ההנעה

תודה לעוזרים

אני במקומך נוסע לאילת עם מצבר החדש של הרכב השני מחובר לרכב ולא כמטען עודף בבגז'.

פורסם
אני במקומך נוסע לאילת עם מצבר החדש של הרכב השני מחובר לרכב ולא כמטען עודף בבגז'.

גם אני חושב כמוך.

• תוכן חדש...