Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום.

יש לי יונדאי אקסנט 2006 והוא בולע לי קצת שמן...

נגיד כל שבוע אני צריך להחזיר לו בערך חצי וטיפה יותר מה"מד" הזה שבודקים איתו שמן במנוע.

עריכה: אה והוא לא מעשן

פורסם

אם אתה בטוח שהוא לא מעשן אז כנראה יש נזילה. זו צריכת שמן גבוהה מאוד.

מה שלום מערכת הקירור? הכל נקי שם? המים נקיים ברדיאטור ומיכל העיבוי?

הנח קרטון מתחת למנוע ללילה ותראה מה מצבו בבוקר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אתה בטוח שהוא לא מעשן אז כנראה יש נזילה. זו צריכת שמן גבוהה מאוד.

מה שלום מערכת הקירור? הכל נקי שם? המים נקיים ברדיאטור ומיכל העיבוי?

הנח קרטון מתחת למנוע ללילה ותראה מה מצבו בבוקר.

רדיאטור חדש, מים חדשים, טרמוסטט וצינור חדשים.

אין נזילה... זה דפקה אצלי שאני בלי קשר בודק נזילות כל בוקר מתחת לאוטו (אמנם בלי קרטון אבל יבש)

והמנוע עצמו יבש מתחת למכסה מנוע... אין נזילות מים או שמן.

פורסם

מצטרף. בתור בעלים של אחת כזו לשעבר, הפתרון אצלי היה החלפת גומיות שסתומים. המנוע יהיה שקט יותר והצריכת שמן תקטן משמעותית.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

הגומיות עצמם עולות סביב ה 100 ש"ח למקוריות. עבודה במוסך אכן יכולה לנוע סביב ה 800 ש"ח. מבחינת עישון זה תלוי, לא בכל מצב העישון ייראה בבירור.

• תוכן חדש...