Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח שמשות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ביטוח מקיף מלא הכולל ביטוח שמשות.

לפני כחודשיים פגעה אבן בשמשה הקדמית של האוטו שלי ונוצר סדק קטן (רק מהצד החיצוני).

באתי לחברת הביטוח על מנת לממש את ביטוח השמשות ואומרים לי שם שבגלל שהסדק לא משני הצדדים (גם מהצד הפנימי), אז הביטוח לא תקף על זה.

מחרטטים אותי או שזה לגיטימי?

תודה רבה מראש לעונים.

פורסם

אכן ההגדרה של "שבר" לפי כתב השירות היא "שבר" שבר וכן סדק שבר הפולש דרך עובי השמשה.

מכיוון שהשמשה הקדמית היא שמשה שמורכבת ממספר שכבות הסדק צריך לחדור את כל השכבות כדאי להחשב כשבר ע"פ כתב השירות.

מעבר לכך לא הייתי רץ להחליף שמשה אם לא מדובר בסדק שמפריע לשימוש ברכב כי אפילו כשעושים עבודה טובה, זה לא יוצא כמו המקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לעונים.

העניין הוא שאני מעוניין למכור את הרכב. ועניין הסדק הזה יאלץ אותי להוריד מחיר.

ולהחליף בעצמי את השמשה יעלה לי ב 1000 ש"ח אם לא יותר...

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שטות כזאת ואני שולח לזגג הרבה רכבים להחלפת שמשה באחריות.

סדק זה סדק ולא משנה אם הוא בשכבה החיצונית או הפנימית בלבד וסדק מחייב החלפת שמשה.

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי באותה סיטואציה. הזגג שרצה כנראה עבודה דאג לצלם את הסדק החד כיווני טוב (למרות שהוא היה באמת קטן מאוד) ולפי התמונה שלו חברת הביטוח אישרה את ההחלפה.

הוא הגיש את הבקשה וכו'. לא שילמתי שקל.

A3

A4

פורסם

בניגוד להמלצה שקיבלת על הרחבת הסדק, אתה רשום כעת אצלהם בתור אחד שבקש החלפת שמשה ולא קבל.

אם תחזור אליהם עם סדק משופר תואשם בונדליזם עצמי ולא יתקנו לך את השמשה

פורסם

קח בחשבון שאם החברת ביטוח יחליפו לך שמשה זו לא תהיה שמשה מקורית אלא תחליפית והם פחות עדיפות לדעתי . זה מה שקרה ברכב של ההורים שלי טויוטה קורולה 2014 שנוצר סדק ונאצלנו להפעיל ביטוח שמשות והביאו לנו שמשמה תחליפית והמיקום של מהראה נמוך יותר וזה ממש ממש מרגיז ואני שוקל לפנות לזגג על מנת להשיג שמשה מקורית משומשת במצב טוב ולשלם כמה שיעלה העיקר שיהיה לי שמשה קידמית מקורית .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אצלי ביטוח שמשות מקוריות וכך גם היה ברכב הקודם. פרצו לי לרכב וקיבלתי שמשה מקורית תוך יום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע שטות כזאת ואני שולח לזגג הרבה רכבים להחלפת שמשה באחריות.

סדק זה סדק ולא משנה אם הוא בשכבה החיצונית או הפנימית בלבד וסדק מחייב החלפת שמשה.

קבל , ממש לא שטות ויש הבדל בין החלפת שמשה במסגרת אחריות לבין במסגרת כיסוי ביטוחי לשמשות.

&#1500;&#1500;&#1488; &#1513;&#1501;.JPG

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תן לעצמך אבן בשמשה ותגיד שנסעת בכביש למעלה אדומים (סתם בצחוק כמובן).

ואני לא מבין את השטות הזאת, גם לי יש ביטוח שמשות ואם אבן תפגע לי בשמשה ולא תחדור לרכב לא יחליפו לי תשמשה? אז למה הביטוח הזה בכלל...

• תוכן חדש...