Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המלצות שנכתבו בפורומים בחו"ל לא מומלץ להשתמש במפצל Y.

ראיתי מגברים שיכולים לשרשר את אותות הכניסה (המופקים ב- HU) למגברים נוספים. האותות המשורשרים מועברים ברוחב סרט של 20-20000Hz ולכן זו לדעתי אופציה עדיפה.

פורסם

אכן, שימוש במפצל Y מוריד את עוצמת הסיגנל בחצי.

על פניו שרשור את האות תהיה כנראה אופציה עדיפה יותר, אבל אתה תאבד את החיתוך דרך הפיוניר ותצטרך לבצע את זה דרך המגבר, ואיזה מגבר תשרשר לאיזה?

 

בגלל שאתה עובד אקטיבי, זה לא יהיה ישים לשרשר את האות מהמגברים, כי כל מגבר יקבל טווח תדרים שונה (לפי היציאות מהפיוניר). אז אם תשרשר את האות, אתה תשרשר את כל טווח התדרים שנחתכים דרך הפיוניר.

אם היית עובד פסיבי, זה סיפור אחר.

 

אתה רוצה שמערכת 3 חלקים תשלוט על סטאפ של 4 חלקים, צריך להקריב משהו כדי שזה יקרה.

 

כמו שאמרתי לפני, קח בחשבון שההוצאה לא תגמר רק ברכישה של זוג מידים נוסף.

האידיאל זה להשתמש בפרוססור עם 8 יציאות, או מערכת שיודעת לשלוט על 4 חלקים, כמובן שיש גם את עניין הבניות שאני מקווה שלקחת בחשבון.

×
×
  • תוכן חדש...