Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טרמוסטט לC4 Picaso PK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו יכול להגיד לי כמה אמור לעלות החלפת טרמוסטט כולל עבודה?

הייתי במוסך מורשה דנאל בראל הפ"ח ותנתו לי הצעת מחיר של כ 1400 שח

שנתון 2011

זה הגיוני?

בברכה

פורסם

לא. אשלח לך בפרטי מחיר שפוי יותר אבל תאלץ לנסוע לחולון או לחפש מוסך טוב במחיר דומה בסביבה שלך

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

בהחלט הגיוני. אסביר: התרמוסטט מתעייף (נתפס) בדגם הזה סביב 100K : בעייה ידועה.

אם זה מנוע 1600 טורבו אז הטרמוסטט עצמו כמה עשרות שקלים (נראה כמו בורג עם קפיץ) אבל אם כבר הגעת לגיל המתקדם מומלץ להחליף גם בית טרמוסטט: 687 ש"ח לפני עבודה. תחזיר 2 ליטר נוזל קירור אדום : 40 ש"ח. תוסיף עבודה (לפרק הרבה)

תעלה עוד איזה 450 ש"ח תוסיף מע"מ ודיי הגעת למחיר שכבר הציעו לך.

תשאל : אולי בית הטרמוסטט עדיין סביר ויכול "לסחוב" עוד (אבל אני לא הייתי לוקח סיכון)

4174.82D_t.jpg

בית טרמוסטט מקורי (תמיד מגיע כבר עם טרמוסטט חדש מותקן בתוכו):

$_12.JPG

אם היית קונה את הדגם הקודם (פיקאסו שנת 2009 עם מנוע 2000סמ"ק) אז היית משלם 170 ש"ח בערך על החלפת הבורג בלבד כולל עבודה כולל כוס תה (שם הסיפור יותר פשוט).

כמה חבל שמייצרים כיום דברים כאלו מפלסיק...

דרך אגב: התמחור של החלפים הללו נובע כנראה מהעובדה שככה הם מתומחרים ב BMW . זה בדיוק אותו רכיב וכדי לא ליצור שוק מקביל:

מחירון סיטרואן למק"ט 1336Z6 הוא 687 ש"ח (כולל מעמ )

אותו מק"ט קיים גם לרכבי מיני קופר תחת מספר 11537534521 ועולה 120$(לפני משלוח)

כן ,אני יודע,זה מקומם ומעצבן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אכן חייבים בית תרמוסטט אז המחיר שפוי, אבל בכל זאת, אוטו בן 4, בטח טופל במורשה עם נוזלים מקוריים, אז למה צריך להחליף בית תרמוסטט?

לפות"ש - מה הנסועה?

פורסם (נערך)

אין קשר לנוזל מקורי או לא. כאמור כשל נפוץ בדגם. זה כמו שתשאל למה צריך להחליף שרשרת תזמון. כמו שכתבתי: בלי להכיר את פות"ש הייתי מהמר שטרמוסטט שלו מתקרב ל 100000 ק"מ. אני מקווה לפחות שהוא נתפס במצב פתוח ולא במצב סגור...

הבעייה העיקרית: כדי להוציא רק את הטרמוסטט צריך לפרק הלחמה של הבית.

חרא של תכנון:

תסתכלו פה בתמונות ותבינו שבמרכז הפלסטיקה יושב הטרמוסטט עצמו.

http://wintomparts.en.alibaba.com/product/1501341847-218764354/NEW_Peugeot_207_3008_5008_parst_thermostat_assembly_11537534521.html#!

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא מדובר בטרמוסטט חשמלי בדגם הזה? בכל מקרה אני הבאתי את החלק מאירופה (מקורי) תמורת כ-90 אירו ועוד משלוח.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

צודק מדובר בטרמוסטט חשמלי. טענת המהנדסים היא שהוא יותר יעיל ומדוייק. בקיצור : את האלמנט הזה הכניסו לנו ממש עמוק כמו שהגששים אמרו: שר האוצר נכנס למסעדה רומנית ומבקש צ'ורבה....

ביננו 1400₪ זה קטן. חכה שמשאבת דלק קידמית תשבוק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הי

תודה לכולם!

הרכב עכשיו עבר טיפול שנתי והוא על 99K ק"מ

הבעיה היא שהמאוורר כנראה נתפס על מקסימום כאשר קצת חם בחוץ (27 מעלות) ואני מפעיל AC

אם אני סוגר AC - מהירות המאוורר יורדת

במוסך חיבור את הרכב למחשב לעשות בדיקות - והגיעו למסקנה שצריך להחליף טרמוסטט

נכון לעכשיו לא ביצעתי - אבל ארצה לטפל בזה לפני שהקיץ מגיע

אז נראה שאין לי ברירות

בברכה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים אז מה העלות של החלפת בית התרמוסטט אצל אורן מחולון....שמעתי עליו רבות לטובה כמובן.

התודה מראש.

יש מחיר ידוע לחלק הזה וסביר או כמו ששמעתי כ 1500 שח לפני מעמ עבודה קפה מזגן ופקידה!!!!:wink:

פורסם
שלום חברים אז מה העלות של החלפת בית התרמוסטט אצל אורן מחולון

למה שלא תשאל את אורן מחולון?

איך אנחנו אמורים לדעת?!

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...