Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות לסיאט מיי שלי משענת יד מקורית (כל הלא מקוריות דורשות שיפצור שכולל ברגים ומסמרים, אז אוותר), משענת היד המקורית מתחברת למחזיק כוס שיש מאחורי ההנדברייק מאחורה (בין המושבים למעשה).

אני מתקשר לכמה מוסכי פולקסוואגן וחלקם לא יודעים על מה אני מדבר וחלקם האחר לא אומרים לי מחיר או פרטים ואומרים לי פשוט להגיע ולהזמין (מה שלא נראה לי הגיוני).

השגתי את הPART NUMBER דרך האינטרנט, מישהו מכיר איזה חנות חלפים מקורית בארץ של פולקסווגן/סיאט/סקודה?

(שלושת הרכבים מיי, אפ, סיטיגו זהים לחלוטין)

Seat Mii 3Doors

פורסם

כל משענת יד נורמלית נכנסת בין המושבים, קניתי משענת כזאת אוניברסלית והיא נכנסת יופי, תתאים גם לרכב שלך, ניתן למצוא בכל חנות אביזרי רכב בסביבה.

פורסם (נערך)

הנה החלק המקורי אם אתה מעוניין : http://www.oemvag.es/en/seat-mii-1s-2012/1258-apoyabrazos-central-en-tela-color-negro.html

יש גם במחיר יותר שפוי באי-ביי: http://www.ebay.com/itm/SEAT-MII-2011-2015-CENTRE-CONSOLE-ARMREST-BLACK-FABRIC-CLOTH-NEW-/251735151797?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a9c9594b5

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם
כל משענת יד נורמלית נכנסת בין המושבים, קניתי משענת כזאת אוניברסלית והיא נכנסת יופי, תתאים גם לרכב שלך, ניתן למצוא בכל חנות אביזרי רכב בסביבה.

הן לא נוחות ובוהות לי מדי, האנדברקס תקוע מתחת, זה רכב דיי מצומק

ראיתי תודה.. בגלל אני מברר בארץ לראות אם המחירים שונים.

Seat Mii 3Doors

פורסם

אם יש לך את המק"ט פשוט תתקשר לאחד המוסכים של צ'מפיון, בקש שיעבירו אותך למחסן ושאל אותם מה המחיר לפי המק"ט.

• תוכן חדש...