Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול, השוטר לא עשה שום דבר.

תכל'ס, אתה הבעיה פה. מלכתחילה לצפות שהוא יעשה משהו זה פאשלה שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד מתי ערסים בבונים מגעילים? עד מתי הישראלים יתנהגו כאחרון הקופים?

יש לך מספיק עדים מהימנים.

המאבטח הוא עד מצוין (מצד שלישי), חבר שלך כנ"ל וכמובן השוטר שתיעד את הנושא על דף (למרות שלא היה עד).

אני לא יודע איך אתה מבחינת זמן פנוי או כמה רצון יש לך להתעסק בנושא (אני אישית כבר הייתי מפנים שאלו בבונים מדרגת רב-בבון ופשוט מדבר איתם בשפתם באותו האירוע),

אבל אתה יכול די בקלות להגיש תלונה כנגד הדודה על איומים לפגיעה פיזית, כנגד הבן על פגיעה ברכוש והשופט כבר ידאג להעניש גם את האבא על ההתנערות מחוזה בעל פה שעשיתם לצד מספר רב של עדים. עוגמת הנפש הזו, בתוספת תיקון הנזק בחלקים מקוריים וכמה ימי עבודה = כמה אלפי ש"ח וזימבור של בבונים שאולי ילמדו דבר או שניים (רוב הסיכויים שלא).

פורסם (נערך)
תכל'ס, אתה הבעיה פה. מלכתחילה לצפות שהוא יעשה משהו זה פאשלה שלך.

מה אתה חושב שהשוטר אמור לעשות? זה לא אירוע פלילי אלא עניין אזרחי פשוט של נזיקין. השוטר וידא שהאב ימסור את מספר הטלפון שלו ובנסיבות העניין זה נראה לי מספיק.

שבלול, אתה לא מחובר למציאות של מערכת המשפט. שום תלונה נגד הדודה לא תתקבל ולא תגיע לידי תביעה. זה בכל מקרה אפיק שלא ישלם לתובע את הנזק על הרכב.

במקרה הטוב שופט בבית משפט לתביעות קטנות יחייב את הנער לשלם עבור הנזק שגרם. זה כנראה לא יהיה פשוט לקבל את פרטי תודת הזהות של האב כדי לתבוע אותו. מעניין לשמוע מה יאמר משפטן על אפשרות התביעה של קטין שעדיין אין לו תעודת זהות.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם (נערך)
מה תעזור תלונה במשטרה? מישהו יודע להגיד לי מה הפרוצדורה שהתלונה תעשה בכלל?

אחרי שהתלונה תיסגר מחוסר עניין לציבור (והיא תיסגר מחוסר עניין לציבור), אתה מצרף אותה לכתב תביעה שאותו אתה מגיש בבית משפט.

איך שאני מכיר בתי משפט בישראל, זה שאתה צריך להראות להם שאתה פונה אליהם בתור מוצא אחרון.

בנוסף, יהיו לך הפרטים של הצד הנתבע (לא תוכל להגיש תביעה בלעדיהם). במעמד הגשת תלונה במשטרה גם תשאל אם אתה יכול להיעזר בהם כדי להוציא את ההקלטה מהנהלת הקניון.

זימבור של בבונים שאולי ילמדו דבר או שניים (רוב הסיכויים שלא).

ילמדו ועוד איך. המקום השני (אחרי התחת האדום) הכי פגיע אצל בבונים זה הכיס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המשטרה תקבל את התלונה, ותסגור מחוסר עניין לציבור הרחב ( מקרה פרטי אזרחי )

א - היא יכולה לחקור לבדוק ולסכם, וכעבור כ חצי שנה תמסור לך מכתב הודעה,

סגרנו את התלונה ובאפשרותך לתבוע את האפוטרופוסים של הקטין (הוריו)והמשטרה תמסור לך את כל הפרטים האישיים שלהם , ת.ז כתובת וכו.

ב - באפשרותך לקצר את ההליך, לבקש מהמשטרה את הפרטים האישיים עכשיו, ולהגיש תביעה פרטית בבית משפט לתביעות קטנות.

ג - גש למוסך לפחחות וקבל הצעה לתיקון , זה יעזור בתביעה עתידית, ואולי הנזק קטן ועדיף לתקן לבד, או לקבל סכום קטן מהפוגע ולסגור עיניין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לגנוב לילד קטן אופניים זה לא משהו שהייתי ממליץ למישהו לעשות. ולא משנה עד כמה הילד הקטן חוצפן/ שקרן/ ונדליסט.

בדיוק מאותה סיבה שאתה לא תיתן לילד קטן סטירה גם אם תראה אותו עובר בשכונה עם מפתח ומסמן את הטריטוריה שלו על כל הרכבים החונים.

ההתנהלות צריכה להיעשות מול האבא בלבד. מקווה שבאמת תחליט לתבוע ושתקרע לבבונים האלה את הכיס. ככה גם האבא ילמד, ובעקבות כך- ילמד גם את בבון ג'וניור.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתמול במקרה יצא לי לשוחח עם שוטר סיור בנושא זריקת אבנים של ילדים על מכוניות,

הוא הסביר שאם הילד נתפס אז האבא משלם את כל הנזק.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

מקרה מרגיז ומקומם עד מאד.

ראה מה הנזק,

אני על סכום של 1000/2000 שקל לא הייתי מתאמץ

ולבזבז מזמני היקר,

ולחנך לא תצליח אבל להשלים עם העובדה

שיש 10/15 אחוז חוליגנים בעם כן תצליח.

(ביפאן,למשל, יש יושר רב בין הבריות,אבל צרות אחרות,רעידות אדמה וצפיפות למשל)

חבל על זמנך היקר הריצות והכחות שלך ושל זוגתך.

יש גם אנשים טובים בעלמא.

על כל רשע אחד הגורל יזמן לך 2 אנשים טובי לב,

אין טעם להילחם בגורל,לפעמים שווה לזרום,ולהרוויח כוחות וזמן.

זו דעתי האישית,על סמך ניסיון אישי ורב.

מקווה שתאמץ. כל מקרה בהצלחה ידידי:wink:

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יוסי, וזאת בדיוק הסיבה שבגללה אותם הבבונים מרגישים שהם יכולים לעשות מה בא להם.

אנחנו קובעים את הגורל של עצמנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם השנים ושיער השיבה (או העדרו של שיער בכלל, במקרה שלי :-P) המחשבה משתנה.

כשהייתי צעיר והיו לי כוחות, הייתי "מחנך" כמו שממזר.

אחרי שנים, כשאתה מבין שזו משימה סזיפית (כי יש יותר הרבה חולרות מה-15% שיוסי ציין) ופשוט מתחיל לשמור על הבריאות והזמן הפנוי...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא צריך לחנך. לא צריך לבזבז עצבים. כמו שנאמר לגשת למשטרה, לקבל פרטים ולתבוע בבית משפט לתביעות קטנות. זה גוזל זמן, אבל זה מה יש. shit happens.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא עניין של לחנך, זה עניין של לקבל פיצוי על הנזק שנגרם לך.

שיישאר לא מחונך, אבל מינוס עלות התיקון + עוגמת נפש וטירטור + הוצאות משפט

פורסם
זה לא עניין של לחנך, זה עניין של לקבל פיצוי על הנזק שנגרם לך.

שיישאר לא מחונך, אבל מינוס עלות התיקון + עוגמת נפש וטירטור + הוצאות משפט

איך אומרים,הכל עיניין של מחיר,

אם מדובר בסכום פעוט זה לא שווה כוחות וזמן,

לתגובתך לעיל אומר שאם באופן תיאורטי הייתי מצליח ''ליישר'' את

הבובונים עוד הייתי הולך על זה אבל זו רק אשליה.

פורסם

אם מדובר בסכום פעוט זה לא שווה כוחות וזמן,

על המשפט הזה מבוססים החיים של כל הקופי אדם שחיים במדינה הזאת. בשבילם נזק של אחרים זה כסף קטן. אם זה היה קורה לו הוא היה קובר את פות"ש על חצי מזה. חלאות.

פות"ש - תבע אותו, את אמא שלו, ואת חברת הקונדומים שבגללם הוא הגיע לעולם.

• תוכן חדש...