Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שבוע שעבר בחג , יום רביעי, נסעתי לאוטומוטור (היה זוועה, זו לא הפואנטה).

לפני הנסיעה עצרתי במרכז ביג ביקנעם לקנות כמה דברים בסופר, המתחם היה מלא, מאד מלא.

אז העמדתי את הרכב באיזה מפרצון בין 2 חניות, השארתי חבר עם המפתחות שאם יהיו בעיות - יוכל להזיז את רכב.

בשניה שנכנסתי לסופר, שמעתי בום! מסתכל לאחור, אופניים חשמליות רכובות על ידי ילד בעל משקל עודף רב, בדיוק חוזרות רוורס מתוך הכנף הימינית קדמית שלי.

חזרתי לרכבי, חבר שלי כבר מנסה להתנהל מול הילד, מי אתה? בן כמה? תביא לפה את ההורים, תן מספרי טלפון.

הילד, משקר במצח נחושה "זה לא אני, לא ראית, לא עשיתי כלום, אני רק עובר פה בלה בלה בלה" ומסרב בתוקף לתת פרטים כלשהם.

לאחר וויכוח של 5 דק', יוצא הסבא, גבר מבוגר כבן 65-70, מברר מה העניין ומה אנחנו רוצים מהנכד שלו, כמובן שהסבא מ-א-ד תוקפני! החל מ:"אתם שקרנים, לא ראיתם כלום", עד ל:" אתם בכלל ראיתם שהוא עשה את זה? הרכב בכלל שלך?" ושאר ההמצאות.

לאחר שביקשנו מהסבא, באמת יפה, שלא יצעק, כי אנחנו רק רוצים להסביר את המצב, אז זה יחסית נרגע והוא הסכים לתת לי את המספר הנייד האישי שלו + את שמו.

מפה זה הסלים, יצאה הדודה עם עגלת תינוק מהסופר, שוב מטח צרחות: "אני לא מאמינה! אתם משקרים! אופניים לא יכולים לגרום נזק כזה בכלל! הוא כולה ילד! הרכב היה ככה לפני!" ושאר המצאות שקרים.

לאחר שגם ביקשנו ממנו שתפסיק לצעוק, בעיקר מהסיבה שהיא מתנהגת כמו הסרטונים של הישראלי המכוער בפייסבוק, וחבל שהילדים שלה יראו את זה גם, בנוסף ניתנה דוגמה לגברת שאם במידה והבטטה בן ה-15 היה נכנס לה בעגלת תינוק, במהירות "אפסית של 15-20קמש" ככל הנראה התינוק שלה היה נהרג - אז היא נרגעה, והסכימה להתקשר לאבא שיבוא עכשיו.

הסבא, הדודה, והבטטה בן ה15 עומדים מולי, מתווכחים בינהם מי יתקשר לאבא שיבוא כבר, הילד עשה את עצמו מתקשר מספר פעמים.

הבנו את הפואנטה ועם מי יש עסק, חבר שלי רץ למתחם ליד לניידת שעברה שם וביקש שתבוא.

באותה שניה הילד התקשר, הסביר לאבא מה מדובר, ובתגובה ציטט את האבא שאמר בטלפון :"סע לשלום!" שאלתי אותו שוב, מה אמרת? הילד ענה בחיוך: "סע לשלום!".

בתגובה, אמרתי לכל המשפחה שהם לא הולכים מפה עד שהמשטרה תבוא, או שעד שהאבא יבוא.

המשטרה עוד לא הגיעה (תגיע בהמשך).

האבא הגיע, נוסע בסוזוקי מתפרקת מסוף שנות ה90, הגיע "ברייס" למתחם החניה, חסם את הנתיב, יצא בהליכה מהירה אלי ונעמד ממש קרוב אלי והתחיל: "מה אתה מעכב את הבן שלי?! מה אתה עושה?"

-הוסבר לאדון אבא שאף אחד לא נגע לו בבן פיזית, וביקשנו יפה בטלפון, שיבוא להסדיר את הנושא.

האבא הבין, הסתכל מה קרה לי לרכב ואמר: "מהההההה בשביל זה לקרוא לי? חשבתי יש פה הרוגים!! כולה הונדה ב70אלף שקל!!! יאללה יאללה אני הולך מפה"

מפה זה שוב הסלים, הוא איים וקילל, הדודה ראתה שהעניינים מתחממים, ואיימה על חבר שלי בזמן שאני מדבר עם האבא פנים מול פנים.

האבא בסוף השתכנע,רץ בחזרה לרכבו ואמר: :אין בעיה, ארים טלפון לחבר שלי, יש לו חנות לחלקי חילוף, יזמין לך חלקים לרכב מקוריים!: בשלב זה הוא עשה את עצמו מתקשר, אמר שהוא לא עונה והתכוון לנסוע בטענה שידבר איתי אח"כ.

בשלב זה נשענתי לו על דלת הנוסע, וביקשתי שלא ילך וישא באחריות שהבן שלו עשה, שוב, ללא קללות ללא הרמות קול.

מפה לשם החלפנו מספרי טלפונים (בדקתי שזה הוא, עשיתי צלצול נסיון), ואחרי 20דק' הגיע חבר שלו, בעל חנות החלפים, שקבע שצריך להחליף את פס הקישוט מעל הגלגל וזהו, במידה ומשהו אחר נשבר, הוא יקח אותי למוסך איכותי, שיבדקו את הטמבון ושאר החלקים מסביב ויחליפו נוספים במידה וצריך.

קבענו שהאבא ידבר איתו, יגיד לו מה העלות ושנהיה בקשר לאחר החג.

המשטרה הגיעה כ20דק' לאחר כל האירוע (מזכיר שהם עמדו כ2 שורות חנייה לידי כל הזמן הזה), לקחו פרטים שלי, ראו מה הנזק, לקחו את המספר של האבא והציעו לי להגיש תלונה.

התקשרתי באותו רגע לאבא, אמרתי לו שאני אגיש נגדו תלונה על פגע וברח אם הוא לא יטפל בנושא, אמר:"אין בעיה! אגיש נגדך גם תלונה!" , בשלב זה התחלתי לצחוק ושאלתי על מה? אתה פגעת בי!, אז אמר אין בעיה נסדר לך את זה, או משהו בסגנון.

למחרת דיברתי עם בעל החנות, בעל החנות קבע שפס קישוט מקורי עולה 650שח והוא ממתין לאישור מהאבא.

את האבא אני מנסה לתפוס כבר יומיים ומקבל מענה של "הוט מובייל שלום, המספר לא מחובר".

הסבא פשוט מסנן.

יש לי שם פרטי ושם משפחה, ניידים של שניהם ועיר מגורים.

מה עושים מפה?

*אין לי הקלטה של כלום.

*בפלאפון שלי יש תמונות של הנזק.

*האבא צילם את הנזק בפלאפון שלו גם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תגיש תלונה על פגע וברח ותביעה בבית משפט לתביעות קטנות עם דו״ח שמאי. לא סביר שיצא מזה משהו, אבל כדאי לנסות.

מצד שני, אם לא אכפת לך להפעיל ביטוח - עשה זאת; הביטוח שלך כבר ידאג לשתות להם את המיץ.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תלונה במשטרה, מקבל מהם פרטים, מתקן את הנזק, תביעה בבית-משפט לתביעות קטנות.

ייקח קצת זמן, אבל תקבל את הכסף.

האבא כנראה חסם את המספר שלך. נסה להתקשר מטלפון אחר. תקליט את השיחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תגיש תלונה על פגע וברח ותביעה בבית משפט לתביעות קטנות עם דו״ח שמאי. לא סביר שיצא מזה משהו, אבל כדאי לנסות.

מצד שני, אם לא אכפת לך להפעיל ביטוח - עשה זאת; הביטוח שלך כבר ידאג לשתות להם את המיץ.

הביטוח שלו ידאג לשתות ממנו את המיץ עם תוספות לפרמיה...

לילד הם לא יעשו כלום

פורסם

החניונים במתחמים כאלה בד"כ מצולמים.

חבל מאד שלא ניגשת מיד להנהלת המתחם לקבל עותק של הקלטת.

ההקלטות לא נשמרות ליותר משבוע (אבל תנסה להרים טלפון ולשאול. לא יזיק).

זה היה יכול להיות מאד נחמד בתור הוכחה לטענותיך - לתביעה הקטנה, שכבר יעצו לך לפני להגיש, לבית המשפט לתביעות קטנות.

יש לך לפחות מס' יומן מהמפגש עם השוטרים?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אם האוטו במודל המתאים לגריטה, הייתי בא אליו בלילה עם מלגזה, מרים אותו ויאללה יש לך את הכסף לתיקון.

אם על הרכב שלך שעולה 70 אלף ככה צוחק ומזלזל, אז על שלו הוא ישתוק.

וברצינות, איזה אנשים דפוקים יש במדינה הזאת. מחרפן את השכל.

אנשים שרק חושבים שצעקות והאשמות יגרמו לך לסגת ולהגיד להם ' טוב טוב מצטער,כנראה זה היה ככה לפני'.

זה רק מראה כמה אפסים הם שלא יכולים לקחת אחריות כמו בני אדם נורמאליים (ועוד לא דיברתי על התנהגות כמו בני אדם).

תגיש תלונה. מגיע לאבא קצת טרטור ולך מגיע הכסף לתיקון.

פורסם

אוהד, מהכרות איתך בפורום, נראה שאתה לא בחור קטן, זה לא עזר לך? :wink:

ובנימה רצינית, פשוט גועל נפש של אנשים. למה הבטטה הקטן לא הודה שזה הוא וזהו??

פורסם (נערך)

תודה למי שהגיב עד עכשיו, מה תעזור תלונה במשטרה? מישהו יודע להגיד לי מה הפרוצדורה שהתלונה תעשה בכלל?

natco - זו פתרון טוב, אנסה להוציא את הוידאו מהחניונים, למרות שדקה אחרי הכל ניגש אלינו השומר של הסופר ואמר שראה את הכל והוא עד, לא לקחתי ממנו פרטים על כלום.

sh33p - לא הבנתי מה כתבת, הביטוח של מי ידאג לעשות מה? כן להפעיל? לא להפעיל?

הביטוח שלי מסתיים בסוף החודש, לא ניצלתי את הביטוח שלי בכלל, אפשר להפעיל? מה ההשלכות?

Kreios - נכון, אני לא בחור קטן, וחבר שלי שהיה איתי גם לא קטן, שנים בחדרי כושר, גם עבר של אומנויות לחימה.

אין לי ספק שזה עזר והרתיע שלא תתפתח קטטה, אבל יותר מכך העקיצות והאיומים שנזרקו מכיוון הדודה נגעו ישירות למבנה וגודל השרירים כמו "אני אפוצץ אותך ואוציא לך את כל האוויר" וכו', התאפקנו לא לצחוק.

עריכה אחרונה על ידי ohanaohad
פורסם

עלה פה רעיון מעולה של הגשת תלונה למשטרה, לאחר שתגיש את התלונה תלך ביחד עם שוטר להנהלת המקום לקבלת הצילומים של מצלמות האבטחה בחניון.

מפה הדרך להורדת המכנסיים של האבא והכנסה של *** לתחת שלו היא קלה מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

sh33p - לא הבנתי מה כתבת, הביטוח של מי ידאג לעשות מה? כן להפעיל? לא להפעיל?

הביטוח שלי מסתיים בסוף החודש, לא ניצלתי את הביטוח שלי בכלל, אפשר להפעיל? מה ההשלכות?

איזה ביטוח יש לילד?!

ברור שדיברתי על הביטוח שלך, אתה תפנה אליהם, ישמחו לעזור לך, ישמעו שאין ממי לקחת באמת כסף (כי הצד השני זה ילד בן 15 עם אופניים חשמליות שלא מבוטח ולך תמצא אותו עכשיו) ואז ישחילו לך גם השתתפות עצמית וגם תוספת פרמיה לשנה הבאה

פורסם

אני לא משפטן אך לדעתי אין לך עילה לתביעת נזיקין או תלונה על פגיעה ובריחה כנגד האב.

הבן הקטין הוא בן יותר מ-12 ולפיכך יש לו אחריות פלילית וככל הנראה גם נזיקית.

בקיצור, תוציא מהם מה שתצליח.

פורסם

שכחתי לציין, אין לי מספר יומן של שום משטרה מהסיבה שזה לא נרשם ביומן.

השוטר שהגיע הוציא פנקס קטן, אישי, עם עט, רשם את המספר של האבא ללא שום פרט מזהה מעל, רק בשביל לנסות להתקשר אליו מיידית.

ואז ביקש ממני שאני אתקשר אליו, האבא ענה וברגע זה הסברתי לו מה שהשוטר הסביר לי : להפעיל ביטוח, להגיש תלונה או לסגור את זה ביננו.

בגדול, השוטר לא עשה שום דבר.

• תוכן חדש...