Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצבים שלך יותר תפסיד מאשר תרוויח,

תרוויח פיצוי (?) תפסיד כסף וזמן,

כמה שיותר תחשוב על זה יותר תתעצבן,

אמרו חז''ל ''סקיפ איט'' וצדקו.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין פה תשובה צודקת. הגישה של לחנך את הבבון (בדרך לגיטימית של תיעוד ותביעה) היא טובה מאד כי יש סיכוי שזה ישפיע על החינוך של הילד הטיפש הזה.

אחרי שאבא שלו יאלץ לשלם לך מחיר של כנף חדשה הבן כנראה ייפרד מהאופניים לאלתר ואולי גם יזכה לקעקוע בישבן בצורת חגורה.

לעומת זאת אתה הנפגע העיקרי כי להתנהל מול אנשים כאלה זה לא ממש תענוג. אם הילד בבון אז כנראה שהאבא בבון גדול יותר. לדעתי זה תלוי באופי שלך וכמה חרא אתה מוכן לאכול עד שתקבל את הפיצוי שמגיע לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אהלן

אז העמדתי את הרכב באיזה מפרצון בין 2 חניות, השארתי חבר עם המפתחות שאם יהיו בעיות - יוכל להזיז את רכב.

איפה בדיוק העמדת את הרכב שלך?

במקום אסור לחניה ושמת את החבר שישגיח?

אני אפילו עם ילד נכה ותו נכה לא עומד במקומות לא מורשים.

לא קשור איליך,

זה מרגיז אותי וכבר השלמתי עם זה שתופשים חנית נכה רק לרגע,

ומשאירים את האשה להשגיח,מזמן אין לי כבר כוחות לריב איתם.

למגיב מעלי,

יופי אז ירוויח 1000 ש''ח ויפסיד 2/3 ימי עבודה וטונה ריצות ועצבים.

לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לכל מי שחושב שאיזה שהיא פעולה שלו תחנך את הבבון או את אבו-בבון,

מוזמן לחשוב שוב ולהתפכח. הילד הגיב בהתאם לחינוך שקיבל מההורים

ומהדוגמאות שקיבל מהמשפחה המורחבת, ושום חור בכיס לא ישנה את זה.

העניין הוא רק אתה והזמן והכסף שלך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואולי גם יזכה לקעקוע בישבן בצורת חגורה.

פהההה. הלוואי! זה בדיוק מה שחסר לבבון הרים מצוי, וזה לא מה שהם מקבלים. אם היו - הרי שחוסך שבטו-שונא בנו. אבל במיקרה קלאסי שכזה, של בבון יבלות הררי, האבא בָּבוּנֶר ישלם כמה שצריך מבלי לגרום לבבון ג'וניור להבין היכן שגה, בגלל הכבודדדד...

לכל מי שחושב שאיזה שהיא פעולה שלו תחנך את הבבון או את אבו-בבון,

מוזמן לחשוב שוב ולהתפכח. הילד הגיב בהתאם לחינוך שקיבל מההורים

ומהדוגמאות שקיבל מהמשפחה המורחבת, ושום חור בכיס לא ישנה את זה.

העניין הוא רק אתה והזמן והכסף שלך.

מה שהוא אמר.

מה הקטע עם בבונים?! למה להעליב את החיה המסכנה...

צודק.

אני מציע להתחיל להגיש הצעות אחרות.

מה דעתכם על שבלול חולה מלריה? אמבה נחשלת? תולעת זבל מוכת שחין?

הגישו. הגישו הצעות.

פורסם

נבחרה המילה בבון כי הפיזיקה (מהמילה physique) מזכירה את זו של בני האדם אך ההתנהגות לפי כללי הג'ונגל, רק החזק שורד. כלומר, "אני אעשה הכי הרבה רעש ובלאגן. לכן לא יתעסקו איתי. לכן אני יכול לעשות מה שבא לי".

היינו יכולים לבחור שם של קוף אחר, אך השימפנזות ידועות כאינטיליגנטיות יחסית ולכן לא יתארו נאמנה את הספסימנטים המדוברים.

גם גורילה לא מתאים שכן גורילות הם יצורים די עדינים (עד שתבוא להם לא טוב בעין ואז אל תתפלא אם תיתלש לך יד ו/או רגל)

קופי קפוצ'ין הם די חמודים

אורנג-גוטן מאוד שקטים

בבון- מרעיש. תוקפני ועושה בלאגן. די מתאים הייתי אומר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בנוגע להקלטות מהמתחם, לא חושב שיתנו לך לקחת אותם ללא מסמך כלשהו מהמשטרה.

בנוגע למשטרה עצמה- רוב הסיכויים המשטרה תסגור את התיק, כמו ששאר חברי הפורום אמרו( חבל מאוד שהמשטרה מתייחסת ככה לרכוש פרטי).

אם השוטרים היו רציניים ניתן היה גם לקחת תביעות אצבע מהרכב, רוב הסיכויים שהוא נגע ברכב, ובמידה והוא לא , עדיין הוא היה מתחנך שבמידה ואתה עושה נזק לוקחים ממך תביעות אצבעות.

בנוגע לאבא - היום עם האפליקציות שיש אפשר לחסום כל מספר, שזהו רוב הסיכויים מה שעשה.

פורסם (נערך)

חחח ''אבא בָּבוּנֶר''... באידיש פעם אמרו ''

ציגיינער''

(מילת גנאי שפרושה ציגן-צועני)

לא קיבלתי תשובה לשאלתי היכן החנת את הרכב,

אם החנת במקום אסור לחניה אזי יש לך סיכוי לתביעה נגדית.

יתכן​ שהמפרצון הנ''ל חסם נתיב של עגלות או הולכי רגל וכו'.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...