Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף צמיגים קדמיים (טסט) לרכב ואשמח לקבל המלצה.

הרכב המדובר הוא שברולט אימפלה 2002.

הצמיגים הנוכחיים באו עם המגנזיום שרכשתי.

אלו נתוני הצמיגים:

Champiro 128

225/60

R16

98H

מחיפוש קצר, אלה הצמיגים:

http://www.amazon.com/GT-Radial-Champiro-128-Tire/dp/B00F5OULN2

אשמח לקבל המלצה לצמיגים חדשים וכן מקום שבו ניתן לפרק את הנוכחיים ולהחליף לחדשים.

התקציב הוא מה שצריך ולא צמיגים למירוץ פורמולה,כן? :lol:

כשבדקתי לפני שנה+ עלויות, אני זוכר כי צמיגים לרכב שלי עולים באיזור ה-400 לאחד. נראה לי סביר.

לא להמליץ על סינים שיתפרקו בנסיעה אלא על איכותיים אך לא יקרים שיחזיקו כמה שנים (נוסע בסך הכל 8K-9K בשנה).

תודה מראש :-P

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה לא צריך צמיגים קידמיים חדשים.

אתה צריך צמיגים חדשים מאחורה ואת האחוריים להעביר קדימה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אוקי לא ידעתי על זה. טוב שאמרת לי. תודה רבה!

כנראה אלך על ה-‏225/60R16 ZE912 98W TL, מחיר במסגרת התקציב באיזור השרון כולל הרכבה.

תודה רבה :)

פורסם

מציע לך לקרוא קצת יותר בקשר לנושא הקדמיים/אחוריים ולהחליט עם איזה אסכולה אתה הולך. אין אמת אחת ברורה בנושא הזה. כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545534-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-1-4-2014-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/page8

וכאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560949-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%94

(לא מתכוון להכנס לויכוח הזה שוב, כל אחד יעשה מה שנכון בעיניו, אבל כדאי להבין את היתרונות והחסרונות של כל החלטה לפני שמחליטים).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את הפאלקן המדוברים, ה-ZE912, בעלות של 365 ש"ח לצמיג כולל מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, תקבל מאיתנו Dream Card בשווי 100 ש"ח על כל זוג צמיגים.

יש לנו פנצ'ריות גם באיזור השרון, אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית או במוקד הטלפוני.

פורסם

misterb - קראתי הכל. ואם אין לרכב שלי ESP? זה גם רכב יחסית ארוך וכבד.

TIRE CLUB - שלחתי לך ה"פ.

תודה!

פורסם (נערך)

בין היתר אבא שלי גם מורה נהיגה.

הוא אמר לי חד וחלק שהחדשים צריכים להיות מקדימה !

עריכה: אני אבדוק אם זו הוראה של משרד התחבורה. לא בטוח!

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין הוראה כזו של משרד התחבורה, למעשה אין הוראה כלל שנוגעת לאיזה סרן לשים את הצמיגים החדשים.

בנוסף צמיגים חדשים רק מאחורה, כל החכמולוגים שצצים פה בזמן האחרון כנראה לא מבינים את ההשלכות של צמיגים עם אחיזה פחותה מאחור.

צריך להבין דבר אחד, הרבה יותר קל להשתלט על תת היגוי מאשר על היגוי יתר,בנוסף תת היגוי מרגישים בהגה היגוי יתר לרוב מופיע ללא התראה( לנהג הלא מיומן, ועל זה אנחנו מדברים)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פות"ש, גם אצלי היה צורך להחליף את הקדמיים בטסט, כתבתי על זה פה.

המלצה שלי- אם הצמיגים מתקרבים אל או עברו את גיל שלוש, עשה לעצמך טובה ותחליף כבר את כל הארבעה (ובהזדמנות זו תיפטר מהסיניים כולם). זה הבדל של שמיים וארץ בין לנסוע על צמיגים עייפים לבין צמיגים חדשים, בטח כשזה חצי-חצי. ועל ענין הבטיחות אני לא מדבר.

ותבדוק גם כיוון פרונט- זה מה שגרם אצלי לשחיקה המוגברת בחלק הפנימי של הצמיגים הקודמים.

פורסם

העניין אם אעביר את הצמיגים החדשים אחורה והמשומשים קדימה, האם יעבירו אותי טסט או יחשבו שלא החלפתי את הצמיגים (עובד עליהם).

יוחאי - אני לא יודע בן כמה הצמיגים האחוריים. רכשתי את המגנזיום איתם והם נראים במצב טוב.

כיוון פרונט אני חייב לעשות כי גם החלפתי בולמים והולך להחליף גומיות בולמים ואז אחרי הכל אעשה כיוון פרונט.

פורסם
...

יוחאי - אני לא יודע בן כמה הצמיגים האחוריים. רכשתי את המגנזיום איתם והם נראים במצב טוב.

כיוון פרונט אני חייב לעשות כי גם החלפתי בולמים והולך להחליף גומיות בולמים ואז אחרי הכל אעשה כיוון פרונט.

את הגיל תדע לפי זה:

age-hero-580-x-330.jpg

וחוץ מזה, מה מצבם הכללי אתה יודע. ההחלטה שלך, כמובן- אני הייתי נפטר מהסינים האלה (כן, ברור שזה יקר יותר אבל ממילא תצטרך לעשות את זה מתישהו).

פורסם

בנוסף צמיגים חדשים רק מאחורה, כל החכמולוגים שצצים פה בזמן האחרון כנראה לא מבינים את ההשלכות של צמיגים עם אחיזה פחותה מאחור.

צריך להבין דבר אחד, הרבה יותר קל להשתלט על תת היגוי מאשר על היגוי יתר,בנוסף תת היגוי מרגישים בהגה היגוי יתר לרוב מופיע ללא התראה( לנהג הלא מיומן, ועל זה אנחנו מדברים)

אתה צודק, אבל גם צמיגים טובים מאחור פוגעים בביצועי הבלימה, ולא פחות חשוב: אם תתקין את הטובים מאחורה והגרועים מלפנים - הצמיגים שיישחקו בפעם הבאה יהיו הקדמיים ואז כשתחליף שוב זוג - "הטובים" יהיה מלפנים. תוכל אמנם להעביר אותם קדימה, אך הטעות תיגרר בכל החלפת צמיגים ותהיה כל הזמן עם זוג טוב וזוג פחות טוב.

דעתי בנושא כדעתו של האביבי, שיש להתקין את הצמיגים הטובים על כל הגלגלים, גם אם זה אומר להחליף זוג צמיגים טוב קצת מוקדם מדי. גם ככה תחליף אותם בהמשך ועדיף לקטוע את כל הסיפור הזה באבו. אם ההבדלים מלכתחילה קטנים - זה לא משנה על איזה סרן הם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...