Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש וחצי יישמתי על הרכב את האוטם צבע (מנזרנה PL) וכרגע זה נראה שההגנה עדיין שם אבל היא יחסית חלשה. ברצוני ליישם שכבה נוספת של אותו האוטם. מהי הדרך הנכונה והאפקטיבית לבצע את החידוש? אני חשבתי על 3 אפשרויות:

1- שטיפה ייסודית + יישום שכבה נוספת.

2- שטיפה ייסודית + IPA + יישום האוטם.

3- שטיפה ייסודית + פלסטלינה + IPA + יישום האוטם.

חשוב להדגיש שמדובר בהגנה שיישמתי לפני כחודש וחצי וכמובן שהייתי מעדיף לא להוריד את השכבה הקיימת אלא רק לחזק אותה בשכבה נוספת.

תודה על ההמלצות

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על ההמלצה, את האוטם יישמתי לפי כל הכללים (שטיפה עם CITRUS WASH & GLOSS בדילול אגרסיבי, פלסטלינה, IPA). ההנחה שלי שההגנה נחלשה מבוססת על הבידינג שאני רואה על האוטו אחרי הגשמים (האוטו היה די מאובק). להלן התמונות:

IMG_5256 (800x600).jpgIMG_5258 (800x600).jpgIMG_5262 (800x600).jpg

אחרי ניקוי קל של הפח, זה הבידינג שאני מקבל (ריסוס של מים עם השפריצר):

IMG_5295 (800x600).jpgIMG_5297 (800x600).jpgIMG_5300 (800x600).jpg

פורסם
FK1000, ZAINO Z5 PRO ועוד

Z5 זה פוליש

וה-FK1000 כמה זמן הוא מחזיק?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני צריך לחדש את האוטם. יש לי מנזרנה PL, אשמח לדעת מה הוא IPA.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
גם אני צריך לחדש את האוטם. יש לי מנזרנה PL, אשמח לדעת מה הוא IPA.

IPA = Isopropyl Alcohol

אלכוהול 70% שנמכר בסניפי קוסמטיקה מדולל עם מים

בארץ מדללים אותו עם מים ביחס 1:4

בפורומים בחול ראיתי שעושים דילול ביחס 1:1

משמש להורדת שמנים, לכלוך כבד וגם אוטם או ואקס מהרכב

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• חברי המעגל הראשון
פורסם
IPA = Isopropyl Alcohol

אלכוהול 70% שנמכר בסניפי קוסמטיקה מדולל עם מים

בארץ מדללים אותו עם מים ביחס 1:4

בפורומים בחול ראיתי שעושים דילול ביחס 1:1

משמש להורדת שמנים, לכלוך כבד וגם אוטם או ואקס מהרכב

תודה רבה. מדללים עם מים ומיישמים עם מיקרופייבר? ספוג כמו של האוטם?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)
z5 זה ממש לא פוליש זה אוטם עם נגיעות aio.

ניהיה תופעה בפורום לזרוק לאוויר דברים בלי ידע ולהטעות.

כנראה שלא הצלחתי לתרגם את זה נכון Zaino Z-5 PRO Show Car Polish

מה שכן הצלחתי להבין מכל הטקסט שלאחר Z5 היצרן ממליץ ליישם Zaino Z-8 Grand Finale Spray Seal

אבל מה אני מבין? האנגלית שלי לא מרוהטת מספיק.. :oops:

עריכה אחרונה על ידי Dada

פורסם

תמשיך להתווכח. כניראה בסוף תהפוך לצודק.

המוצר הינו מוצר AIO, בעל יכולת איטום מעולות, ויכולות גלייז לא רעות, הוא ללא קשר לפוליש ! אינו מוריד אפילו אלפית המיקרון מהלכה אלה רק מוסיף מעלייה פילרים.

הזיינו Z8 הינו מוצר משלים על מנת להעלות מכירות ואין צורך בו לאחר ישום זיינו Z5.

אה ותודה על התרגום.

פורסם

לא התווכחתי איתך ולא מנסה להיות צודק.

אני לא מכיר את המוצר הזה וכשקראתי באתר, פשוט לא מצאתי מילה sealant בתאור של המוצר.

אני לא אוהב מוצרים מסוג All In One ויש לי בעיה פסיכולוגית עם שם החברה.

פורסם

ופוליש מצאת? אם היית קורא הכל רשום שהוא ממלא סווירל ( גלייז) ומחזיק את הצבע אטום למספר חודשים (אוטם).

הבעיה שלי הייתה שאתה מטעה אנשים, אתה הרי בעצמך אומר שאתה לא מכיר את המוצר, אז איך בדיוק אתה סותר אותי לא הבנתי.

זה שאתה לא אוהב מוצר AIO ואת שם החברה זה בעיה שלך, ולא של שאר המשתמשים שיטעו ויחשבו שיש לך מושג על מה אתה מדבר ויקשיבו לעצות שלך, פה הבעיה שלי.

• תוכן חדש...