Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תודה רבה. מדללים עם מים ומיישמים עם מיקרופייבר? ספוג כמו של האוטם?

לגבי היישום של IPA- אני אישית משפריץ עם שפריצר על הפח ומנגב עם מגבת מיקרופייבר. הפעולה די דומה ליישום Quick Detailer, אם יש לך ניסיון עם זה.

עריכה אחרונה על ידי BoRo
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פוליש דווקא מצאתי...

תודה רבה על ההמלצה. אשמח לשמוע גם לעוד המלצות למוצרים שהם לא AIO.

אני מתנצל בפני האנשים שהטעתי אותם.

אתה צודק. כולי תקווה שהבעיה שלך נפתרה.

יום נעים

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

איך הוא בהשוואה למנזרנה PL? מה היית ממליץ ל'מתחיל' ללא נסיון באוטמים?

הדרישות (לפי סדר חשיבות):

קל ליישום

מחזיק מעמד

קל ליישום מחדש כשצריך

ברק

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הסילט הזה של וולפגנג = מנזרנה פאוור לוק.

אותו המוצר אחד לאחד, אותו פס ייצור, לייבל שונה.

תערכו חיפוש קצר וביקורות לגביו.

"יאללה בירי".

פורסם
הסילט הזה של וולפגנג = מנזרנה פאוור לוק.

אותו המוצר אחד לאחד, אותו פס ייצור, לייבל שונה.

תערכו חיפוש קצר וביקורות לגביו.

אני מכיר את השמועה הזו, אבל לא חושב שאי פעם גורם רשמי כלשהו אישר אותה.

כן ידוע שבין החברות יש הסכם שיתוף מידע, וזה נכון שמנזרנה מייצרת בעבור וולפגנג מוצרים מסויימים. אחד לאחד זה בטוח לא אותו מוצר, לפחות כי הצבע של הסילנט הוא לא אותו דבר ;)

שמועות דומות היו שה-Total Swirl Remover של וולפגנג הוא אותו פוליש כמו ה-Super intensive polish של מנזרנה (שאני זוכר שקראתי פעם פוסט של אוטוגיק, שהמותג וולפגנג שייך לקבוצה שלהם, שהכחיש זאת).

עם זאת, מבחינת עמידות, יישום, ברק וכו' - אני בהחלט מסכים שהמוצרים דומים, ואין לאחד יתרון ברור על האחר (כך שאם אפשר להשיג אחד מהם במחיר זול יותר, כנראה שעדיף אותו).

פורסם

מסכים עם כל מילה ומילה ש shandor אמר!

מוצר קצת יקר הייתי אומר, יש להזמין אותו בנוסף לכמה מוצרים כדי שיצא משתלם בגלל המשלוח.

מוצר לחלוטין מדהים, המון תודה לרז שבאותה תקופה המליץ לי על המוצר הזה בחום,

מבסוט לגמרי. תאמינו לי, לא רואה את עצמי מחליף אותו במשהו אחר.

אולי גג גג במוצר של AUTOGLYM SRP.

בקיצור, תהיה בטוח ש Zaino z5 זה מוצר מדהים ונותן תוצאות מרשימות ביותר.

יש לי כמה תמונות לאחר היישום שלו, אשמח לשלוח לך אם תביע התעניינות. במידה וכן, שלח פרטית.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שישי עשיתי טיפול קטן וחידשתי את האוטם. התהליך כלל: טרום-שטיפה, שטיפה עם נוזל כלים, פלסטלינה, שטיפה נוספת, IPA ויישום האוטם (מנזרנה). עכשיו אני רוצה ליישם שכבה נוספת של האוטם. האם זה כדאי? אם כן, מהו התהליך? האם אפשר ליישם את השכבה השנייה מייד לאחר שטיפה עם ה-ONR או שזה ישאיר שכבה כלשהי שתמנע מהאוטם להצמד טוב לשכבה הראשונה?

פורסם

בשביל מה שכבה שניה?

לשם הגנה מוגברת? לא תקבל, מספיקה שכבה בודדת.

חושש שלא ישמת באופן שווה? אז הגיוני.

סתם משעמם? הכי טוב!

ניתן ליישם הגנה לאחר onr כחול, לאחר onr ירוק, לא.

"יאללה בירי".

פורסם
בשביל מה שכבה שניה?

לשם הגנה מוגברת? לא תקבל, מספיקה שכבה בודדת.

חושש שלא ישמת באופן שווה? אז הגיוני.

סתם משעמם? הכי טוב!

ניתן ליישם הגנה לאחר onr כחול, לאחר onr ירוק, לא.

תודה על התגובה, ממש לא משעמם לי :) וגם אין חשש שיישמתי לא באופן שווה. הסיבה היא שבפעם הראשונה שיישמתי את האוטם זה החזיק לי אולי חודשיים וחשבתי שאם איישם 2 שכבות זה יחזיק יותר. אם זה לא ככה, אז בכייף אוותר על זה

פורסם
אם היה משעמם לך זה בסדר גמור, חלק גדול מהדיטיילינג מתבסס על שיעמום. :)

לצערי אין לי זמן להשתעמם, אחרת הייתי משקיע בדיטיילינג הרבה יותר...בינתיים עושה רק את הדברים הבסיסיים כדי לשמור על האוטו :) ובנוסף אני מטפל ב-2 רכבים (גם ברכב של אישתי) אז בקושי יש זמן לזה.

בכל אופן המון תודה על התגובה שלך שחסכה לי עוד איזה שעה וחצי של עבודה מיותרת :)

פורסם

בכבוד.

אגב ברור שיש כאלה שיחלקו עליי, וזה תמיד נחמד ומבורך.

מהנסיון האישי שלי מריחה של שכבה שניה מהמנזרנה לא הועילה במאומה לעמידות.

ד"א: נשמע שהליך ההכנה שלך לפני ההגנה בסדר גמור, אין לי מושג למה הפאוור לוק מחזיק אצלך כל כך מעט זמן, זה אמור להחזיק עוד חודשיים אקסטרה פחות או יותר.

שאלה קטנה שנשמעת טפשית, אבל היא דיי חשובה.

אתה מנער היטב את הבקבוק לפני היישום?

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
אתה מנער היטב את הבקבוק לפני היישום?

זו ממש לא שאלה טפשית, אני חושב שזו בדיוק הסיבה. אני רכשתי את המנזרנה מחבר פורום ולא בטוח אם הוא ניער את הבקבוק המקורי לפני ששפך לי למיכל אחר. וגם אני לא זוכר אם ניערתי לפני היישום (מאמין שלא). אחרי זה ראיתי שחייבים לנער. מאז יישמתי את זה על עוד כמה רכבים (וכן ניערתי) ונראה לי ששם זה מחזיק יותר זמן. מה שכן, לדעתי בפעם הראשונה גם לא נתתי לזה להתייבש כמו שצריך, יישמתי על כל האוטו (לקח לי כ-30 דקות) ואז מייד התחלתי להוריד באותו מסלול שיישמתי, אבל כמובן שההורדה הייתה הרבה יותר מהירה מהיישום וכנראה שהיו פאנלים ששם זה לא ישב מספיק זמן.

כמובן שביישום הנוכחי ניערתי היטב ובנוסף גם נתתי לזה להתייבש טוב טוב על הרכב לפני ההסרה (כשעה אחרי היישום, ז"א שהפאנלים שהתחלתי איתם התייבשו כשעה וחצי). מקווה שהפעם זה יחזיק לי יותר זמן.

עריכה אחרונה על ידי BoRo

• תוכן חדש...