Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ראיתי שיש מצלמות wifi שמייצרות ap מקומי והאנדרואיד מתחבר אליהם.

עד כאן הכל בסדר ואפשר לראות את המתרחש בכל טלפון זמין.

אבל איך אפשר לנווט?

הרי אם הטלפון מתחבר ל wifi בכדי להתחבר למצלמה, הוא לא יכול להתחבר ל 3g שאותה צריך הwaze...

פתרון/הצעות למישהו?

פורסם

כשהאנדרואיד יתחבר למצלמת wifi הוא יראה את הרוורס. אבל אם ארצה לנווט, אצטרך לנתק את האנדרואיד מה wifi בכדי לעבור ל 3g וזה לא נוח.

אין לי קישור כרגע כי אני מהסלולר וזה לא ממש נוח. חפש wifi reverse camera באיביי.

פורסם

טום, תודה על ההבהרה...

מכשיר סלולרי יכול להתחבר רק לרשת אחת. זו הבעיה.

שי, אם כך אני צריך להשאיר wifi דלוק כל הזמן בסלולרי, וכאשר המצלמה תקבל פיקוד מהרוורס, הסלולרי אוטומטית יעבור להתחבר לרשת... השאלה תוך כמה זמן כל זה יקרה... בנוסף לזה אני צריך טאסקר שיזהה רשת wifi ספציפית ויפעיל אפליקצייה לוידאו.

פורסם

זה לא מגיע עם איזושהי אפלקצייה?

לגביי המעבר לוייפיי זה לוקח כמה שניות.

תראה, איך שלא תסובב את זה,זה נחמד, אבל זה יהיה פחות אמין/מהיר מציוד חוטי פשוט.

יש מצלמה +מסך 3.5" במחירים דומים להתקנה קבועה.

אני דווקא רואה לזה שימושים מעניינים שונים ממצלמת רוורס.

• תוכן חדש...