Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסושיה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה שבשונה מאשתי, אינני חסיד גדול של סושי, למרות שאני בהחלט יודע ליהנות מרול טוב כשאני נתקל בו.

אחרי שרשור הפלאפל הגדול ושרשור החומוסייה שלי (שמשום מה אינני מוצא זמן לעדכן אותו), הגיע הזמן לדבר על סושי.

עד לפני כמה שנים היתה בנתניה, לא רחוק מהקארטינג, סושיה נפלאה בשם תאיסינפאן, שלימים שינתה את שמה ל-YUGA וכעבור זמן מה סגרה את שעריה, אין לי מושג למה. מאז אני מוצא את עצמי נשרך אחרי הגברת, במסעה למצוא סושיות ראויות. לרוב זה נגמר בג'פניקה. לא שזה בהכרח רע, אבל זה פשוט לא זה.

אז בואו ספרו: איפה נמצא מעוז הסושי שלכם? מהו הרול המועדף עליכם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יקימונו בעסקית

שיבויה

אבל תכלס אין על רול ביתי עם אורז טרי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

סושי נמצא אצלי במקום הראשון. כששמים מולי רולים אני פשוט אוכל ואוכל עד שאני מת. כמו דג זהב.

יש כמובן את ה"סוהו" בראשון לציון ואת ה-"Moon" בבוגרשוב בת"א (הסושיה היחידה שמתאימה גם לנשים הריוניות).

שתיהן טעימות ומעולות, ואיך לא - יקרות.

למרות שאני יכול להנות גם ב"הסושיה", "ג'פאניקה", "אצה" וכל שאר ה"עממיות" יותר.

פורסם

תודה על ההמלצות. שכחתי לשאול בפוסט הראשון: האם המקומות שהזכרתם מתעסקים גם עם פירות ים או שהם כשרים?

ב-YUGA מנוחתה עדן הרול החביב עלינו הכיל צלופח. בפעם הראשונה שאכלנו את זה אמרנו "על החיים ועל המוות". נשארנו בחיים. אפילו נהנינו. חוץ מזה, היתה להם מנת פתיחה - סלמון סקין בטריאקי. היה משו-משו!

משום מה, לא נתקלתי באף מסעדה יפאנית שמציעה את המעדן הזה, למרות שממילא יש להם את חומרי הגלם ושההכנה שלו פשוטה מאוד.

לפני מספר חודשים יצא לנו להגיע לגמרי במקרה לאיזה ראנינג סושי שנמצא לא רחוק מבי"ח אסותא ברמת החיל, לא זוכר כרגע את השם. בהחלטה של רגע נכנסנו ונהננו מכל ביס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אגב לנשים בהריון יש גם את נינהאצ'י בתל אביב. ובכלל הסודי שם מעולה. כמובן שהסוהו בראשון וקמפאי בבאר שבע.

פורסם

ONE דווקא נחמד מאוד. סושי טעים ומחירים זולים.

באשדוד גם יש את פרנג'ליקו שאמנם המחירים טיפה יותר יקרים, אבל סושי איכותי וטעים.

אני בכל מקרה אחרי שחטפתי הרעלת מזון בפעם האחרונה שאכלתי סושי, לא מסוגל להתקרב לדבר הזה. והייתי ממש חולה סושי :roll:

פורסם

אכלתי בפרנג'ליקו בראש פינה והופתעתי לטובה.

לג'פניקה יש הבדלים עצומים באיכות בין הסניפים, בסינמה סיטי הסושי סתמי ויבש, ואילו ביכין סנטר בפ"ת הוא הרבה יותר טוב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...