Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הודעות בוואטסאפ, מתקבלות באיחור רב (שעה וחצי, זו לא הגזמה) והודעות שאמורות להתקבל ב-live מאפליקציות שונות, גם מתקבלות מאוחר.

מדובר בשני מכשירים סלולאריים ובשניהם הכל תקין בחיבור 3G/4G ובחיבור WIFI במקומות אחרים.

בקיצור הראוטר הבייתי, מזייף :(. מדובר במכשיר ראוטר משולב עם מודם, דגם AR-7286 תוצרת אדימקס (300mb בעל 2 אנטנות).

הראוטר עובד מצויין עם המחשבים הניידים ונמצא באותו חדר, בו נמצאים המכשירים השונים.

עצות? :idea:

פורסם

אם יש חיבור רציף לראוטר (מחובר לרשת) וחיבור רציף של הראוטר לרשת, מה שאתה מתאר איננו סביר.

גלישה באינטרנט בטלפון בחיבור וויפי עובדת תקין?

בדוק בהגדרות הטלפון את תדירות הסנכרון.

:turn-l:
פורסם

הגלישה עובדת תקין.

מדובר בשני מכשירים סלולאריים שלא קשורים אחד לשני בשום אופן (חברה/דגם/נתונים טכניים).

בחיבור WIFI בעבודה, הכל עובד מצויין וההודעות מתקבלות מיידית ללא שום עיכוב.

פורסם

אני לא מכיר את הראוטר הזה וקצת קשה לי לעזור לך מרחוק.

אבל תנסה אולי את הדבר הבא -

כנס להגדרות בתפריט של WIFI וחפש הגדרה של תקן B\G\N בה פועל הראוטר. תבחר שהראוטר ישדר בתקן N באופן קבוע (כברירת מחדל לרוב זה עומד על "אוטומטי").

פורסם

שיניתי את ההגדרה ל-N ( למען הכנות, אין לי מושג למה עשיתי את זה, אבל המכשיר הסלולארי תומך ב-N).

עדכנתי גרסה מהאתר הרשמי.

בתמיכה בארץ, לא ידעו מה לענות לי ורק טענו שהם אחראיים על כך שהראוטר יצור תקשורת בלבד :(

אני מקווה שעכשיו הכל יהיה טוב, אבל רעיונות נוספים תמיד יתקבלו בברכה. :)

פורסם

חפש בהגדרות "idle timeout". זו תכונה (טיפשית) שמנתקת משתמשי WIFI לאחר זמן ממושך של חוסר שימוש.

התכונה הזו תוכננה בלי מחשבה על מתודולוגיית הPUSH של סלולר.

• תוכן חדש...