Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר במקום בצפון שמתכנס באופן קבוע למסיבות חילופי זוגות.

כששאלתי מה על שהולך שם ענו לי שסדום ועמורה זה גן ילדים.

רוב המשתתפים הם ממעמד סוציו אקוני די גבוה.

הם בוררים את החברים בקפידה.

חלק גדול מהם לא בפנים גלויות ,נתון לבחירת הקהל.

לא כולם לוקחים חלק ב"אקטים" יש משתתפים שבאים לספוג את האווירה.

התנסיתי בעבר בחוויה עם חברה טובה לא בת זוג לא היינו מחויבים אחד כלפי השני.

לאדם נשוי החוויה יכולה להיות טראומטית ,לא לכל אחד קל לראות שאדם זר(סליחה על הבוטות)טוחן את אשתך אם ילדך.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסוג האנשים שאני יכול ללכת עם אישתי ולראות בחורה יפה ולהגיד לאישתי “איזה כוסית!!! בכיף הייתי עושה אותה“...

שוב אתה לוקח את עניין "חילופי הזוגות" לצד שנח לך, נראה אותך כשתלכו ברחוב והיא תגיד לך על איזה בחור "איזה כוסון, בכיף הייתי נותנת לו לעשות אותי" :roll:

עניינית, שום תועלת לא צומחת מהעניין הזה, אך ורק פתח לצרות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בהחלט, לא פעם נתתי את הרכב שלי לחברים ונהגתי על הרכב שלהם.

אבל אתה יודע איך זה, פעם נתתי לחבר את הרכב שלי ובתמורה קיבלתי מפתחות של אסטון מרטין וונטג’, פעם קיבלתי בתמורה מפתחות של גולף R32, בהזדמנות אחרת זו היתה C63 ובפעם האחרונה זו היתה לוטוס אבורה.

בקיצור, פעם מקבלים משהו טוב יותר ופעם טוב פחות.

העיקר שבסוף קיבלתי חזרה את הרכב שלי.

:)

פחחחחח... דפקו אותך! מילא אם היית מוסר את הרכב שלך תמורת פאביה או לכל הפחות בראבו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר זה פחות חילופי זוגות ויותר נוטה לכיוון מסיבת סקס.

ביקרתי במסיבה כזאת בעבר (היו מתקיימות בקביעות בצפון ת"א ובראשל"צ), הגעתי לשם עם ידידה.

מצד אחד נהנתי, לא כל יום זוכים לחוות 2 נשים בשנות ה-30 לחייהן תופסות לך את ג'ונסון ומשתעשעות איתך בתחרות מי מוצצת טוב יותר (?!) ועוד שלל חוויות מסוג זה, מצד שני זה אכן הרגיש כמו סדום ועמורה, זה הרגיש זול ולא משך אותי בכלל להגיע למסיבה הבאה.

כשזה 1 על 1 או יותר נכון "זוג על זוג" אני מניח שזה הרבה פחות סליזי כי גם יש אפשרות להכיר קודם ולייצר תיאום ציפיות במקום להגיע למסיבה שאתה לא מכיר אף אחד ולדחוף לחור הראשון שפנוי (כמה זול ורדוד שזה נשמע, ככה זה בדיוק במסיבות האלה).

בגירה, אני ממש לא לוקח את זה לצד שלי, להיפך, ציינתי כבר שאני לא יודע איך אגיב לכך, אני חושב שאישתי דווקא יותר פתוחה בראש ממני בעניין הזה שזה אפילו מפתיע אותי בהתחשב בכך שבאמת יש לי ראש פתוח בנוגע למין וחוויתי לא מעט.

אלעד, עבור סיבוב על פאביה אני מוכן לחתום העברת בעלות על המכונית הקשישה שלי, סיבוב על בראבו? לא יודע, צריך סיבוב :wink:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא רואה שום דבר חיובי שיכול לצאת מהעניין שלא ניתן להשגה בדרכים אחרות.

רוצים לפלפל את העניינים?

גשו לחנות מוצרי מין הקרובה (או לא קרובה) ותשתגעו.

חילופי זוגות זה רעיון נחמד בבסיסו, מבחינת סימון וי על פנטזיה. אבל זה לא מסוג הדברים שעושים עם בת זוג רצינית. יש דברים שאתה עלול לראות שם שלעולם לא תוכל to unsee.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מסכים עם רוב דברייך למעט דבר אחד- המפתח אינו אצל האישה כמו שהוא אינו אצל הגבר, זו זוגיות ולכן זו החלטה שצריכה להתקבל ביחד מתוך רצון משותף של שני בני הזוג.

כ-ן, אבל, טוב שאם קורה כזה דבר הוא לא תוצאה של 'שכנוע' כלשהו, 'הסבר' או כיו"ב - אפרט -

בהקשר שלך נטית יותר בשיחה להוספת בחורה, ששם המפתח אצל האישה ולזה כיוונתי :

בשאלה הכללית והכבדה [של חילופי זוגות, דהיינו בעוד 20 שעות טיסה עם הפסקות אחד מחברי הפורום כבר

יכול לתת בגב' שלך] שם זה לכאורה עניין זוגי, אבל שם הפן הרכושני של רוב הגברים מתבלט,

שם כנראה המפתח אצל הגבר. תחשוב שאתה צריך לשלוח לי הודעה פרטית עם מה היא בדיוק אוהבת במיטה.

זה מאוד, מאוד לא פשוט, ואח"כ לפרסם סקירה בפורום זה כבר ממש ללכת על ביצים ולהתנסח בעדינות.

[ "הטיסה למזרח עברה מהר והטרדה היחידה הייתה ביקוריי התכופים בשירותים לאחר ששתיתי

חמישה ליטר של מיץ אננס"]

מצד שני, יש בהחלט כאלה שזה מתאים להם, לפעמים זה קורה בגיל בוגר [ומשועמם] יותר,

הרגשות מתמתנים ומבינים שבסוף בשר זה בשר, לא עושים עניין. זה אותו מקום שיכול לסלוח על בגידה, למשל.

מקרב מגוון הפנטזיות יש פנטזיה גברית של להביט בזוגתך מקיימת יחסי-מין, אגב,

ולפעמים המימוש של הפנטזיה הזו מבעס ויוצר רתיעה בהמשך וכו'. בגיל צעיר זה משחק באש

ובאמת מי שזה מתאים לו כבר נמצא שם, כנראה.

הקיצר, ציצים זה מגניב.

The first one to get angry loses

פורסם

ציצים זה מגניב וזו בכלל אחת ההמצאות הכי טובות EVER.

אני מסכים איתך שבהכללה גורפת, ללא קשר לגיל, זה משהו שיכול לקרות רק כאשר בני הזוג יודעים לעשות את ההפרדה בין החלק ה"מכאני" של הסקס לחלק הרגשי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ההפרדה בין החלק ה"מכאני" של הסקס לחלק הרגשי.

זו לכאורה תכונה גברית, או תכונה שהרבה גברים חושבים שהם מצויידים בה,

או שהיו מצויידים בה באמת בצעירותם : בפועל, כשמתבגרים ו'מחכימים' וגם נפתחים ברמה הרגשית,

מסתבר לך שלא בא לך לדחוף אצבעות לפותות של עוברות אורח או ממש את הפין שלך

לכל מיני חביונות נסתרים. אלו בדיוק המחשבות שמשתנות די מהר שנייה אחרי שאתה גומר

ומוצא מעליך איזו מילפית מזיעה שמשלמת ארנונה ומחר הבן שלה מתגייס וזיבי.

The first one to get angry loses

פורסם

+1000!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זו לכאורה תכונה גברית, או תכונה שהרבה גברים חושבים שהם מצויידים בה,

או שהיו מצויידים בה באמת בצעירותם : בפועל, כשמתבגרים ו'מחכימים' וגם נפתחים ברמה הרגשית,

מסתבר לך שלא בא לך לדחוף אצבעות לפותות של עוברות אורח או ממש את הפין שלך

לכל מיני חביונות נסתרים. אלו בדיוק המחשבות שמשתנות די מהר שנייה אחרי שאתה גומר

ומוצא מעליך איזו מילפית מזיעה שמשלמת ארנונה ומחר הבן שלה מתגייס וזיבי.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

רגע, אם הדיון הוא תיאורטי בשביל הדיון אז בוא נדון בפרטים הקטנים

ונניח ושני זוגות מצאו התאמה בנושא וכל ה 4 בעניין, האם המעשה עצמו - 4 באותו חדר או כל זוג בחדר נפרד?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לרוב זה בנפרד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה רע במילפית עם בן שהולך לצבא? נשמע לי סקסי לאללה. אני אוהב.

עידן -

התנסיתי בעברי בענין זה ואני חייב לציין שמדובר בחוויה מכוננת מבחינתי.

ניתוח מוצלח להסרת תחושת ה"בעלות" המטופשת שגברים רבים (ע"ע בת'רד זה למשל) חשים כלפי בת זוגם, ושבנות זוגם חשים כלפיהם.

תחושה ברברית ועתיקה שמתאימה לשמרנות הדתית הישראלית. אתה יכול להיות מצביע מר"צ "סמולני ונאור" ועדיין "מי יגע לי באשה??", כאילו בת האדם העצמאית הזו היא האוטו שלך או הפלאפון שלך.

אין לאהבת אמת ולרומנטיקה קשר לרכושנות האובססיבית הזו שנובעת בכלל מאגואיזם ומצרות עין.

אמנם זה כבר נכנס לדיון פילוסופי לא פשוט, אבל בוא נשאר בפרקטיקה. בהנתן הפרטנרית הנכונה - דעתי חיובית לגבי ההתנסות הזו. אתה לומד על עצמך ועליכם דברים שלא חשבת שתלמד, דווקא משום שאתה רואה את האשה "שלך" עם גבר אחר.

הסתייגות: לא לשכנע את בת הזוג לזרום עם כזו חוויה. אבל אם היא בענין - בהצלחה.

פורסם

^

אני לא מבין איך בתור אחראי פורנו התגובה הראשונה שלך בשרשור היא בעמוד 4 פוסט מספר 59 ?

בי(זיון), אני קורא לבחירות חוזרות לתפקיד !

:lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...