Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבנו בסופ"ש האחרון עם 2 זוגות חברים ובמקרה ראינו איזו כתבה שעסקה בנושא והתפתח דיון.

הנשים של החברים מאוד שמרניות ודי התחלחלו רק מעצם הדיון שהתפתח בעניין.

הגברים-חברים כמובן התחילו להתלוצץ שזה לא רעיון כזה רע, בכל זאת, עוד בחורה במיטה.....(מטעמי נוחות בחרו כמובן להתעלם מעניין העוד בחור במיטה..).

אישתי ואני ראינו את הדברים מזוית דווקא שונה, זו שאומרת שדווקא אפשר לחזק את הקשר דרך החוויה המשותפת הזאת אך כמובן שיש את הצד השני של המטבע והוא האפשרות שזה גם עלול לפגוע בזוגיות, במיוחד אם אחד מבני הזוג הינו "משוחרר מינית" ובן הזוג שלו מאוד שמרן.

כשניסינו למנות את ה"פלוסים" אל מול ה"מינוסים" שבהתנסות כזו אישתי ואנוכי הגענו לזה שבסך הכל זה עושה רושם של חוויה מעניינת (מעניינת לא אומר בהכרח שנתנסה בה, אבל רעיונית זה מעניין).

כשהחברים ניסו למנות את היתרונות והחסרונות שבחוויה זה היה הרבה יותר פשוט- הנשים אמרו "שלילי בזנ"טי ותעבירו נושא!!!!", הגברים לא פסלו על הסף וכתוצאה מכך הם כנראה כבר 3 לילות ישנים על השטיח של ה"ברוכים הבאים" בכניסה לבית.

ואז אישתי פתאום זרקה "מעניין מה חברים שלך בפורום חושבים על הנושא הזה".....

אז מה דעתכם בעניין?

בקשה אחת- בדרך כלל כשיש נושא הקשור למין זה באופן די טבעי נסחף לצחוקים ושטויות, בואו ננסה להתייחס לזה ברצינות (ככל הניתן..), בכל זאת זה מעין נושא שהוא די "מוקצה" בשיחות כי הרבה מובכים לדבר על דברים כאלה, יכול להיות פה דיון מעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נגד.

בשביל סקס מזדמן זה בסדר אבל את זה אפשר לעשות עם מערכת יחסים פתוחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלילי חזק.

מעטים הזוגות שיכולים לנהל כזה קשר עם זוג אחר, ולא לקנא בצורה מוגזמת.

העניין שלרוב אתה תרגיש את זה לאחר המעשה ואז זה כבר מאוחר מדי.

תחשוב על זה ככה, כמה היית נהנה לשבת בצד ולראות גבר אחר עם אשתך בסיטואציה אינטימית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מסכים עם אריק לגבי העניין שגם לדעתי זה מסוג הדברים שאולי כשאתה בסיטואציה זה מרגיש בסדר אבל אחרי שהחרמנות תעבור תשאר תחושה לא נעימה.

יחד עם זאת, אני חושב שלרמת הפתיחות וחוזק הקשר של בני הזוג יש גם השפעה על התחושות שיהיו לאחר החוויה.

זוג שנהנה מפתיחות מינית ושיש לו קשר טוב וחזק יתכן שחוויה שכזאת לא תותיר משקעים אלא דווקא להיפך, תותיר טעם לעוד.

כמה הייתי נהנה לראות גבר אחר באינטימיות עם אישתי?

לא יודע, מסוג הדברים שתדע רק אחרי שתחווה.

אם מסתכלים על זה בצורה יבשה אני מניח שזה גורם אי נוחות לדמיין את זוגתך באינטימיות עם מישהו אחר.

אבל במקביל אם אני חושב על זה, הרי באותה סיטואציה גם אתה באינטימיות עם הפרטנרית של הזוג השני, כלומר זו אמורה להיות חוויה מהנה ואני לא בטוח כמה אלמנט של קנאה יש כי בסופו של דבר אתה חוזר הביתה עם בת הזוג שלך ;)

לגבי לזיין מהצד וכדומה זה משהו אחר לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

עידן, מה שאתה מתאר זה שתרגיש לא נוח אבל תחזיר לזה שמזיין את אשתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מומלץ לנסות.

מוביל ברוב המקרים לגירושים מאוד מהירים ומיותרים.

עדיף להעיר ולחזק את הזוגיות מאשר לחפש הרפתקאות.

פורסם

נהג לילה תרגע, אנחנו לא מדברים עלי ועל אישתי, זה באמת נושא מעניין.

אני לא חושב שיש פה אלמנט של “להחזיר“ לזה שנהנה עם אישתי, התייחסתי לזה מהפן שכולם נהנים.

דייב,

לטעמי זה הבדל עצום בין לזיין מהצד לבין חוויה עוצמתית משותפת עם זוגתך.

לדעתי יש בזה איזה אלמנט מאוד חזק של אמון ופתיחות.

עזוב זוג לרגע, תסכים איתי שלהכניס למיטה בחורה ביחד עם זוגתך זה משהו שונה ויותר עוצמתי מאשר אם היית לבדך עם אותה בחורה.

לדעתי בכל אופן זה שונה מאוד.

פורסם

הייתי שמרן בקטעים האלו, נשארתי שמרן בקטעים האלו.

לראות מישהו אחר עושה את בת הזוג שלי זה מסוג הדברים שהיו יכולים לקרוע לי את הנשמה.

אבל אני בהחלט מקבל את זה שיש זוגות שזה עובד אצלהם, פשוט צריך להיזהר כי זה משחק באש.

פורסם

אני לא בעד,בתור גבר כן זה נחמד להיות עם עוד בחורה,אבל כמו שאישה לא תרגיש בנוח אפשר להבין זאת,הרי אתם גם התעלמתם מטעמי נוחות מעוד גבר.

אני כמו Shay_u לא הייתי מסוגל לראות מישהו שוכב עם אישתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ כשמחליפים זוג שמים את החדשים בסרן הקדמי.

אה, רגע, לא משנה.

שכח מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מסוגל לחשוב/לתאר/לדמיין/וכו' וכו' שמישהו נוגע בחברה שלי (אפילו נוגע). שלילי מאוד חזק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...