Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי הזוי לגמרי, אבל מה אני מבין? כולה ילד אחרי צבא.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלון, אני מוחה בתוקף, למרות שגם תגובה 29 זה לא הכי חד.

אני לוקח את תפקידי ברצינות הראויה ומתאמן כל יום!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היה ברור שאמצא אותך מתגולל בשרשור הזה. שנאמר: נהג מתחיל - אחראי פורנו גומר.

נראה לי, הבעיה עם חילופי זוגות, שבסוף החילופים אתה מוצא את עצמך איפה שהתחלת. awkward

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אלון, אני מוחה בתוקף, למרות שגם תגובה 29 זה לא הכי חד.

אני לוקח את תפקידי ברצינות הראויה ומתאמן כל יום!

אכן, פיספסתי בגדול. קבל את התנצלותי הכנה !

מה שכן, היה אפשר לפנק אותנו בהמלצות על סרטים, מה... רק סרטים של איסטווד נחשבים כאן בפורום, יש גם איכות אחרת.

:-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אספר לך סוד, בפורום ישראלי - אל תצפה לתגובות פתוחות וליברליות, בכל זאת אנחנו גרים במדינה דתית והרוב המוחלט הם שמרנים ביותר (גם אם הם לא חושבים כך, הרי הם בתוך הבועה, אני הייתי בה, נסעתי לחו"ל וחזרתי בדעה שונה). אני גם בטוח שאתה יודע את זה ולכן הגעת לכאן כדי לקבל אישוש להרגשתך (לא להחליף זוגות).

פורסם

שבלול צודק, כמעט כל תגובה ליברלית פה נכתבה מחוץ לישראל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניתוח מוצלח להסרת תחושת ה"בעלות" המטופשת שגברים רבים (ע"ע בת'רד זה למשל) חשים כלפי בת זוגם, ושבנות זוגם חשים כלפיהם.

תחושה ברברית ועתיקה שמתאימה לשמרנות הדתית הישראלית. אתה יכול להיות מצביע מר"צ "סמולני ונאור" ועדיין "מי יגע לי באשה??", כאילו בת האדם העצמאית הזו היא האוטו שלך או הפלאפון שלך.

אין לאהבת אמת ולרומנטיקה קשר לרכושנות האובססיבית הזו שנובעת בכלל מאגואיזם ומצרות עין.

אמנם זה כבר נכנס לדיון פילוסופי לא פשוט, אבל בוא נשאר בפרקטיקה. בהנתן הפרטנרית הנכונה - דעתי חיובית לגבי ההתנסות הזו. אתה לומד על עצמך ועליכם דברים שלא חשבת שתלמד, דווקא משום שאתה רואה את האשה "שלך" עם גבר אחר.

הסתייגות: לא לשכנע את בת הזוג לזרום עם כזו חוויה. אבל אם היא בענין - בהצלחה.

בא נודה על האמת, כתבת את זה תחת איומי אישתך הפמיניסטית שאם לא תכתוב היא לא מחזירה לך את הביצים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

*אני לא נשוי.

*בת הזוג באותם שנים שעמה חוויתי את הנ"ל הייתה רחוקה שנות אור מפמיניזם. למעשה היא אפילו הייתה קצת שובניסטית..

*אני מישראל. מאחת הערים היותר שמרניות..(ירושלים).

*זה לא למתחילים ולא לילדים.

*זה קצת מעבר לרק התנסות מינית אקראית, אחרת לך סתם תזיין/תזדייני מהצד כמו חצי עולם. זה לא הפואנטה כאן.

פורסם
*אני לא נשוי...

אמרת הכל...!

פורסם
*בת הזוג באותם שנים שעמה חוויתי את הנ"ל הייתה רחוקה שנות אור מפמיניזם. למעשה היא אפילו הייתה קצת שובניסטית..

תזמון טוב. היה לי דיון עם האישה על זה אתמול, הגענו למסקנה שהיא לא פמיניסטית ולא שובניסטית אלא מיזוגנית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי הגענו למסקנה שהיא מיזנטרופית ואני טריי-סקסואל (לא בי, טריי)!

I AM WILLING TO TRY EVERYTHING!

פורסם

טוב, יש לך חנות חיות והכל...

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

נניח שאני נשוי, ונניח שאני בא עם אישתי, אני חייב לקחת אותה בחזרה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אמרת הכל...!

תנוח דעתך ידידי. הייתי גם נשוי אי אלו שנים. אל תלמד כלב זקן טריקים חדשים[emoji1]

בכל מקרה אני מדבר על זוגיות שהייתה ארוכת טווח עם מגורים משותפים וניהול משק בית משותף. נכון, לא הרבנים ולא פקידי משרד הפנים בשם הרבנים, לא חתמו לנו על התחת או על הכתובה שאנחנו "נשואים".

(עוד מונח קדום ועתיק שצריך להתבער מהעולם)

• תוכן חדש...