Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל אבל אני חייב להגיב פה דעה.

אם הייתה לי חברה והיא ההיתה בוגדת הבחור שאיתו היא בגדה היה מכיר את הידית כח שלי מקרוב.

אני לגמרי לא ערס ובחור עלים.

ותכלס זה נראה לי מגעיל להסתכל על איבר מין של חברה ואז להיזכר שהיא בגדה, וביקרו שם שני איברים

של מישהו אחר.

רועי

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניטצ',

ברור!

בקשר למיקום שלך:

1/ מכיר סידרה ב BBC שנקראת ארוחת יום שישי

http://en.wikipedia.org/wiki/Friday_Night_Dinner

2/ מכיר את ההקשר הישראלי של השימוש בשם?

כמו הבצק?

ותכלס זה נראה לי מגעיל להסתכל על איבר מין של חברה ואז להיזכר שהיא בגדה, וביקרו שם שני איברים

של מישהו אחר.

עזוב להסתכל על האיבר מין, בא נדבר על לנשק את הפה שעד לפני שניה-שתיים גמרו בו שני איברים...פויה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הייתה לי חברה והיא ההיתה בוגדת הבחור שאיתו היא בגדה היה מכיר את הידית כח שלי מקרוב.

של מישהו אחר.

דבר ראשון יותר מדי "אם".

עלים זה משהו שגדל על עצים. או בצק. התכוונת לאלים.

דבר שני, סליחה שאני מבאס אותך, אבל תחשוב על זה בפעם הבאה שאתה יוצא עם בחורה, ומנשק אותה. יש מצב ש...נו...אתה יודע...היא...נו...איך לומר...מ33ה לחבר הקודם שלה? ולזה שלפניו? וסתם לאיזה בחור שבא לה עליו. ועכשיו אתם מתנשקים!!! ריבונו של עולם!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אני מתנצל אבל אני חייב להגיב פה דעה.

של מישהו אחר.

אתה נשמע בן 14 +-

החברה הפוטנציאלית שלך בת 13+-

עדיין אצל רוב הילדות בגיל הזה לא ביקרו איברים של ילדים אחרים.

בגיל 23 למשל, בת הזוג התיאוריתית שלך תהיה בעלת נסיון מיני סטטיסטי של כ7 שנים, אני מקווה בשבילה שתחווה כמה גברים בכל השנים האלו.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם

קודם כל תודה על התיקון, קורה שטועים.

לעניין הגמירות זה בהחלט מגעיל אותי, הבעיה אצלי שאני יחשוב על זה מתי שאני לא אצטרך לחשוב על זה

ואז זה יהרוס לגמרי.

יש פתרונות?, אולי משחק מקדים, כי יש שלב שלא אכפת לך מכלום.

תוסיף 2.5.

רועי

פורסם

יואב,

חאליק, יש הבדל מהותי בין החבר לשעבר מלפני חצי שנה לבין "שניה מותק, תני לי לנגב לך את השארית זרע מהשפה"... פרדון מיי פרנץ'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שבלול אתה כמובן צודק אבל לא באתי לקבל חיזוקים כאלה ואחרים מדעות של אנשים פה כי יש נושאים אישיים שלא צריך לפתוח בפורום ציבורי.

הדיון פה הוא המשך ישיר של הדיון המקדים עם חבריי, עניין אותי מה אנשים חושבים על נושא שהוא סוג של טאבו- לא מדברים עליו.

כמה פעמים חזרו כאן על ההמלצה לרכוש צעצועי מין במקום חילופי זוגות, אני לא חושב שיש קשר בין הדברים, צעצועי מין זה דבר אחד ומתקבל בברכה מבחינתי אבל יש לא מעט גברים שנרתעים מצעצועי מין, שחלילה הויברטור יעשה עבודה טובה יותר.

דבר נוסף, מישהו העלה שאלה, מה אם הבחור בחילופי זוגות ייתן עבודה טובה יותר?

לבריאות! בינינו, אם כבר הלכת על חוויה כזאת, לפחות תנסו למצוא בני זוג אטרקטיביים שנראים טוב, ששני בני הזוג יהנו, זה חשוב, אחרת מה הפואנטה מלכתחילה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלילי חזק, לא מסוגל לחשוב על מישהו אחר נוגע באשתי ועד כמה שזה פלצני, אני לא מסוגל לחשוב על לגעת במישהי אחרת.

פורסם
אני לא מסוגל לחשוב על לגעת במישהי אחרת.

תסמונת השנתיים הראשונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קודם כל תודה על התיקון, קורה שטועים.

לעניין הגמירות זה בהחלט מגעיל אותי, הבעיה אצלי שאני יחשוב על זה מתי שאני לא אצטרך לחשוב על זה

ואז זה יהרוס לגמרי.

יש פתרונות?, אולי משחק מקדים, כי יש שלב שלא אכפת לך מכלום.

תוסיף 2.5.

אל תדאג. כשתבין שיש מצב המוח שלך יפסיק לחשוב בהיגיון, ומעט דברים יפריעו לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1-אין שום סיכוי שבעולם שהייתי מסכים שמישהו יעשה משהו לאשתי/חברה שלי לא לידי ולא מאחורי הגב שלי!! ומצידי שבאותו רגע יביא לי את בר רפאלי או לא יודע מי.

2- היה לי חבר שהציע את לי את זה פעם (היום אנחנו כבר לא חברים) ובסוף במילא שכבתי עם חברה שלו (אחרי שהם נפרדו) ככה ששווה לפעמים לסרב בנימוס ולהתאזר בסבלנות :lol:

אתם יכולים להמשיך בדיון התאורטי הזה.

פורסם

רועי עוזרי,

אתה אוהב מכונאות אז בוא אשאל אותך שאלה בנושא הזה:

מגעיל אותך לחשוב שהרכב שאתה מטפל בו כרגע טופל בעבר על ידי כמה מכונאים אחרים? שמישהו אחר החליף שם שמן בעבר?

;)

אותו דבר עם בחורות, יש מצב שמישהו החליף בעבר נוזלים עם חברה שלך (לא שלך ספציפית, בכלליות), בהנחה והיא כבר התקלחה מאז ומקפידה על היגיינה בסיסית אתה כנראה תיהיה בסדר.

עדיף בחורה מנוסה עם קילומטרז’ מכובד שמקפידה על היגיינה ונקיון מאשר בחורה “עם ניילונים“ שלא שמעה את המושג “שטיפה אינטימית“.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

את האמת צודק, אני מה זה מתעצבן אם מישהו אחר נוגע ברכב, עד לרמה שאבא שלי נוהג בו,

אז תחשוב שמישהו אחר מטפל בו.

למען האמת צודקים, המוח עוד ישתנה, וזה כבר לא יגעיל,

והגעתי בעקבות השרשור למסקנה, שבאמת עדיף אחת שכבר עשו לה הרצה. ;)

אבל אתם לא מפחדים מבחורות שאתם לא מכירים את עניין המחלות?

ראיתי פעם תוכנית, שהראו שללא מעט בחורות יש מחלות, והן בכלל לא מיודעות לזה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• תוכן חדש...