Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצועת הטיימינג נקרעה, הרכב הובא למוסך, החליפו טיימינג בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

לא פתר.

המוסך טוען לנזק בראש המנוע (שסתומים)

הסיפור של הרכב לוט בערפל, קשה להשיג מידע מדוייק מבעל הרכב\המוסך.

מה הייתם עושים במידה והיה נופל לידכם רכב כזה במחיר של כמה מאות שקלים.

חוץ מלזרוק לים או להעיף לברזל.

אני מעוניין להחזיר אותו למצב נסיעה..

חשבתי אולילנסות לכוון שסתומים ואם לא יעזור אז להוריד ראש , לראות אם השסתומים התעקמו\באו במגע עם הבוכנות .

לבדוק אטימה של השסתומים במצב סגור על ידי החדרת לחץ אוויר מכיוון הסעפות בזמן שהשסתומים מכוסים במים, במידת והראש תקין לבדוק בסרגל ופילר דקיק את השטח של הראש והבלוק ולשלוח ליישור שטח במידת הצורך

ואם הראש גמור , להביא ראש מפירוק (מאוד קשה למצוא)

מה דעתכם ועצתכם, בעלי המקצוע?

G-D will give me justice

פורסם

מנוע קומפלט תמיד תמיד עדיף ,אבל גם ראש מנוע ,סיכוי טוב שיתפוס ,ולא צריך ראש מפירוק או מיבוא ,פשוט לקחת את הראש הקיים ליישר לשפץ ולהחליף את מה שניזוק. (עצה שלי אם כבר אז תעשה אוברול כללי לראש שקט בעתיד)

בהצלחה

פורסם

תוריד את הראש, קנה אתה החלקים הדרושים ושלח אותו לחרט לשיפוץ. אם אתה עושה את העבודה לבד אתה לא אמור לעבור את האלפייה. והכל מנקודת הנחה שהנזק לראש בלבד ולא לבוכנות.

פורסם

תודה על התגובות. הכל בא בחשבון כולל מנוע.

היכן ניתן להשיג חלקים לראש? - שסתומים קפיצים גומיות

דרך אגב, שמתי לב שבשונה מהונדה אין פה אפשרות ברורה לעין לכיוון שסתומים. יש למישהו נסיון עם הרכב הזה?

G-D will give me justice

פורסם (נערך)
תודה על התגובות. הכל בא בחשבון כולל מנוע.

היכן ניתן להשיג חלקים לראש? - שסתומים קפיצים גומיות

דרך אגב, שמתי לב שבשונה מהונדה אין פה אפשרות ברורה לעין לכיוון שסתומים. יש למישהו נסיון עם הרכב הזה?

מה הקוד מנוע? 4g93?

(מנוע בנזין 1.8 ליטר?)

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
מנוע טורי קמשאפט אחד .בנזין 2000 סמק. מודל 95

אז אני מניח שזה 4g63 (ע"פ אוטודאטה)

קודם כל קבל ספרות אחזקה. שים לב שהספרות כוללת כמה דגמים של מנועים (גל זיזים אחד\כפול, הצתה אלקטרונית \ מפלג מכני) יש לוודא שאתה מסתכל על המנוע הרלוונטי.

לנושא השסתומים, אין צורך בכיוון, מדובר במרימים הדראולים.

ניראה שכן יש צורך באיזשהו כלי שיחזיק את המרימים בזמן ההתקנה של הרוקרים.

בכל מקרה, אם תחליט ללכת על הפרוייקט אשמח לשים יד..

יום טוב גם לך

פורסם
רצועת הטיימינג נקרעה, הרכב הובא למוסך, החליפו טיימינג בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

לא פתר.

המוסך טוען לנזק בראש המנוע (שסתומים)

הסיפור של הרכב לוט בערפל, קשה להשיג מידע מדוייק מבעל הרכב\המוסך.

מה הייתם עושים במידה והיה נופל לידכם רכב כזה במחיר של כמה מאות שקלים.

חוץ מלזרוק לים או להעיף לברזל.

אני מעוניין להחזיר אותו למצב נסיעה..

חשבתי אולילנסות לכוון שסתומים ואם לא יעזור אז להוריד ראש , לראות אם השסתומים התעקמו\באו במגע עם הבוכנות .

לבדוק אטימה של השסתומים במצב סגור על ידי החדרת לחץ אוויר מכיוון הסעפות בזמן שהשסתומים מכוסים במים, במידת והראש תקין לבדוק בסרגל ופילר דקיק את השטח של הראש והבלוק ולשלוח ליישור שטח במידת הצורך

ואם הראש גמור , להביא ראש מפירוק (מאוד קשה למצוא)

מה דעתכם ועצתכם, בעלי המקצוע?

מה מצב הרכב חוץ מזה וכמה המקיסמום היית מוכן להשקיע ?

פורסם

תודה רבה על התשובות.

יגאל אתה ענק. עזרת לי מאוד. תודה על הספרות.

כנראה שזה לא הדגם שציינת, הוא לא נראה כמו בתמונות . מדובר על מנוע 2000 סמ"ק בנזין.

דן, הרכב נקנה ב500 שקל. מבחינה חיצונית לא מזהיר במיוחד.

מוכן לשים 1500 על הסיפור של המנוע . שפגאט ל2000 אבל לא יותר.

G-D will give me justice

פורסם

כנראה שזה לא הדגם שציינת, הוא לא נראה כמו בתמונות . מדובר על מנוע 2000 סמ"ק בנזין.

מוזר, אני לא רואב שום מנוע 2000 סמ"ק בנזין אחר חוץ מ 4g63 לאותו שנתון

כניראה שאין מניעה אלא להסתכל ברשיון רכב

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...