Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברכב הקודם שרכשתי אני זוכר שבעת העברת הבעלות קיבלתי שובר לטיפול הראשון בחינם (שמן ומסנן)

השבוע רכשתי רכב חדש ולא קיבלתי את השובר הנ"ל

האם יכול להיות שלא קיבלתי את השובר בגלל בעיה רגעית בדואר או שסיימו לחלק את השוברים הנ"ל? או שבכלל לא כל היבואנים נותנים את השובר?

תודה !

פורסם
נראה לי שזה תלוי יבואן. כשמכרתי את הבמוו לפני חודשיים הקונה קיבלה שובר של דלק מוטורס גם כן.

כמובן, זה מבצע של יבואנים מסויימים.

לא איזה נוהל מחייב או משהו.

פורסם
מישהו יודע אם כלמוביל לא מביאים שובר?

כשרכשתי יונדאי סונטה משומשת לפני קצת פחות משנתיים קיבלתי, אבל יכול להיות שזה כבר השתנה.

נראה לי שזה תלוי יבואן. כשמכרתי את הבמוו לפני חודשיים הקונה קיבלה שובר של דלק מוטורס גם כן.

קטע, כשאני רכשתי במוו לפני 10 חודשים, לא קיבלתי.

כמובן, זה מבצע של יבואנים מסויימים.

לא איזה נוהל מחייב או משהו.

לא רק שהוא לא מחייב, אלא שמעבר לעובדה שישנם יבואנים שנותנים וכאלו שלא כנראה (למשל, גיסי קנה רנו קליאו משומשת ולא קיבל), גם אצל היבואנים עצמם יש שינויים (ראו מה שכתבתי מעלה).

ואגב, גיסי, כשקנה לא מזמן את הקליאו, אומנם לא קיבל שובר טיפול, אבל בעת בדיקת המשכון בדואר, קיבל שובר של 200 ש"ח, התקף לשנתיים, לרכישת מצבר (של טלרון אם אני לא טועה).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם אני קבלתי ברכישת האלפא.

כמובן שזו אחלה פרסומת והכוונה שלהם היא שלא תצאו משם רק עם שמן ופילטר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני רכשתי גם במוו לפני 10 חודש,קיבלתי.

שירות סבבה, בח.ש פתח תקווה החליפו שמן,מסנן, נתנו דגשים על מה לשים לב לעתיד הקרוב. באמת אחלה.

פורסם

שירות סבבה, בח.ש פתח תקווה החליפו שמן,מסנן, נתנו דגשים על מה לשים לב לעתיד הקרוב. באמת אחלה.

נראה לי שאתה היחיד שיצא מהמוסך בפ"ת מרוצה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אני פשוט לא מצפה ליותר מדי, החליפו שמן ומסנן סבבה.

נסעתי 2000 ק"מ החלפתי שוב, ביחד עם נוזל קירור ושאר יישור קו.

מעט ציפיות=מעט אכזבות.

בטח עם שובר חינם....

× גם עשו שטיפה שלא ביקשתי ולא ציפיתי

× גם שמו ריחן

יאמר לזכותי שכל פקידות הקבלה קיבלו ממני שוקולדים - גם ככה חסכתי 500 שקל... אז השקעתי 100 בכמה שוקולדים וכולם מרוצים.

פורסם

היות ורכשתי לא מעט רכבים בשנתיים האחרונות ארשום איפה קיבלתי ואיפה לא. פגו 206 לא היה שובר. ניסאן אלמרה היה שובר. ניסאן פרימיירה היה שובר מאזדה 3 היה שובר . סובארו אימפרזה לא היה שובר פיאט פנדה היה שובר זיאט איביזה לא היה שובר

פורסם

לפני כמה ימים רכשתי מאזדה משומשת ובהעברת בעלות קיבלתי שובר כזה מדלק מוטורס. מצטרף לעניין ושואל: האם זה שווה משהו? הרי זה בסופו של דבר טיפול חלקי! מה עם שאר המכלולים? האם זה יחסוך לי כסף? האם מקובל שאגיע למוסך אחר ואומר להם לעשות הכל מלבד החלפת שמן ומסנן שמן? כמה כסף זה יחסוך והאם בכלל שמים שמן טוב ומסנן מקורי?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני כמה ימים רכשתי מאזדה משומשת ובהעברת בעלות קיבלתי שובר כזה מדלק מוטורס. מצטרף לעניין ושואל: האם זה שווה משהו? הרי זה בסופו של דבר טיפול חלקי! מה עם שאר המכלולים? האם זה יחסוך לי כסף? האם מקובל שאגיע למוסך אחר ואומר להם לעשות הכל מלבד החלפת שמן ומסנן שמן? כמה כסף זה יחסוך והאם בכלל שמים שמן טוב ומסנן מקורי?

זה יחסוך לך את השמן+פילטר שמן + העבודה עליהם (תראה בשובר, כתוב שם) ועל השאר, ככל שצריך, תאלץ לשלם.

מדבריך (ראה הבלטה) עולה טון כועס, על מה בדיוק? בדוק מה צריך לעשות בטיפול וראה אם שווה לך. אתה תמיד יכול לעשות במרכזי את השמן והפילטר וככל שעל השאר לא קיבלת הצעה שמתאימה לך, לך למוסך אחר.

מוזר, כי אני כאמור, לא קיבלתי. איזו ב.מ.וו רכשת? - יכול להיות שגם סוג הרכב משנה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...