Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , הצילו אותי בתשובה !!! או הפנייה למומחה בבקשה.

ברשותי טויוטה קרינה 1993 יד ראשונה 160K ק"מ , 2.0 סמ"ק אוטמטית , עד היום האוטו נסע חלק ובצורה מופלאה ! לפני חודש התחילה בעיה כאשר אני לוחץ גז ודורש כוח מהאוטו בעיקר בעליות האוטו מוריד מהירות ל-20 קמ"ש וטורים עד 2000 סל"ד מקסימום , במישור ניתן להגיע איתו ל-70 80 קמ"ש מקסימום.

עד עכשיו ביצעתי את הטיפולים הבאים: טיפול ופילטרים ופלגים , K44 , ניקוי מצערת , החלפת מפלג וכוהל , החלפת משאבת דלק ופילטר , החלפת צמת חוטי הצתה , החלפת חיישן כמות אויר , ניקוי ממיר קטליטי ובדיקת דודי פליטה , בדיקת גיר תקינה , מספר בדיקות מחשב כאשר התוצאה המוצגת היא שאין תקלות !!!!!

אין שום נורת אזהרה שדולקת באוטו (כולן תקינות נבדק)

ועדיין אחרי חודש וכסף רב במוסכים חשמלאים ואגזוזיסטים גם מורשים, התקלה בעינה נשארת אותו דבר !!! האוטו מאבד כוח ולא צובר מהירות (כאשר האוטו לא בהילוך אין לו בעיה להרים טורים למקסימום) .

עזרה ועצה בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

האם בדקו שפרפר המצערת נפתח כמו שצריך בעת לחיצה על הגז? האם בדקו את הערכים של חיישן ה TPS או ניסו להחליף בית מצערת? האם ההצתה מכוונת?

אם תגלה לנו מאיפה אתה נוכל להמליץ על בעלי מקצוע טובים באיזורך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם בדקו שפרפר המצערת נפתח כמו שצריך בעת לחיצה על הגז? האם בדקו את הערכים של חיישן ה TPS או ניסו להחליף בית מצערת? האם ההצתה מכוונת?

אם תגלה לנו מאיפה אתה נוכל להמליץ על בעלי מקצוע טובים באיזורך.

איתמר

שלום איתמר , ותודה על ההתיחסות.

בדקו את שפרפר והמצערת בעת הניקוי וגם לאחר מכן יש פתיחה כמו צריך (כשאוטו לא בהילוך אין בעיה לעלות טורים למקסימום).

לגבי ההצתה :הוחלפו פלגים , צמת חוטי הצתה חדשים , מפלג (דיסטרביוטר) וכוהל ועדיין הבעיה אותו דבר מההתחלה.

אני גר בנהריה.

אשמח לעצתך.

ערן נבו.

פורסם

שלום מאור, תודה על התגובה.

לא בדקו קומפרסיה עד כמה שידוע לי , היכן עושים זאת ???

האם אתה מכיר מכונאי ותיק שעבד על רכב מסוג זה ?

אני מנהריה .

תודה , ערן נבו.

• תוכן חדש...