Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תגובות נחרצות,מה כל כך אכזב אותך במגבר הזה?תן תשובה לעניין

כי בינתיים כל מי שהשקיע עליו את ה500-600 שקל יצא מבסוט,הוא נותן תמורה לכסף ויחסית למגברים שאין להם מותג הוא הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה.

לפי דעתי הכי משתלם ונותן אחלה תמורה,רק אל תשלם יותר מ600 במקרה הכי גרוע.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מביא אותו ב500 שקל חדש דנדש.....

ויש לי רמקולים פיוניר 400 וואט ויהיה לי גם סאב מאגנט 440

הוא יהיה טוב בשבילהם?

וכעיקרון אני לא רוצה מערכת מפציצה באוטו שלי אלא רק משהו שישמעו בו איכות

פורסם
איזה תגובות נחרצות,מה כל כך אכזב אותך במגבר הזה?תן תשובה לעניין

כי בינתיים כל מי שהשקיע עליו את ה500-600 שקל יצא מבסוט,הוא נותן תמורה לכסף ויחסית למגברים שאין להם מותג הוא הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה.

לפי דעתי הכי משתלם ונותן אחלה תמורה,רק אל תשלם יותר מ600 במקרה הכי גרוע.

מסכים מאוד.

לא מדובר בחברה הכי איכותית, וכמובן לא בעוצמה בשמיים, אך לעבודה שאתה מצפה ממנו לעשות, ובתקציב המדובר, אכן מדובר בהשקעה כדאית ..

במיוחד שמספר האנשים שמתלוננים עליו פה - נראה לי שואף לאפס .. ומספר המרוצים .. רק גובר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תסביר את עצמך ששומעים בו לא רע,חיברתי אותו פעם והאמת אולי יש הבדל בינו לבין הרוקפורד שיש אצלי עכשיו,אבל לא הבדל שמישהו "נורמאלי" ישים לב אליו,אלא רק אני שכל פיפס קטן מציק לי.

וזה לא שהוא מעוות או משהו פשוט הצליל שהוא נתן לא קלע לטעם שלי,ושוב,זה לא הבדל שכל אחד ישמע,יותר נכון כמעט אף אחד,כדי לא להטעות ולגרום לכך שיחשבו שהצליל שלו לא טוב,אני שם $$$$ אם הוא ירגיש בהבדל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

המחיר טוב מאוד וביחס למחיר זה המגבר הכי טוב שתוכל למצוא

וכמו כן לפי הציוד שיש לך המגבר הזה אמור להספיק

פורסם

ניאו, אתה לא יכול לקבוע איזה צליל המגבר נותן בהשוואה להגברה אחרת, משום העובדה שאינך יודע על איזה יחס של רגישות שני המגברים עמדו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מסכים מאוד.

לא מדובר בחברה הכי איכותית, וכמובן לא בעוצמה בשמיים, אך לעבודה שאתה מצפה ממנו לעשות, ובתקציב המדובר, אכן מדובר בהשקעה כדאית ..

במיוחד שמספר האנשים שמתלוננים עליו פה - נראה לי שואף לאפס .. ומספר המרוצים .. רק גובר..

אתה יודע כמה באים לתיקון כאילו מגברים ?! הם לא יציבים בכלל. ואם כבר מדברים

תלך על הBOSS 1000 שניהם אותו מכלול הגברה רק הבוס יש לו קרוס עם יותר אופציות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...