Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב לפני קנייה.

עבר 45,000 ק"מ.

המוכר אומר שהגיר הזה אמין מאוד מכיוון שהוא נחשב ל DSG-6 ולא ל-DSG-7 שנחשב בעייתי.

האם זה נכון?

בנוסף אשמח לשמוע לגבי אמינות ומחלות של הרכב.

פורסם

הגיר הוא בוודאות די.אס.ג'י 7. אתה יכול לבקש ממנו לנהוג ברכב, תסתכל על הצג ותראה שהוא מגיע להילוך 7, כמובן בתנאי שתבצעו נסיעה מחוץ לעיר.

גיר די.אס.ג'י 6 מיועד למנועים עתירי מומנט, סקודה משלבת את הגיר הזה בדגמי 2 ליטר דיזל ובדגם 2 ליטר בנזין הספורטיבי.

בהצלחה

פורסם

המוכר אומר שבחברה אמרו לו שהגיר DSG7 היה בעבר עם בעייתי אבל לאחר עדכון תוכנה עכשיו הכל תקין ואין שום בעיות.

הוא אומר שהוא התכוון שהגיר תקין והוא כמו ה-DSG6 האמין לאחר בעיית עדכון התוכנה.

אני חייב לברר 2 נקודות ברשותכם:

1.האם הגיר הזה נחשב בעייתי ולא אמין?

2.מה לגבי המנוע 1.2 TSI האם הוא נחשב אמין,האם יש מחלות אחרות לרכב ?

הרכב נראה ושמור טוב..

נסעתי על הרכב הכל נראה תקין.

פורסם

רכב עם 45 אלף ק"מ שכבר ביקר במוסך על בעיית גיר, אם הוא היה "אמין כמו DSG6" אז לא היה בכלל צורך להיכנס למוסך מלכתחילה.

רק הזמן יגיד את שלו האם הגירים האלה אמינים, מרכב כזה הייתי מתרחק.

דווקא הייתי מעדיף לחפש רכב שעבר 60-80 אלף ושלא נגעו לו בגיר.

פורסם
המוכר אומר שבחברה אמרו לו שהגיר DSG7 היה בעבר עם בעייתי אבל לאחר עדכון תוכנה עכשיו הכל תקין ואין שום בעיות.

הוא אומר שהוא התכוון שהגיר תקין והוא כמו ה-DSG6 האמין לאחר בעיית עדכון התוכנה.

אני חייב לברר 2 נקודות ברשותכם:

1.האם הגיר הזה נחשב בעייתי ולא אמין?

2.מה לגבי המנוע 1.2 TSI האם הוא נחשב אמין,האם יש מחלות אחרות לרכב ?

הרכב נראה ושמור טוב..

נסעתי על הרכב הכל נראה תקין.

מציע לך קודם כל לבקש היסטוריית טיפולים מלאה ולבדוק מה בדיוק בוצע בגיר: האם בוצע עדכון תוכנה או שבוצעה החלפת מצמדים וכו'.

כנ"ל לגבי המנוע, תוכל לבדוק האם בוצעה החלפת מותחנים.

בעקרון תוכל לקרוא כאן באתר פוסטים שונים שנכתבו הן לגבי הגיר והן לגבי מנוע 1.2 טי.אס.איי.

ככל שבוצעה החלפת מצמדים והכל תקין, הרי שלדעתי זה עדיף מרכישת רכב אוקטביה אחר שעשה 60 או 70 אלף ק"מ ולא נגעו בגיר, כי המשמעות יכולה להיות שאתה תצטרך בבוא העת לשעת בעלות תיקון

פורסם

הגירים האלה הם הימור. גיר שלא נגעו בו, עבר 70 אלף ק"מ ונוסע תקין, יעיד (אולי) על גיר אמין יותר.

אם בא לך כל 30-20 אלף ק"מ להחליף קלאצ'ים, לעדכן גרסאות, ומכטרוניקס אז תתפרע.

פורסם

יטי עם 160k וגיר dsg הוחלף פעם אחת בלבד מצמדים בסביבות ה 40k ומאז הכל בסדר רק כדי לאזן פה את הצד השלילי לחיובי. היתה תקלה טופלה והכל בסדר ולא כל 30 ולא כל 40 צריך להחליף מצמדים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כל הדגמים האלה מ2009 עד 2012 עברו קמפיין שהחליפו לכולם את המצמדים, תוכנה ושמן גם לאלה שלא הייתה בהם בעיה. בנוסף הם קיבלו אחריות מורחבת לחמש שנים. פשוט כמו שהציעו לך כאן, במקום לשקשק, תבדוק אם הרכב עבר את הקמפיין ואם הוא נהנה מהאחריות המורחבת. אם הוא לא עבר את הקמפיין זה אומר שהוא כבר הגיע עם הדגם החדש שבו אין את הבעיות שאפינו את הקודם. אם הוא עבר את הקמפיין אז גם יש לך את הדגם המשודרג וגם אחריות מורחבת. לקנות רכב משומש עם אחריות של כמה שנים על הגיר לא נשמע כה דבר רע כל כך.

פורסם

^^ לא בדיוק.

קלצים החליפו למי שהתלונן. אני נוסע על המקוריים ועדיין לא התלוננתי 8). נראה לי שכמה חודשים לפני סוף האחריות של ה-5 שנים, אני אנסה ל"התלונן" ולהחליף ליתר ביטחון.

מכטרוניק החליפו לי בקמפיין, ולא היו לי בעיות עם הישן ולא עם החדש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בדקתי בחברה.

נעשה רק עדכון תוכנה.

בחברה אומרים שהם פתרו את הבעיות שהיו ולא יהיו שום בעיות עם הגיר הזה.

האחריות כבר עברה לטענתם.

השאלה האם לקנות את הרכב או שאני יכול עוד כמה חודשים להתקל בבעיות עם הגיר?

• תוכן חדש...